Προς το περιεχόμενο

Robin Williams 1951-2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα. Επασχε απο καταθλιψη χρονια ελεγαν. Ατιμη ατιμη αρωστεια. Να μην αναφερω τους ηλιθιους, τους πραγματικα ηλιθιους, που αρνουνται να χωρεσουν στο μυαλο τους το μικρο οτι η καταθλιψη δεν ειναι επιλογη. Ζωα.

Γελασαμε και κλαψαμε μαζι του. Εβλεπα πολλοι λεγανε στο twitter για τον Αλαντιν την ταινια που ειχε δωσει τη φωνη του. Δεν το ηξερα καθολου αυτο διοτι το ειχαμε δει μεταγλωτισμενο βεβαια.

RIP.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ κρίμα.. Μακράν απο τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.. Ηταν ο μόνος που νόμιζες πως δεν έπαιζε σε ταινία εκείνη τη στιγμή αλλά ζούσε τον ρόλο λες και ήταν μέρος της ζωής του..

Απο τις ταινίες του μου έμεινε χαραγμένο το "Ο Ανθρωπος των Δύο Αιώνων" και μια άλλη που έκανε τον γιατρό με την γυναίκα του σε ενα παλιό σπίτι, και βοηθούσαν αρρώστους χωρίς να είναι γιατροί.. την θυμάτε κανείς?

Δημοσ.

Πολυ γλυκιες αναμνησεις απο αυτον τον ηθοποιο... Πολλα μεσημερια τα περασα με τις ταινιες του, ειδικα μικροτερος οταν εβλεπα συνεχεια το Τζουμαντζι και τον Χουκ...

Δημοσ.

Ετσι ειναι δυστηχως.Μερικες φορες η διασημοτητα και το χρημα δε φερνουν παντα την ευτηχια σε αυτους τους ανθρωπους.Ενα μεγαλο ταλεντο που τουλαχιστον θα χουμε να τον θυμομαστε μια ζωη μεσα απο τις ταινιες του.

RIP A LEGEND IS GONE  

Δημοσ.

Robin Williams tried to slit his wrist with a pocket knife but when that suicide attempt failed he hung himself with a belt.

The Marin County Deputy Coroner says Williams was at home alone Monday when he tried slashing his left wrist, but it only left "acute superficial cuts." 

The Coroner says Williams then took a belt, tied it around his neck and secured it between the closet door and door frame.  Williams was in a seated position, slightly suspended with his right shoulder against the door.

The Coroner also confirmed TMZ's story ... Robin's personal assistant discovered his body.

The official says the actor had been receiving treatment for depression.  As we reported ... Robin had been severely depressed and went to a Minnesota rehab facility last month.

Δημοσ.

Damn.. Το εμαθα εχτες, νομιζα στην αρχη οτι ηταν απο αυτα τα γνωστα death hoaxes, αλλα δυστυχως ηταν αληθεια.

Ο τροπος που εφυγε ηταν σοκαριστικος, αυτοκτονια απο μανιοκαταθλιψη ενω η καριερα του ηταν να κανει τους υπολοιπους να γελανε. καταραμενη ειρωνια.

τελικα, το ανθρωπινο ον ειναι το πιο τραγικο πλασμα σε ολο το συμπαν.

RIP mr Robin, a true legend.

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα ο ανθρωπος αλλα προφανως ειχε μεγαλο προβλημα. Και κατι εξαιρετικο που ταιριαζει και στο forum(εστω και αν εχει δοση διαφημισης)

Εγω θα βαλω να δω το good morning vietnam παντως τωρα......

• Like 4
Δημοσ.

Απο τις ταινίες του μου έμεινε χαραγμένο το "Ο Ανθρωπος των Δύο Αιώνων" και μια άλλη που έκανε τον γιατρό με την γυναίκα του σε ενα παλιό σπίτι, και βοηθούσαν αρρώστους χωρίς να είναι γιατροί.. την θυμάτε κανείς?

Patch Adams

Δημοσ.

RIP και απο εμενα, δεν ηταν απο τους  τοπ αγαπημενους μου ηθοποιους, δεν μπορω ομως να μην αναγνωρισω το ταλεντο του. Ειδικα οταν πηδουσε απο ρολους κωμωδιας στο One Hour Photo για παραδειγμα.

RIP και παλι RIP Robin 

Δημοσ.

συγκλονιστική επίσης η ερμηνεία του στα "ξυπνήματα" και "θα σε βρω στον παράδεισο". εκεί πραγματι έλεγες πως γινόταν ένα με την ταινία. απεριόριστο σέβας και ένα ακόμα σοκ στην ταλαντούχα κοινότητα (όσο λίγοι και αν είναι πλέον) του χόλυγουντ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...