Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 δεν λεω τιποτα κακο αλλα σιγουρα ειναι αυτοκτονια ? γιατι και τον καρανταιν ετσι ελεγαν στην αρχη και αλλο αποδειχθηκε μετα. Παιζει ρολο?
Deus ex machina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 RIP.. Πολυαγαπημένος ηθοποιός. Απο αυτοκτονία κιόλας, αν ισχύει αυτό φαντάσου πόσο άσχημα ήταν για να φτάσει να πάρει την ίδια του τη ζωή.
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιζει ρολο? φυσικα αν αυτοκτωνησε παει να πει οτι ηταν δυστηχησμενος αν οχι ηταν λαθος και τα δυο λυπηρα αλλα το πρωτο ειναι πολυ πιο αρνητικο.
Kasrith Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Έρχομαι σπίτι και βλέπω αυτά τα νέα. Γαμώ. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 φυσικα αν αυτοκτωνησε παει να πει οτι ηταν δυστηχησμενος αν οχι ηταν λαθος και τα δυο λυπηρα αλλα το πρωτο ειναι πολυ πιο αρνητικο. Αυτο που δεν επιασες στο σχολιο μου ειναι πως ανεξαρτητως τροπου, ειναι νεκρος. Το πως και γιατι δυστυχως δεν αλλαζει το αποτελεσμα και δεν παιζει ρολο πια. Btw, μεταξυ αλλων ηταν αλκοολικος με μπολικες προσπαθειες αποτοξινωσης και επασχε απο καταθλιψη.
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αυτο που δεν επιασες στο σχολιο μου ειναι πως ανεξαρτητως τροπου, ειναι νεκρος. Το πως και γιατι δυστυχως δεν αλλαζει το αποτελεσμα και δεν παιζει ρολο πια. Btw, μεταξυ αλλων ηταν αλκοολικος με μπολικες προσπαθειες αποτοξινωσης και επασχε απο καταθλιψη. καλα ναι αλλα παιζει ο τροπος που πεθαινει καποιος αλλο πχ να πεθανει απο δολοφονια αλλο απο καρκινο και αλλο αυτοκτονια. παντως δεν το περιμενα στην αρχη κολησα και νομιζα οτι ειναι ο ρομπι γουλιαμς που το ειχα και πιο πιθανο να αυτοκτωνησει λογο της αστατης ζωης του.
Captain Nemo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μόλις το διάβασα και εγώ και έχω μείνει.Μερικούς ηθοποιούς τους νιώθει κανείς σαν δικά του άτομα.Και αν δεν μπορούν να βοηθηθούν αυτά τα άτομα με όλα τα μέσα τι τύχη έχουν οι απλοί άνθρωποι.Καλό σου ταξίδι φίλε.
omghi2u Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 RIP. ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του. λιγο πολυ , ολοι οσοι μεγαλωσαμε στα 90s , μεγαλωσαμε με τις ταινιες του. κριμα...
benign Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Τρομερος ηθοποιος,εξαιρετικα καλος σε κωμωδια,δραμα,αστυνομικες ταινιες,σε ολες ηταν απο τους καλυτερους ολων των εποχων. Πολυ κριμα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2014 από benign 1
panther_512 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Να είναι καλά εκεί που πήγε και ζωή σε λόγου μας. Στεναχωρήθηκα πολύ, μεγάλωσα και εγώ και οι δικοί μου με τις ταινίες του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα