Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας. Εχω ενα ταμπλετ crypto και εχει ΠΑΡΑ πολλα προβληματα. Αρχικα εχει ενα καμμενο pixel στην οθονη και σε πολλα σημεια η οθονη δεν παταει....Το ταμπλετ ειναι ακομα στην εγγυηση. Αν το παω πισω στο μαγαζι (public) θα το επισκευασουν η θα μου πουν οτι το χαλασα εγω; Δεν εχει ουτε χτυπηματα, ουτε γρατσουνιες, ουτε τιποτα.

Επεξ/σία από strokt up
Δημοσ.

αφου εχεις εγγυηση....μη το σκεφτεσαι παραπανω....επιστροφη χωρις πολλα λογια....αντικατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η αντικατάσταση για 1 καμμένο pixel,αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα...

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Σε κάποια σημεία δεν πατάει κάν η οθόνη. Είναι αγορασμένο πριν τα χριστούγεννα (1χρονος ειναι η εγγυηση), αλλά το θέμα είναι.....θα μου το αλλάξουν;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πολιτική έχει η Crypto, αν υπάρχουν ανταλλακτικά μπορεί να σου αλλάξουν απλά το digitizer αλλιώς αντικατάσταση.

Δημοσ.

Οτι και να μου αλλάξουν ευχαριστημένος θα'μαι, μια χαρά είναι το ταμπλετάκι για απλή χρήση, απλά μου σπάει τα νεύρα που δεν πατάει η οθόνη. Μην πάνε τα λεφτά μου τζάμπα δηλαδή με νοιάζει. Να μην το φτιάξουν καν δεν υπάρχει περίπτωση έτσι;

Δημοσ.

Για αυτό έχεις εγγύηση... Η θα το φτιάξουν ή θα το αλλάξουν ή αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ιδιο μοντέλο θα σου δώσουν άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...