Προς το περιεχόμενο

Robin Williams 1951-2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δεν λεω τιποτα κακο αλλα σιγουρα ειναι αυτοκτονια ? γιατι και τον καρανταιν ετσι ελεγαν στην αρχη και αλλο αποδειχθηκε μετα.

Παιζει ρολο?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζει ρολο?

φυσικα αν αυτοκτωνησε παει να πει οτι ηταν δυστηχησμενος αν οχι ηταν λαθος και τα δυο λυπηρα αλλα το πρωτο ειναι πολυ πιο αρνητικο.

• Moderators
Δημοσ.

φυσικα αν αυτοκτωνησε παει να πει οτι ηταν δυστηχησμενος αν οχι ηταν λαθος και τα δυο λυπηρα αλλα το πρωτο ειναι πολυ πιο αρνητικο.

Αυτο που δεν επιασες στο σχολιο μου ειναι πως ανεξαρτητως τροπου, ειναι νεκρος. Το πως και γιατι δυστυχως δεν αλλαζει το αποτελεσμα και δεν παιζει ρολο πια.

Btw, μεταξυ αλλων ηταν αλκοολικος με μπολικες προσπαθειες αποτοξινωσης και επασχε απο καταθλιψη. 

Δημοσ.

Αυτο που δεν επιασες στο σχολιο μου ειναι πως ανεξαρτητως τροπου, ειναι νεκρος. Το πως και γιατι δυστυχως δεν αλλαζει το αποτελεσμα και δεν παιζει ρολο πια.

Btw, μεταξυ αλλων ηταν αλκοολικος με μπολικες προσπαθειες αποτοξινωσης και επασχε απο καταθλιψη. 

καλα ναι αλλα παιζει ο τροπος που πεθαινει καποιος αλλο πχ να πεθανει απο δολοφονια αλλο απο καρκινο και αλλο αυτοκτονια.

παντως δεν το περιμενα στην αρχη κολησα και νομιζα οτι ειναι ο ρομπι γουλιαμς που το ειχα και πιο πιθανο να αυτοκτωνησει λογο της αστατης ζωης του.

Δημοσ.

Μόλις το διάβασα και εγώ και έχω μείνει.Μερικούς ηθοποιούς τους νιώθει κανείς σαν δικά του άτομα.Και αν δεν μπορούν να βοηθηθούν αυτά τα άτομα με όλα τα μέσα τι τύχη έχουν οι απλοί άνθρωποι.Καλό σου ταξίδι φίλε.

Δημοσ.

RIP. ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του. λιγο πολυ , ολοι οσοι μεγαλωσαμε στα 90s , μεγαλωσαμε με τις ταινιες του. κριμα... :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερος ηθοποιος,εξαιρετικα καλος σε κωμωδια,δραμα,αστυνομικες ταινιες,σε ολες ηταν απο τους καλυτερους ολων των εποχων. Πολυ κριμα. :(

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

Να είναι καλά εκεί που πήγε και ζωή σε λόγου μας.

Στεναχωρήθηκα πολύ, μεγάλωσα και εγώ και οι δικοί μου με τις ταινίες του....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...