Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα!!!

το ερώτημά μου είναι...ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γράψεις-κάψεις τραγούδια για το αυτοκίνητό σου σε καλή ποιότητα ήχου;

πριν αρκετό καιρό κατέβασα τραγούδια με έναν converter κατευθείαν σε Mp3 και η ποιότητά του ήχου στο cd της sony που γραφτήκανε είναι πολύ κακή!!!! ακούγετε λες και είσαι σε πηγάδι.

τι μπορεί να μην πρόσεξα;

στο pc με 5:1 ηχεία της creative ακούγονταν τέλεια από το youtube, στο cd τι έγινε;

σήμερα που άρχισα να το ξανά ψάχνω έπεσα σε αυτά τα δύο....

https://www.youtube.com/watch?v=EN226iwmjhg

https://www.youtube.com/watch?v=XJig6sd2Ebw

εγγυώνται και τα δυο ποιοτικό ήχο.

1.καίει κανείς δισκάκια έτσι και να έχει εμπειρία να μου πει;

2.είναι θέμα τραγουδιού, converter, software, cd/dvd ;;;

3.ποιά είναι τα βήματα για ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα;

4.υπάρχει καλύτερος τρόπος με δωρεάν κατέβασμα των τραγουδιών που θέλω εκτός youtube;; 

ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.

λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ το atube catcher για να κατεβάζω τα κομμάτια που θέλω και για εγγραφή σε cd χρησιμποιώ το δωρεαν ashampoo 6 που γράφει τα πάντα.

Δημοσ.

Από yt δεν μπορείς να κατεβάσεις απευθείας σε mp3. Αν αγκαστικά θα γίνει μετατροπή, οπότε το πόσο καλή ή κακή θα είναι η ποιόητητα θα εξαρτάται α) από το πόσο καλά τα ανέβασε ο uploader και β) από την ποιότητα του converter.

Η καλύτερη λύση είναι να τα βρεις απευθείας σε mp3 αλλά θα πρέπει να ψάξεις σε torrents και warez forums.

Από yt να προτιμάς τις καλές αναλύσεις με aac ήχο σε υψηλό bitrate και αν σου ακούγονται καλά κατέβασε τα και κάνε την μετατροπή με το freemake video downloader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από yt να προτιμάς τις καλές αναλύσεις με aac ήχο σε υψηλό bitrate και αν σου ακούγονται καλά κατέβασε τα και κάνε την μετατροπή με το freemake video downloader

δηλαδή;

να τα μετατρέψω σε aac; 

υπάρχει μετατροπέας;

θα παίζει στο player αυτοκινήτου;

που θα δω στο youtube το bitrate;

Δημοσ.

Όχι να τα μετατρέψεις εσύ. Στο youtube ο ήχος στα βιντεάκια είναι σε μορφή aac.

Για το bitrate... δεν μπορείς να το δεις από πριν αλλά τα βίντεο σε hd ανάλυση έχουν συνήθως καλό ήχο.

Εκτός αν ο uploader ανέβασε το bitrate σε βίντεο και ήχο που ήταν σε χμηλή ανάλυση μόνο και μόνο για να το δηλώσει σαν hd, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Ο μόνος τρόπος είναι να κατεβάσεις το βίντεο και να δεις πως ακούγεται στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

γι αυτό το λόγο πρότεινα το atube catcher, αφού του δώσεις το λίνκ απο που να κατεβάσει σου εμφανίζει τις διαθέσιμες επιλογές ανάλυσεις και φορμά που υπάρχουν ανάλογα την επιλεγόμενη ανάλυση.

• Like 1
Δημοσ.

γι αυτό το λόγο πρότεινα το atube catcher, αφού του δώσεις το λίνκ απο που να κατεβάσει σου εμφανίζει τις διαθέσιμες επιλογές ανάλυσεις και φορμά που υπάρχουν ανάλογα την επιλεγόμενη ανάλυση.

Σωστό αυτό. Και το freemake video downloader έτσι δουλεύει, είναι όμως λίγο πιο άμεσο γιατί ενσωματώνει κουμπάκι Download κάτω από τα βίντεο του youtube.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το κατέβασα και το δοκιμάζω...

τι είναι προτιμότερο σε ανάλυση & φορμάτ όταν έχεις διαλέξει output profile: mp3 320 kbps ???

βγάζει πολλά να διαλέξω σε 30 δευτερόλεπτα.

επίσης πατώντας το download εκτός από τη λίστα επιλογής ανάλυσης & φορμάτ μου ανοίγει και μια......selected videos to download (you can drop items by selecting one or multiple items and pressing ''DEL'') που είναι γεμάτη με ''κινέζικους'', λατινικούς και ελληνικούς τίτλους των τραγουδιών.

κάνω κάτι για τα παραπάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...