mike0402 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 γεια σας!αγορασα μια υδροψυξη και πιο συγκεκριμενα την corsair h60..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις πως πρεπει να τοποθετησω τον ανεμιστηρα σωστα δηλαδη προς τα που να κοιταει γιατι εχω δει πολλους τροπους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arispattas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ξερω πολυ καλα απο υδροψυξης και μπορω να σου πω ακριβως πως θα το βαλεις αλλα καλυτερα να μου πεις πιο κουτι εχεις πρωτα, και πες μου και το cpu ετσι απο απορια!!! Α, ξεχασα να σου πω να μου πεις και ποσα ανεμιστηρακια εχει το κουτι!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εχω το κουτι thermaltake urban s31,cpu i5 4690k και εχω στο κουτι 2 ανεμιστηρακια στις μπροστινες θεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Οι απόψεις διίστανται σε αυτό το θέμα. Αν θέλεις καλύτερες θερμοκρασίες επεξεργαστή βάζεις τον ανεμιστήρα να φέρνει αέρα από έξω στο κουτί αλλά ανεβάζει την γενικότερη θερμοκρασία του κουτιού αλλιώς τον βάζεις ανάποδα δλδ από μέσα προς τα έξω. Αν έχεις 2 ανεμιστήρες σε διάταξη push/pull τότε διαλέγεις μόνο την κίνηση του αέρα από ή προς το κουτί. Αν έχεις έναν πρέπει να επιλέξεις αν θα τον έχεις σε push ή σε pull. Το πρώτο έχει καλύτερες θερμοκρασίες αλλά κάνει δυσκολότερο το καθάρισμα διότι η σκόνη μαζεύεται μεταξύ ανεμιστήρα και ψύκτρας αν το βάλεις σε pull τότε θα έχεις λίγο κατώτερη απόδοση στην ψύξη αλλά η σκόνη θα είναι στην πλευρά χωρίς τον ανεμιστήρα οπότε ευκολότερη διαδικασία. Η άποψη μου είναι να βάλεις τον ανεμιστήρα να μεταφέρει τον αέρα από το δωμάτιο προς το κουτί και βάζοντας ένα φίλτρο εκεί δεν θα έχεις πρόβλημα (τουλάχιστον όχι μεγάλο αν καθαρίζεις τακτικά το φίλτρο) με το push. Για παράδειγμα στην δική μου H100i έχω 4 ανεμιστήρες σε intake push/pull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 οκ σε ευχαριστω για τις συμβουλες θα το κοιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα