lupo2109 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εχω μια ερωτηση προς ολους εδω...Γνωριζει κανεις αν αλλαζει ή προκειται να αλλαξει κατι με τα διλιτρα; Ποτε επιτελους θα μπορεσει ο μεσος ελληνας να συντηρει ανετα ενα διλητρο χωρις να πληρωνει γ**σιατικα;
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εχω μια ερωτηση προς ολους εδω...Γνωριζει κανεις αν αλλαζει ή προκειται να αλλαξει κατι με τα διλιτρα; Ποτε επιτελους θα μπορεσει ο μεσος ελληνας να συντηρει ανετα ενα διλητρο χωρις να πληρωνει γ**σιατικα; τι μερα εχουμε σημερα ?Δευτερα...εεε....ΠΟΤΕ οσο εχει αναγκη η κυβερνηση για λεφτα...θα χτυπαει τα ακριβα αυτοκινητα (> 2000cc) , κατοικιες και δεν ξερωγω τι αλλο... 1
NT1G Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ποτε επιτελους θα μπορεσει ο μεσος ελληνας να συντηρει ανετα ενα διλητρο χωρις να πληρωνει γ**σιατικα;
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Για κάποια χρόνια πριν μερικά χρόνια νομίζω μπορούσε. Μετά το αλλάξανε πάλι και όσοι είχαν πάρει δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν και δεν μπορούσαν και να τα πουλήσουν! Να αλλάξει πάλι σύντομα δεν το βλέπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα