cod7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γειά σας έχω σκοπό να αγοράσω έναν Gaming desktop έως 1200 ευρώ χωρίς περιφερειακά αρκετή μου λένε να τον πάρω κομμάτι κομμάτι και η αλήθεια είναι ότι και εγώ τέτοιο σκοπό είχα όμως επειδή αναγκαστικά πρέπει να τον πάρω με δώσεις θέλω δεν θέλω πρέπει να στραφώ σε κάποιο κατάστημα σαν κοτσοβολος πλαίσιο κ.α. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω κάτι καλό με καλά spec θα ήθελα το pc που θα πάρω να πέζει όλα τα games σε very high και ultra αν αυτό είναι δυνατόν για την υπάρχουσα τιμή και γενικά να σηκώνει και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια για τα επόμενα δύο χρόνια έχετε να προτείνετε κάτι? Η υπάρχει κάποιος τρόπος να τον πάρω κομμάτι κομμάτι όμως με δόσεις σαν κοτσοβολο? Και αν ναι πείτε μου τη προτείνετε
Millennium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Συμπλήρωσε τη φόρμα καλύτερα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ Κωτσοβόλος,Πλαίσιο ε.Κατάλαβα..
mpasketpro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Και με χρεωστικη βολεύεται Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα