jemadux Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εμ δεν ειμαι και φανατικος gamer αλλα μαρεσουν μερικα παλια παιχνιδια για windows[1] .. αλλα επειδη η τελευταια εκδοση του wine σε μερικα μου κανει νερα πως θα κανω σχετικα ενα downgrade για να παιξω ενα παιχνιδι που παιζει μια χαρα στην παλια εκδοση 1.5.2 ενω στην developement δεν παιζει καλα; [1] τα παιχνιδια ειναι drm free απο το gog
chek2fire Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποια παιχνίδια δεν σου παίζουν μέσω wine? ως συνήθως στο forum του wine υπάρχουν οδηγίες για το πως να τρέξουν.
jemadux Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 θα ηθελα να παιξω αυτο [1] αλλα με την εκδοση wine την delopment δεν παιζει καλα οκ δουλευει μπορω να το τρεξω αλλα μερικα στοιχεια ειναι σχεδον νεκρα [1] http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2344&iTestingId=71046
jim_p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αφου βλεπεις οτι παιρνει βαθμολογια bronze, ακομα και με παλιοτερες εκδοσεις του wine, δεν αξιζει να ασχοληθεις. Εννοειται οτι καποια πραγματα δεν θα δουλευουν. http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2344
jemadux Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αφου βλεπεις οτι παιρνει βαθμολογια bronze, ακομα και με παλιοτερες εκδοσεις του wine, δεν αξιζει να ασχοληθεις. Εννοειται οτι καποια πραγματα δεν θα δουλευουν. http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2344 ναι αλλα εδω βλεπω οτι παιρνει βαθμολογια gold http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2344&iTestingId=71046 με την 1.5.2 βλεπω αυτο
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στην 1.5.2 έκδοση μάλλον έτρεχε και έπερνε gold. Υπάρχουν deb πακέτα για παλιότερες εκδόσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Για δοκίμασε και την 1.4 που υπάρχει ήδη στα repositiories. Βγάλε αυτή που έχεις και βάλε αυτήν.
jemadux Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στην 1.5.2 έκδοση μάλλον έτρεχε και έπερνε gold. Υπάρχουν deb πακέτα για παλιότερες εκδόσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Για δοκίμασε και την 1.4 που υπάρχει ήδη στα repositiories. Βγάλε αυτή που έχεις και βάλε αυτήν. ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν χρησιμοποιω ubuntu ουτε debian ...ειναι καθαρα arch-ας εδω και καιρο
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 E τότε νομίζω αρκετά ποιο εύκολα θα εγκαταστήσεις την έκδοση την παλιά από source code. Κατέβασε τον από εδώ http://wine.budgetdedicated.com/archive/source/ και απλά κάντος compile για την διανομή σου. Δεν ξέρω πως γίνετε στο arch αλλά λογικά σε μια rolling διανομή θα είναι ποιο εύκολο ένα compile.
salida Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το playonlinux έχει μια επιλογή που διαλέγεις από drop down menu τι έκδοση wine θέλεις, δεν έχω μπροστά μου το pc για να σου πω ακριβώς που να το βρεις. αλλά δοκίμασε το παρακάτω στο περίπου : Launch PlayOnLinux Click Tools Click Manage Wine Versions Select version of Wine on the left side Click the Left Arrow in the middle to download When finished, the new version of Wine will be on the left side Close Wine Manager επίσης αν θυμάμαι καλά υπάρχει και τρόπος να αλλάξεις wine έκδοση ανά παιχνίδι και όχι γενικά στο playonlinux.
jemadux Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το playonlinux έχει μια επιλογή που διαλέγεις από drop down menu τι έκδοση wine θέλεις, δεν έχω μπροστά μου το pc για να σου πω ακριβώς που να το βρεις. αλλά δοκίμασε το παρακάτω στο περίπου : Launch PlayOnLinux Click Tools Click Manage Wine Versions Select version of Wine on the left side Click the Left Arrow in the middle to download When finished, the new version of Wine will be on the left side Close Wine Manager επίσης αν θυμάμαι καλά υπάρχει και τρόπος να αλλάξεις wine έκδοση ανά παιχνίδι και όχι γενικά στο playonlinux. δες τι εγραψα ... στην 1.5.2 εμφανιζει την εικονα ....
k_antoni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 @ Jemadux μη χάνεις το χρόνο σου με το Playonlinux, wine κτλ, παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε partition που έχεις με windows. Αλλιώς φίλε το Linux έχει ΤΡΟΜΕΡΑ εθιστικά για 1 παίχτη, δικτυακά ή για παρέα!! Έχω συνδέσει ένα σταθερό στην τηλεόραση και κάτι μεσημεράκια τον λιώνουμε στο supertux kart!! Ή πάνε σε steam!!! Ταπεινή άποψη, το χρόνο που έχεις να παίξεις, μην τον χάνεις στο να φτιάξεις το παιχνίδι, αλλά να το παίξεις! K.
jemadux Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) @ Jemadux μη χάνεις το χρόνο σου με το Playonlinux, wine κτλ, παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε partition που έχεις με windows. Αλλιώς φίλε το Linux έχει ΤΡΟΜΕΡΑ εθιστικά για 1 παίχτη, δικτυακά ή για παρέα!! Έχω συνδέσει ένα σταθερό στην τηλεόραση και κάτι μεσημεράκια τον λιώνουμε στο supertux kart!! Ή πάνε σε steam!!! Ταπεινή άποψη, το χρόνο που έχεις να παίξεις, μην τον χάνεις στο να φτιάξεις το παιχνίδι, αλλά να το παίξεις! K. σε steam με drm ? noway ... και δεν λεω για παιχνιδια που δεν εχω παιξει ... λεω να ξαναπαιξω παιχνιδια που επαιζα οταν ημουν μικρος ... edit Δεν εχω windows Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από jemadux
jemadux Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 σημειωση .. σε το ARCH εχει καποιο προβλημα εδω ..δεν εξηγειται αλλιως .... μονο σε debian μπορω να το παιξω αυτο το παιχνιδι ..εμ λογικα θα γινεται και σε debian based distros like ubuntu φανταζομαι οτι θα παιζει σε rpm based
k_antoni Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Είσαι με playonlinux ή πειράζεις μόνος το wine?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα