androu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πρόκειται για ένα μηχάνημα quad core 6600 @ 2,4ghz , ati radeon 4890Hd, 2 x sata , intel Μητρική, 650w τροφοδοτικό 2χ2gb ddr2 @ 800mhz. Αυτό που μου έκανε: Στα windows στα καλά καθούμενα έκανε restart μόνο του - στα καλά καθούμενα - και μετά δεν έδειχνε κάτι. Επίσης δεν αποκρινόταν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο άλλες φορές. Αποφάσισα οτι μπορει να φταίει η θερμοκρασία και έτσι άλλαξα πάστα και ψύχτρα στον επεξεργαστή. Η Θερμοκρασία απο 85 που ηταν ο επεξεργαστής πήγε στους 55 ...!! Όμως συνεχίζει.... το ίδιο! Α επισης έτρεξα στα windows το Hd sentinel και η υγεία των δίσκων ήταν 100% χωρις bad sector ... (περιεργο) Τώρα προσπαθώ να κάνω format όταν ξεκινάει η αποσυμπίεση των αρχείων μετά την αντιγραφή αρχείων που κάνει οταν ξεκινάει η εγκατάσταση σβήνει ο η/υ ή πετάει μπλέ οθόνη με ξεχωριστό λάθος κάθε φορά. (ntfs.sys πχ είδα μια φορά). - Δοκίμασα με διαφορετικές εκδόσεις όπως επίσης και με usb stick αντί για dvd. - Επίσης δοκίμασα με Ubuntu και όταν το φορτώνει σβήνει το μηχάνημα. - Δοκίμασα και με άλλη κάρτα γραφικών όπως και να βγάλω ολες τις συσκευές απο πάνω αλλά τίποτα! - Δοκίμασα τις μνήμες μόνες τους, σε άλλη θέση, και δοκίμασα και άλλες μνήμες που εβγαλα απο άλλο pc που δουλεύουν αλλά τίποτα!! Μένει Μητρική και τροφοδοτικό. καταρχήν έχει συναντήσει κάποιος κάτι τόσο περίεργο ;; Εγώ υποψιάζομαι μητρική αλλάαα ήθελα και μια άλλη γνώμη.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λίγο πολύ τα δοκίμασες ολα οποτε για δες και καποιο αλλο τροφοδοτικό ειδικά αν αυτο που εχεις ειναι καποιο no name μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα
androu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 είναι ένα chieftec 650w το οποίο δεν δείχνει να εχει χαλάσει κατι σε πυκνωτής μέσα (δεν το ανοιξα απο τις τρύπες βλέπω) είναι 2-3-4 χρονών.. δεν εχω άλλο μόνο αν πάρω κανένα αλλά μετά καταλήγω στη μητρική. Η οποία ειναι s775 παλιά οπότε δεν νομίζω οτι με συμφέρει να αλλάξω μητρική μετά ,,, παω σε άλλο μηχάνημα οχι οτι μου περισσεύουν αλλά λέμε τώρα.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για ρίξε μια ματιά στην μητρική για φουσκωμένους / σκασμένους πυκνωτές
androu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ναι το έψαξα και αυτό φαίνονται ολα καλά δεν ξέρω μήπως λόγω υψηλής θερμοκρασίας που σήκωνε ο επεξεργαστής πριν εχει χαλάσει κάτι στη μητρική που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι .. .
poihths Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 δοκίμασε να το δουλέψεις με ανοιχτό κουτί μήπως βραχυκικλώνει κάπου 1
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αφού το ξεφόρτωσες από σκληρούς, DVD κτλ και άλλαξες και κάρτα γραφικών, λογικά είναι το τροφοδοτικό Πήγαινε στο Εvent Viewer των windows και δες το τελευταίο error από τη στιγμή που έκλεισε και γράψε να δούμε.
androu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 τώρα δεν εχει λειτουργικό μέσα για να δώ κάτι :/
androu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Άλλαξα και τροφοδοτικό απο οτι φαινεται συνεχίσει τα ίδια 1
vrykolakas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε συ, η μητρική είναι όντως παλιά... Έπαιζε οκ με το υπάρχον hardware που έχεις; Μήπως παίζει κάποιο ιδιόμορφο πρόβλημα ασυμβατότητας;
androu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ναι μέχρι πριν 1 μηνα έπαιζε οκ . μετά ελειπα και τον ανοιξαμε πριν απο 20 μέρες περίπου και ειχε τα προβλήματα που έχει. δεν εχει αλλάξει κάτι σε hardware για να πω οτι παιζει ασυμβατότητα. μόνο τον μετακομίσανε του αλλάξανε θέση !!
vrykolakas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μήπως παίζει κάποια ασυμβατότητα με την καινούρια πρίζα; Πλάκα-πλάκα, λες να είναι όντως ουάου η παροχή εκεί;
androu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 οχι απο την ίδια πριζα παιρνει με το ίδιο πολύμπριζο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα