NoD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν είμαι κάτοχος, η γυναίκα μου εχει το nokia lumia 620. Ενα θέμα που για μένα ειναι πολυ ενοχλητικό: δεν υπαρχει τρόπος να απενεργοποιησεις τον φωτισμό στα capacitive buttons? το βρίσκω fail.οσο το έψαξα μονο με "πατέντες" γίνεται.<br><br> Anyway, κατα τα αλλα μια χαρά ειναι το κινητό. Αλλα αυτό ειναι αστείο.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Edit: συγγνώμη, λανθασμένη κατηγορία. Please mods.
saflom Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ναι, το βαζεις σε οικονομικο mode μπαταριας μονιμα. Κανενας αλλος τροπος
jim_p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οχι, μονο τη δονηση μπορεις να απενεργοποιησεις οταν τα πατας (ρυθμισεις > αφη) και για αυτο θα πρεπει το τηλεφωνο να ειναι ενημερωμενο με το lumia black update, που αν εχεις 8.1 τοτε σιγουρα ειναι.
NoD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οκ, μου φαίνεται πολύ fail. Αν και ήδη υπάρχει request γι' αυτό το θέμα. Link
saflom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Οκ, μου φαίνεται πολύ fail. Αν και ήδη υπάρχει request γι' αυτό το θέμα. Link και θα το ξαναπώ ναι μπορείς σύστημα->οικονομία μπαταρίας-> Πάντα Οχι, μονο τη δονηση μπορεις να απενεργοποιησεις οταν τα πατας (ρυθμισεις > αφη) και για αυτο θα πρεπει το τηλεφωνο να ειναι ενημερωμενο με το lumia black update, που αν εχεις 8.1 τοτε σιγουρα ειναι. αρχιζω να πιστευω ότι δεν τα πολυγνωρίζεις τα wp.8.1. πολύ σιγουρια στις απαντήσεις σου αν και λάθος
Unabomber Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Βασικα στα 8.1 για να απεργοποιησεις το φωτισμο των capacitive, απλα πας settings-display και βαζεις on την δευτερη επιλογη που λεει ''Reduces screen brightness when Battery Saver is active'' Και φυσικα λειτουργει και χωρις το Battery Saver να ειναι οn.
saflom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Βασικα στα 8.1 για να απεργοποιησεις το φωτισμο των capacitive, απλα πας settings-display και βαζεις on την δευτερη επιλογη που λεει ''Reduces screen brightness when Battery Saver is active'' Και φυσικα λειτουργει και χωρις το Battery Saver να ειναι οn. next please... βάρεσε η ζεστη σημερα και ο καθενας γραφει δεν βαριεσαι
NoD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 και θα το ξαναπώ ναι μπορείς σύστημα->οικονομία μπαταρίας-> Πάντα Ανέφερα στο πρώτο μήνυμα χωρίς "πατέντες". Αυτό που λες ναι μεν απενεργοποιεί τον φωτισμό αλλά μαζί με αυτό κόβει κι άλλα πράγματα. (wifi, push notifications)
Unabomber Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ανέφερα στο πρώτο μήνυμα χωρίς "πατέντες". Αυτό που λες ναι μεν απενεργοποιεί τον φωτισμό αλλά μαζί με αυτό κόβει κι άλλα πράγματα. (wifi, push notifications) Τεσταρες αυτο που παρεθεσα παραπανω μηπως ?
NoD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τεσταρες αυτο που παρεθεσα παραπανω μηπως ? Αναφέρομαι στα capacitive buttons Δες #9 Νομίζω ότι κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά. Anyway, σας ευχαριστώ. Η μόνη λύση προς το παρον που για μένα δεν είναι λύση είναι εμμέσως, με το battery saver.
Unabomber Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτο εννοω..... για δες.... Tα capacitive ειναι off χωρις το battery saver να ειναι ανοιχτο.....
jim_p Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Φορ δε ρεκορντ, για να βγαλεις screenshot την οθονη ενος κινητου wp 8.1 πατας volume up + power ταυτοχρονα
Unabomber Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν αυτο πηγαινε σε μενα...... εβγαλα κανονικη φωτο για να φαινονται και τα capacitive keys που ειναι off.... χωρις το battery saver on..... με το screenshot δεν θα γινοταν δουλεια..... :-D :-D
jim_p Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ναι σωστα δεν το σκεφτηκα οτι δεν πιανει τα capacitive keys. Αυτο παντως στη φωτογραφια σου σε εμενα ΔΕΝ το εχει (620 με 8.1u1)! Αντιθετα, το εχει κανονικα στο 630 του φιλου μου (lumia cyan). Αλλα εκεινο δεν εχει αισθητηρα για το φως, δηλαδη δεν μπορεις στο ρυθμισεις > φωτεινοτητα να βαλεις "αυτοματη", εχει μονο τα 3 presets και απο εκει που δειχνεις οριζεις ποση φωτεινοτητα ακριβως θες για το καθε preset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα