Gigamestin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά ενδιαφερόμαστε για αογρα νέου αυτοκινήτου μεχρι 10 το πολυ 11 χιλιαδες.τι εχετε να προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σε κατηγορία λογικά μικρή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Σε κατηγορία λογικά μικρή; ναι 1,2 νομιζω ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τι θα έλεγες για το Mitsubishi space star? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γενικά στην κατηγορία αυτή έχεις αρκετές επιλογές. Μερικά που θα κοιτούσα: 1. Fiat Panda 0.9 Twinair Ωραίο μέσα έξω, καλός κινητήρας που μπορείς να κινηθείς οικονομικά όταν θες αλλά έχει δύναμη όταν χρειαστεί Εναλλακτικά κοιτάς το diesel με τα 75 άλογα. 2. Kia Picanto 1.2 Ωραίο σχέδιο και αυτό για μένα, δυνατός κινητήρας, 7 χρόνια εγγύηση Σε πιο φθηνό ίσως το Seat Mii: Σε πιο καινούρια έχουν έρθει τα Toyota Aygo & Hyundai i10: Ή μπορείς να δεις και σε πιο παλιά μοντέλα που είναι σε προσφορά όπως το Renault Twingo: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Από εμφανιση πάντως το ΚΙΑ και i10 είναι πανέμορφα. Θα πρόσθετα και αυτα http://http://www.chevrolet.gr/montela/spark/.chevrolet.gr/montela/spark/ http://www.chevrolet.gr/montela/aveo-5d/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ωραία αμαξάκια αλλά ρε παιδί μου ο ένας αντιγράφει τον άλλο. Όλα ίδια μου φαίνονται πάνω κάτω. Ειδικα τα γιαπωνεζικα καμία διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Στις φωτογραφίες που έχω πάντως ένα γιαπωνέζικο υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Στις φωτογραφίες που έχω πάντως ένα γιαπωνέζικο υπάρχει. ε μάλλον θα εννοεί γιαπωνέζικα όλα τα ασιάτικα (kia, hyundai κλπ) εμένα το παντάκι μαρέσει πάντως πιο πολύ! (και αν έβγαινε και το 500αράκι με αυτόν τον κινητήρα σε τέτοια τιμή...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Βγαίνει και φαμπιάκι με υπέροχο (κατ' εμέ) σχεδιασμό τον Οκτώβρη ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 θα προτεινα και κατι τετοιο http://www.suzuki.gr/auto/cars/new/swift/swift-5dr/times Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Βγαίνει και φαμπιάκι με υπέροχο (κατ' εμέ) σχεδιασμό τον Οκτώβρη ε. μοιάζει με το ίμπιζα αρκετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Στα μπροστινα φανάρια ναι , κατά τα άλλα ακόμα σχετικά τετραγωνισμενο ειναι. Πάντως στο ιδιο group VW ανήκουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω το thread starter, γιατί δεν κοιτάς κάτι μεταχειρισμένο π.χ. 2-3 ετών. Νομίζω με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να βρεις κάτι πάρα πολύ αξιόλογο και σίγουρα πολύ καλύτερο σε σχέση εάν πας σε καινούριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Βγαίνει και φαμπιάκι με υπέροχο (κατ' εμέ) σχεδιασμό τον Οκτώβρη ε. επιτελους, γιατι τα προηγουμενα ηταν σαν ξεραμενος εμετος εξω απο το alcatraz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα