exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γεια σας, θέλω να γράψω ένα cd mp3. Κατ' αρχάς ποιο freeware χρειάζεται να χρησιμοποιήσω (έχω και το Nero 7 Ultra Edition) και χρειάζεται και ειδικό CD;
accipio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αφού έχεις το Nero γιατί δεν το γράφεις με αυτό; Αν θέλεις οπωσδήποτε κάποιο freeware πρόγραμμα, δες το ImgBurn ή το Burnaware Free ή το CDBurnerXP. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε απλό Data CD.
exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αφού έχεις το Nero γιατί δεν το γράφεις με αυτό; Αν θέλεις οπωσδήποτε κάποιο freeware πρόγραμμα, δες το ImgBurn ή το Burnaware Free ή το CDBurnerXP. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε απλό Data CD. Από το nero που λέει για mp3;
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν λεει για mp3 πουθενα. Τα cd με mp3 ειναι απλα cd με δεδομενα, οπως θα ηταν αν ειχε μεσα εγγραφα ή φωτογραφιες ή οτιδηποτε αλλο, γιαυτο τα γραφεις με την επιλογη "data cd".
accipio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω και δεν θυμάμαι ακριβώς· πάντως θυμάμαι ότι όταν ανοίγεις το Nero στα αριστερά επάνω επιλέγεις το είδος του δίσκου που θα εγγράψεις (CD ή DVD) και ακριβώς από κάτω το περιεχόμενό του - εσύ θα επιλέξεις Data CD.
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το Make MP3 CD όπως και οι υπόλοιπες επιλογές από κάτω είναι ένας άλλος τρόπος να πεις Make DATA CD. Απλά όταν προσθέτεις τα αρχεία σου φιλτράρει την εξερεύνηση και σου δείχνει μόνο τα mp3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα