Προς το περιεχόμενο

Robin Williams 1951-2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι σα ρεύμα με διαπέρασε όταν πρωτο διάβασα την είδηση. το έβαλα και στο google με σκοπό να βρώ κάτι που να έλεγε πως ήταν ψέμα. κρίμα. εγώ θυμάμαι περισσότερο από κάθε άλλη ταινία τον "βασιλιά της μοναξιάς" . αναπαύσου εν ειρήνη.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρίμα, α ρε Ρόμπιν! Συλλυπητήρια στους δικούς του και σε όλους τους σκληρούς φαν του. Εύχομαι να βρει ανάπαυση κοντά στον Θεό και στην Παρθένα. 

Δημοσ.

Καταθλιψη... γιατι δεν εκανε post εδω να του πουνε οι "ειδικοι" οτι πρεπει να βρει φιλους και να το ξεπερασει μονος του?

Κριμα, κριμα κριμα.

• Like 6
Δημοσ.

Κριμα, στεναχωρηθηκα μολις το ειδα. Αγαπημενος ηθοποιος, χαμηλων τονων ανθρωπος, "φιλικη" φυσιογνωμια.

Ας αναπαυτει η ψυχη του.

Δημοσ.

Ένα από τα αγαπημένα μου, το είχα ακούσει σε συνέντευξη: ήταν κάποτε λέει καλεσμένος σε talk show σε κάποιο γερμανικό κανάλι. Η παρουσιάστρια, γερμανίδα γαρ, μίλαγε αγγλικά με τη γνωστή προφορά μάι βοτς ιζ νοτ βόρκινγκ. Οπότε τον ρωτάει (φανταστείτε το παρακάτω με την κατάλληλη προφορά)

- So, Mr. Williams, why do you think comedy is not big in Germany, there are no big German comedians (κάτι τέτοιο)
Και λέει ο αθεόφοβος, σε γερμανικό κανάλι, επαναλαμβάνω
- I thought Hitler killed them all
Ο ίδιος λέει ότι ήταν ακόμη πιο αστείο, καθώς η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν Νο με μηδενικά facial expressions

Και όπως είπε και στο Good morning Vietnam,

You know, you are in more dire need of a blow job, than any white man in history.

• Like 1
Δημοσ.

Ας αναπαυθεί η ψυχή του δίπλα στους άλλους μεγάλους κωμικούς.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόλις διάβασα την είδηση και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, μου ήρθε στο μυαλό η παρακάτω σκηνή απο το Watchmen :

• Like 1
Δημοσ.

Σκόραρε πάλι ο Ράμσεϊ και περιμέναμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του.
Δυστυχώς ήταν ο Ουίλιαμς, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που δε θυμάμαι ρόλο του να πω ότι δεν ήταν καλός.
Μεγάλο κρίμα που με τόσα χρήματα και μέσα δεν κατάφερε να πολεμήσει και να νικήσει την κατάθλιψη...

Δημοσ.

R.I.P.

Απλά υπέροχος.

Στην αρχή διάβασα από έναν λάθος ενημερωμένο ότι πέθανε ο Robbie Williams και στεναχωρήθηκα, αλλά όταν έμαθα ότι τελικά ήταν ο Ρόμπιν που είχε πεθάνει, σαν να ένιωσα να διαλύονται μέσα μου τα χρόνια που με μεγάλωσε αυτός και οι ταινίες του. Πολύ κρίμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...