xristos97 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση , όταν αγοράσεις τα dlc του παιχνιδιού τότε στο online κομμάτι οι πίστες που θα τρέχουν θα είναι όλες και οι dlc μαζί ή θα έχει ενότητα dlc και θα αναγκάζεσαι να παίζεις 4 συγκεκριμένες πίστες συνέχεια? στο bo2 ειχε ξεχωριστή εννοτητα για dlc. μαλλον και στο aw ετσι θα ειναι.
mikele13- Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 υπαρχει αλλη ενοτητα για τις εξτρα πιστες κ παιζεις μονο αυτες
i_sinig Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κατεβασα το havoc ήταν τρία αρχεία το ένα έγινε install κανονικά τα άλλα δύο γράφει waiting to Install... έκανα επανεκκίνηση μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα, τι μπορεί να φταίει. Στο παιχνίδι παίζω κανονικά τις extra πίστες και το zombie mode..
GusHLR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μου έφεραν χτες ένα δισκάκι του cod το οποίο είναι ραγισμένο - σπασμένο (δεν έχει σπάσει το Disc). Υπάρχει κάποιος που να επισκευάζει , όπως κάποτε υπήρχε τρόπος οπός και ακόμα να φτιάξεις τα DVD Disc και τα CD Discs Υ.Γ Μιλάμε για Blue Ray δισκάκι για Play3
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 το ξεκινησα εδω και λιγες μερες. για μενα που δεν εχω ιδεα απο τετοιου ειδους παιχνιδια, ειναι πολυ καλη επιλογη για να περναει η ωρα! καποιο αντιστοιχο(cod) αλλα χωρις τεχνολογια του μελλοντος, υπαρχει? σε 360 παιζω
cpttony Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 καποιο αντιστοιχο(cod) αλλα χωρις τεχνολογια του μελλοντος, υπαρχει? Όλα τα προηγουμενα CoD 1 (νομιζω όχι σε X360), 2 (launch title για 360), 3, World at War => Β'ΠΠ CoD 4, Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 => Στα σημερινα δεδομενα CoD Black Ops => Βιετναμ CoD Black Ops II, Ghosts => Λιγο μελλοντικα και το AW πολύ μελλοντικο, όπως και το επομενο (Black Ops III)
d_gkal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 το λιγο μελλοντικα των black ops 2 Και ghosts με κλικαρε. ποιο απ τα 2 ομως να παιξω;
cpttony Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 το λιγο μελλοντικα των black ops 2 Και ghosts με κλικαρε. ποιο απ τα 2 ομως να παιξω; Δες βιντεο, και κρινε.. Το Black Ops 2 είναι το 2025, ενώ το Ghosts 2017...
TechnoV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά λίγη βοήθεια γιατί κοντεύω να σαλτάρω. Κατέβασα το Havoc. Έπαιξα το zombie κανονικά. Πως παίζω τα maps του Havoc; Σε ποιες playlists; Δεν γράφει πουθενά Havoc κτλ. PS4 έχω.
mikele13- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά λίγη βοήθεια γιατί κοντεύω να σαλτάρω. Κατέβασα το Havoc. Έπαιξα το zombie κανονικά. Πως παίζω τα maps του Havoc; Σε ποιες playlists; Δεν γράφει πουθενά Havoc κτλ. PS4 έχω. Aν θυμαμαι καλα εκτος κ αν εχουν αλλαξει κατι στο μενου, πας εκει που λεει DLC(Downloadable Content)
TechnoV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Απ' ότι είδα το Havoc έχει 4 maps. Τα πέτυχα κυλιόμενα στις standard playlists στο deathmatch. Απλά δε μπορώ να επιλέξω από μόνος μου που να παίξω. Αυτό με τα dlc που λες δεν το βρίσκω...
KonstantinosX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ps4 multiplayer error Χαίρεται εχω αγορασει το call of duty advanced warfare και οταν παταω για να παιξω online μου βγαζει συνέχεια Error: The Call of Duty Advanced Warfare Service Is Not Available At This Time. Please Try Again Later. εχω playstation plus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα