garisd89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, εχω ενα λαπτοπ fujitsu lifebook ah530hd6(intel i5 m480 2.67 ghz, 6gb ram, radeon HD 6530) το οποίο μου έβγαλε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Το πήγα στην αντιπροσωπεία της Fujitsu, μου το επισκεύασαν στην "προνομιακή" τιμή των 150 ευρω (καθώς το καινούργιο ανταλλακτικό κόστιζε σύμφωνα με αυτούς 500ευρω!!! διαφωτίστε με εάν γίνεται κάτι τέτοιο!!!) και ακριβώς με την λήξη της εξάμηνης εγγύησης μου ξαναχάλασε!!! Το λαπτοπ τωρα το λειτουργώ αλλά χωρις τους drivers της καρτας γραφικών γιατι μόλις τους εγκαθιστώ δεν ανοιγει καθόλου.. Tο λογότυπο της Fujitsu που εμφανίζεται κατά την έναρξη υπάρχουν κόκκινες οριζόντιες γραμμές παντού. Υποθέτω λοιπόν κάρτα γραφικών και έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αξίζει να το ξαναεπισκευάσω? Λυπάμαι τα 200 ευρώ μου όμως... Οπότε ψάχνω κάπου να το πουλήσω, εάν θα θελήσει να το πάρει κάποιος σε αυτήν την κατάσταση και να αγοράσω καινούργιο. Φαντάζομαι ότι κάποιος με γνώσεις το επισκευάζει με 80-90 ευρώ και το πουλάει σχετικά εύκολα με 330+.. Γνωρίζεται κάποια μαγαζιά που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν? Μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από το forum? απλά σε 2 καταστήματα( το 1 το public) που ρώτησα μου είπαν 50 ευρώ, ποσό εξευτελιστικό για μηχάνημα που ακόμα μπορεί να μετρήσει πολύ. Κάποια εκτίμηση για το ποια θα ήταν μια ρεαλιστική τιμή? Χρειάζομαι πραγματικά γνώμες από άτομα που ξέρουν.....Ευχαριστώ!!
brotrainer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εντάξει και στο Wall-Mart τόσο τα παίρνουν τα μηχανήματα. Βάλτο αγγελία.
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ρώτα σε αυτο το θέμα Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...; που έχουμε να σου προτείνουν ποσο μπορεί να πιάσεις και μετα μπορείς να το βάλεις σε αγγελία εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/μηπως μπορούν να πιάσουν τόπο ορισμένα απο τα parts του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα