strokt up Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Εχω ενα ταμπλετ crypto και εχει ΠΑΡΑ πολλα προβληματα. Αρχικα εχει ενα καμμενο pixel στην οθονη και σε πολλα σημεια η οθονη δεν παταει....Το ταμπλετ ειναι ακομα στην εγγυηση. Αν το παω πισω στο μαγαζι (public) θα το επισκευασουν η θα μου πουν οτι το χαλασα εγω; Δεν εχει ουτε χτυπηματα, ουτε γρατσουνιες, ουτε τιποτα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2014 από strokt up
dobro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αφου εχεις εγγυηση....μη το σκεφτεσαι παραπανω....επιστροφη χωρις πολλα λογια....αντικατασταση 1
Mmaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η αντικατάσταση για 1 καμμένο pixel,αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα...
strokt up Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Σε κάποια σημεία δεν πατάει κάν η οθόνη. Είναι αγορασμένο πριν τα χριστούγεννα (1χρονος ειναι η εγγυηση), αλλά το θέμα είναι.....θα μου το αλλάξουν;
shodan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω τι πολιτική έχει η Crypto, αν υπάρχουν ανταλλακτικά μπορεί να σου αλλάξουν απλά το digitizer αλλιώς αντικατάσταση.
strokt up Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Οτι και να μου αλλάξουν ευχαριστημένος θα'μαι, μια χαρά είναι το ταμπλετάκι για απλή χρήση, απλά μου σπάει τα νεύρα που δεν πατάει η οθόνη. Μην πάνε τα λεφτά μου τζάμπα δηλαδή με νοιάζει. Να μην το φτιάξουν καν δεν υπάρχει περίπτωση έτσι;
shodan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Για αυτό έχεις εγγύηση... Η θα το φτιάξουν ή θα το αλλάξουν ή αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ιδιο μοντέλο θα σου δώσουν άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα