TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Όπου και να δεις ο 6300 σε overall performance είναι κατά πολύ ανώτερος από τους επεξεργαστές που λες.Ειδικά σε gaming builds είναι το απόλυτο value for money. Το overall μετράει και 3d render, transcoding κτλ ,multi που μπορούν να ανέβουν στο 100% δηλαδή, οπότε σαφώς και βγαίνουν λίγο-πολύ ανώτεροι,ειδικά για gaming builds όμως αφού δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι,και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει, που να ανεβάζει τον 6300 (και γενικά τους πολύ πύρινους) στο 100% δεν είναι καθόλου καλό value παρά μόνο για ένα και μοναδικό είδος παιχνιδιού όπου απλά είναι κανονικό value. Σου λένε κοίτα πόσο γρήγορος είναι στα τάδε προγράμματα,αλλά δεν σου λένε ότι δεν έχουν καμία σχέση με παιχνίδια αυτά τα προγράμματα...
aneurysm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ελφά, δεν μας έχεις αναφέρει το σύστημα σου ποτέ, αλλά μαλλον είσαι πασοκονεοδημοκράτης.. Να σου δώσω ένα script να το τρέξεις και να μου πείς σε πόσες ώρες στο έβγαλε? Και μετά τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε αν θελεις.
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ναι,αν βρήκες script που να μας δείχνει πόσο καλός είναι ένας επεξεργαστής για διάφορα παιχνίδια τότε πολύ ευχαρίστως αν το ανεβάσεις να το τρέξω,γιατί για αυτό το πράγμα μιλάμε, gaming pc.
aneurysm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως ρε φιλαράκι... Τρέξε κανένα ζούπερπι τώρα, έτσι γιατί μπορεις... Δεν μιλάς σε λογική βάση ρε φίλε. Ότι να ναι εισαι πραγματικά. Εκτός και αν τρολλάρεις οπότε σου βγάζω το καπέλο.
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εγώ είμαι ο παράλογος;; Που συμφωνώ να τρέξω το script που περιμένω να ανεβάσεις;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα