Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , αγορασα τα χριστουγεννα ενα surface 2 pro απο το e-shop.gr και τωρα δεν ανοιγει πιο συγκεκριμενα βγαζει μηνυμα 0xc0000185 .Πηρα τηλεφωνο στην microsoft στην ελλαδα και λενε οτι δεν μπορουν να βοηθησουν γιατι δεν εχει εισαθχει επισημα και απο την αλλη  δεν θελω να το δωσω στο e-shop γιατι εχω ακουσει πολλα για το service.Kαμια ιδεα για το αν μπορω να φτιαξω μονος μου.

Δημοσ.

Καλησπερα , αγορασα τα χριστουγεννα ενα surface 2 pro απο το e-shop.gr και τωρα δεν ανοιγει πιο συγκεκριμενα βγαζει μηνυμα 0xc0000185 .Πηρα τηλεφωνο στην microsoft στην ελλαδα και λενε οτι δεν μπορουν να βοηθησουν γιατι δεν εχει εισαθχει επισημα και απο την αλλη  δεν θελω να το δωσω στο e-shop γιατι εχω ακουσει πολλα για το service.Kαμια ιδεα για το αν μπορω να φτιαξω μονος μου.

δεν μπαίνει καθόλου στα windows σου βγάζει μπλε οθόνη με τον παραπάνω κωδικό σφάλματος 

• Confused 1
Δημοσ.

βγαλε την SD card αν εχεις πανω,κανε reboot.....αν δεν γινεται τοτε πατα τα  volume up/power για 20 sec......αλλιως μην παιζεις παραπανω....εγγυηση και πισω.

Δημοσ.

Το δοκιμασα και κανει παλι τα ιδια οποτε θα περασω μια βολτα απο το e-shop

Δημοσ.

Ναι ακριβώς αυτό βγάζει υπάρχει κάποια λύση?

Όπως  σου είπανε και ποιο πάνω κοίτα να λύσεις το θέμα μέσω εγγύησης όσο αφορά το services του e shop όσες φορές έτυχε να στείλω προς επισκευή υπολογιστή  ήταν άμεση και εξυπηρετική και δυο φορές που χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση έγινε άμεσα σε διάστημα 7 εργάσιμων ήμερων

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...