dimi5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γεια σας ηθελα να ρωτισω εχω ενα παλιο Η/Υ που εχει υψηλες θερμοκρασιες ειναι pentium 4 το εχω εδω και 10 χρονια αν αλλαξω την παστα θα διορθο8ει το προβλημα με τις θερμοκρασιες η ειναι ο cpu ετσι ?
xalkiadakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οταν λες πιανει θερμοκρασιες ? ποσο δηλαδη ... παντος ακομη και ετσι μεγαλη διαφορα δεν θα δεις ... μαχ 4-5 βαθμους συνηθως πεφτουν ... αντε και λιγο περισοτερο αν και δυσκολο ... επισης κανε εναν καθαρισμο στο pc σου εαν δεν εχεις κανει ακομα θα βοηθισει και αυτο λιγο ...
dimi5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οταν λες πιανει θερμοκρασιες ? ποσο δηλαδη ... παντος ακομη και ετσι μεγαλη διαφορα δεν θα δεις ... μαχ 4-5 βαθμους συνηθως πεφτουν ... αντε και λιγο περισοτερο αν και δυσκολο ... επισης κανε εναν καθαρισμο στο pc σου εαν δεν εχεις κανει ακομα θα βοηθισει και αυτο λιγο ... 60-65 χωρις να κανω κατι...εκανα καθαρισμο αλλα τιποτα παλι..μηπως ειναι ετσι οι pentium 4 εχουω ψηλες θερμοκρασιες?
xalkiadakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πρωτον τι λογισμηκο τρεχεις?δευτερον δηλαδη τι εννοεις χωρις να κανεις κατι? pentium 4 ειναι ... μονο τα βασικα που κανει ζοριζετε και γιαυτο πιανει θερμοκρασιες ... νομιζω ειναι απολυτο φυσιολογικο δεν χρειαζετε να αλλαξεις κατι
dimi5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πρωτον τι λογισμηκο τρεχεις?δευτερον δηλαδη τι εννοεις χωρις να κανεις κατι? pentium 4 ειναι ... μονο τα βασικα που κανει ζοριζετε και γιαυτο πιανει θερμοκρασιες ... νομιζω ειναι απολυτο φυσιολογικο δεν χρειαζετε να αλλαξεις κατι μολις ξεκιναει το πσ παει απευ8ειας 60-65 εγινε να σε καλα
Physiciant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν είναι φυσιολογικό 60-65 μόλις ξεκινάει το pc ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι. Θα βοηθούσε αν αγόραζες μια άλλη ψύκτρα. Αν μας πεις τι κουτί έχεις ή περίπου τις διαστάσεις του θα βρούμε κάποιες
dimi5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν είναι φυσιολογικό 60-65 μόλις ξεκινάει το pc ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι. Θα βοηθούσε αν αγόραζες μια άλλη ψύκτρα. Αν μας πεις τι κουτί έχεις ή περίπου τις διαστάσεις του θα βρούμε κάποιες ειναι socket 448 pentuim 4
Physiciant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποιο κουτί έχεις; Μέτρησε λίγο τις διαστάσεις αν δε ξέρεις ποιο είναι και αν γίνεται μέτρα την απόσταση της μητρικής απ' το panel; Έχεις ανεμιστηράκι στο πλάι; Ποια windows έχεις; 1
dimi5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποιο κουτί έχεις; Μέτρησε λίγο τις διαστάσεις αν δε ξέρεις ποιο είναι και αν γίνεται μέτρα την απόσταση της μητρικής απ' το panel; Έχεις ανεμιστηράκι στο πλάι; Ποια windows έχεις; δεν ξερω τι κουτι ειναι εχει ανεμιστηρα στο πλαι
black adder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν είναι φυσιολογικό 60-65 μόλις ξεκινάει το pc ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι. Θα βοηθούσε αν αγόραζες μια άλλη ψύκτρα. Αν μας πεις τι κουτί έχεις ή περίπου τις διαστάσεις του θα βρούμε κάποιες ειναι socket 448 pentuim 4 Ήθελες να ρωτήσεις...τεσπά,παλιά δούλευε και τώρα δε δουλεύει η ψύκτρα; Άλλαξε μια πάστα ρε αδερφέ..10 χρόνια την έχεις αλλάξει ποτέ; Όταν λες το καθάρισες,το φύσηξες με πιστόλι από βενζινάδικο,ή με το στόμα;
kwstas_pap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 αν δεν το έκανες ήδη ΠΡΕΠΕΙ: βρες blower και φύσα το κουτί (ανοιχτό).. αν δεν το έχεις κάνει ΠΟΤΕ, κάντο σε ανοιχτο χώρο και όχι μέσα στο σπίτι. Θα βγάλει τρελό σύννεφο.. εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις το κάνω και σχεδον εξ επαφής πάνω σε όλους τους ανεμιστήρες.. (με επιφύλαξη γιατί κάποιοι λένε ότι μπορεί να καταστραφούν τα ανεμιστηράκια - δεν το έχω πάθει ακόμα) δες (με φακό) αν κάτω από τον ανεμιστήρα της cpu , η ψυκτρα έχει πιάσει 'γλίτσα'. συνήθως το παθαίνουν όσοι Η/Υ έχουν χρήστες-καπνιστές. Αν ναι, και εφόσον δεν θες να αγοράσεις άλλη, αφαίρεσε τον ανεμιστήρα και καθάρισε την. Λογικό είναι αν έφτασες έως εκεί, να βγάλεις τελείως και την ψύκτρα και να αλλάξεις πάστα.
dimi5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ήθελες να ρωτήσεις...τεσπά,παλιά δούλευε και τώρα δε δουλεύει η ψύκτρα; Άλλαξε μια πάστα ρε αδερφέ..10 χρόνια την έχεις αλλάξει ποτέ; Όταν λες το καθάρισες,το φύσηξες με πιστόλι από βενζινάδικο,ή με το στόμα; το καθαριζω οπως ολοι μας αλλα παλι τις ιδιες θερμοκρασιες εχω η Ψυκτρα δουλευει αν δεν το έκανες ήδη ΠΡΕΠΕΙ: βρες blower και φύσα το κουτί (ανοιχτό).. αν δεν το έχεις κάνει ΠΟΤΕ, κάντο σε ανοιχτο χώρο και όχι μέσα στο σπίτι. Θα βγάλει τρελό σύννεφο.. εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις το κάνω και σχεδον εξ επαφής πάνω σε όλους τους ανεμιστήρες.. (με επιφύλαξη γιατί κάποιοι λένε ότι μπορεί να καταστραφούν τα ανεμιστηράκια - δεν το έχω πάθει ακόμα) δες (με φακό) αν κάτω από τον ανεμιστήρα της cpu , η ψυκτρα έχει πιάσει 'γλίτσα'. συνήθως το παθαίνουν όσοι Η/Υ έχουν χρήστες-καπνιστές. Αν ναι, και εφόσον δεν θες να αγοράσεις άλλη, αφαίρεσε τον ανεμιστήρα και καθάρισε την. Λογικό είναι αν έφτασες έως εκεί, να βγάλεις τελείως και την ψύκτρα και να αλλάξεις πάστα. το καθαρισα πολλες φορες αλλα τιποτα οι θερμκρασιες δεν κατεβαινουν
xalkiadakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 αλλαξε και παστα ... εγω παντος δεν θα σου προτηνα να επενδησης σε τετοιο επεξεργραστη και να παρεις ψυχτρα ... αα και πες μας της θερμοκρασιες οταν δεν ειναι σε idle και τον δουλευεις και λιγο περισοτερο ... α δεν ανεβενεις περισοτερο δεν υπαρχη λογος για ψυχτρα ... 60 βαθμη μαχ ειναι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα