Προς το περιεχόμενο

Life Is Strange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 24/10/2015 στις 6:11 ΜΜ, ektelion είπε

Ναι, σόρι, τώρα που το διαβάζω, όντως, δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα αν θα βγει κάποια έκδοση που θα έχει όλα τα επεισόδια σε ένα. Συνήθως στο Steam, αν κρίνω από άλλα episodic παιχνίδια (π.χ. τα πιο πολλά της Telltale) απλά πουλάνε όλα τα επεισόδια μαζί μεν (σε bundle), αλλά όχι σαν ένα παιχνίδι.

Σε ένα παιχνίδι είναι, και κάθε επεισόδιο το βλέπεις σαν dlc, δεν είναι όπως το Back to the Future π.χ.

post-312712-0-23639600-1445711445_thumb.png

• Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα ήταν σαν το Back to the Future που ανέφερες που δεν μπήκα καν στον κόπο να δω αν ήταν όπως λες!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανες και ρώτησες. Και σε καταλαβαίνω γιατί είναι τρελή μ@λ@κία να μην είναι όλα τα επεισόδια σε ένα.

Δημοσ.

Από τα πιο ωραία παιχνίδια που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Το πέμπτο επεισόδιο ( φινάλε ) μου φάνηκε κάπως βεβιασμένο ή -καλύτερα - σαν να το βιάστηκαν. Τα τέσσερα προηγούμενα επεισόδια έχτισαν μια πολύ όμορφη ιστορία που κατα τη γνώμη μου δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή σειρά πάντως. 8/10

Μάλλον θα το τιμήσω και το DVD καθώς μου αρέσει να έχω παιχνίδια που το αξίζουν και σε φυσική έκδοση.

Όσο για το τέλος:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παράπονο από το τέλος. Ίσως το μόνο παράπονο μου να είναι η μικρή διάρκεια του τέλος που διαλέξαμε, RedViper. Το άλλο ήταν διπλάσιο σε διάρκεια. Όπως και να χει το παιχνίδι είπε μια πανέμορφη ιστορία με  πολλά ηθικά διδάγματα. Μπράβο και πάλι στην Dontnod.

• Like 2
Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή ; Όταν είδα τα πρώτα screenshots πίστευα ότι θα ήταν μια νερόβραστη επεισοδιακή εκδοχή του Gone Home μιας και είναι της μόδας κάτι τέτοια τώρα τελευταία (ευχαριστούμε Telltale).

Αλλά καμία σχέση. Θα τολμήσω να πω ότι ήταν η δυνατότερη εμπειρία που έχω βιώσει σε παιχνίδι. Χαρακτήρες, σενάριο, ανατροπές (ω Θεοί!), γραφικά όμορφα με λίγες εξαιρέσεις, μουσικάρα, ατμόσφαιρα, ενδιαφέρον gameplay και και και... Αν δεν είχε βγει το Witcher 3 φέτος θα πήγαινε καρφί για GOTY.

Επίσης στο τέλος λίγο έλειψε να με πάρουν τα ζουμιά. Μιλώντας για δέσιμο του παίκτη με τους χαρακτήρες...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έρχεται το Life is Strange 2

Alain Damasio: Εργάστηκα στο σενάριο του Life is Strange και θα συμμετάσχω και στο Life is Strange 2, αργότερα.

Δημοσ.
  Στις 9/11/2015 στις 8:50 ΠΜ, firepc είπε

Έρχεται το Life is Strange 2

Alain Damasio: Εργάστηκα στο σενάριο του Life is Strange και θα συμμετάσχω και στο Life is Strange 2, αργότερα.

Χθες διάβαζα την είδηση και με χαροποίησε πολύ. Ελπίζω να έρθει του χρόνου.

Δημοσ.

Για να δούμε:

Αν θυμάμαι καλά το Life Is Strange 2 δεν θα γίνει. Είχε γίνει λάθος της μετάφρασης από τα γαλλικά στα αγγλικά. Αν τώρα άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Πάντως διαβάζω από δω και από κει ότι άμα γίνει κάτι θα γίνει το 2016.

Πρέπει να δούμε πως θα πάνε οι πωλήσεις και να δούμε το πράσινο φως από την Square Enix.

Κάτι για το Remember Me 2:

Οι δημιουργοί είπαν πως η ιστορία είναι έτοιμη και ξέρουν το λάθος στην συνταγή. Περιμένουν το "Ναι" από την Capcom. Από την άλλη η Capcom περιμένει να δει πως θα πάει το Street Fighter V. Ελπίζω ειλικρινά να πει ναι και να δούμε το developing του Remember Me 2.

Ο λόγος που το Remember Me είναι αυτό που είναι είναι επειδή:

Συμφωνώ ότι όντως το Life Is Strange είναι καλύτερο από το Remember Me. Αλλά πιστεύω αν δοθεί 2η ευκαιρία στο Remember Me θα δείξει αυτό που έπρεπε να δείξει από την αρχή.

Δεν ανησυχώ για το Life Is Strange 2 να πω την αλήθεια. Κάποια στιγμή σίγουρα θα βγει. Άμα δείτε στο main menu λέει "Welcome to Life Is Strange - Season 1"

Ελπίζω η Sqaure Enix και η Capcom να δώσουν το πράσινο φως για τα sequel των 2 πρώτων παιχνιδιών.

Σίγουρα κάτι θα βγάλει η DONTNOD το 2016 για να είμαστε απασχολημένοι πριν έρθει το VAMPYR. Όσο για το VAMPYR θα είναι 3rd-person και έχει 2 ομάδες κατασκευής του.

Χαίρομαι που δεν άλλαξε τον πρωταγωνιστή στο Life Is Strange η DONTNOD. Δεν ξέρω κατά πόσο ωραίο θα ήτα αυτό.

Μια ερώτηση:

Ξέρει κανείς αν το Life Is Strange Limited Edition θα είναι μόνο online ή θα είναι διαθέσιμο και στα μαγαζιά;

Αν έρθει στο plaisio σίγουρα θα το πάρω.

Ευχαριστώ. :-)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βγει κουτάτη έκδοση στα μαγαζιά 22/1/16:
https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc/Life-Is-Strange-Limited-Edition.php

Λογικά θα έρθει και στα μαγαζιά εδώ αλλά έχει δωρεάν μεταφορικά απ' ότι λέει.

Τελείωσα το παιχνίδι πριν από λίγο και πραγματικά πρόκειται για εξαιρετική δουλειά. Μακράν για μένα το καλύτερο interactive adventure με αληθοφανείς χαρακτήρες που συνδέεσαι μαζί τους και ενδιαφέρουσα ιστορία. Οι επιλογές έχουν αντίκτυπο στο κόσμο γύρω σου αν και θα προτιμούσα να

Όλοι οι φίλοι των video games πρέπει να το δοκιμάσουν οπωσδήποτε. Μπράβο και πάλι στη Dontnod για την εξαιρετική παραγωγή. Απλά μην το χάσετε.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή, μπορώ να πάω να κάνω προ-παραγγελία από το plaisio?

Ούτως ή αλλιώς δεν έχω λογαριασμό στο Square Enix αλλά ούτε paypal ή τίποτα τέτοιο. Δεν έχω ιδέα από online αγορές.

Όσο για το Life Is Strange τώρα: (Καλό είναι να το διαβάσουν όσοι έχουν τελειώσει το παιχνίδι.)

Ένας λόγος που τελείωσε βιαστικά είναι

Το spoiler θα λύσει την απορία στο, γιατί το παιχνίδι τελείωσε βιαστικά.

Δημοσ.
  Στις 13/11/2015 στις 4:47 ΜΜ, EXPHARTION είπε

Δηλαδή, μπορώ να πάω να κάνω προ-παραγγελία από το plaisio?

Ούτως ή αλλιώς δεν έχω λογαριασμό στο Square Enix αλλά ούτε paypal ή τίποτα τέτοιο. Δεν έχω ιδέα από online αγορές.

Όσο για το Life Is Strange τώρα: (Καλό είναι να το διαβάσουν όσοι έχουν τελειώσει το παιχνίδι.)

Ένας λόγος που τελείωσε βιαστικά είναι

Το spoiler θα λύσει την απορία στο, γιατί το παιχνίδι τελείωσε βιαστικά.

Δηλαδή επειδή κάποιοι διέρρευσαν κάποια στοιχεία, αυτοί για αντίδραση αντί να βγάλουν το διαμαντάκι τους όπως ήταν λες και πείραζε που υπήρχε η διαρροή, ίσα ίσα που μεγαλώνει το hype, αποφάσισαν να καταστρέψουν το παιχνίδι;

Μάλιστα, σοβαρή αντιμετώπιση, γι'αυτό δεν αγοράζω ποτέ επεισοδιακά παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθούν και να δω το τελικό αποτέλεσμα...

(Aν ισχύουν βέβαια αυτά, γιατί από αυτά που διαβάζεις ούτε τα μισά δεν πρέπει να κρατάς...)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...