Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος τι βήματα και που πρέπει να ψάξω για να βρω τη χαμένη αδελφή του παππού μου. Είναι βαριά άρρωστος και μου είπε πως κάποτε (το 1940 συγκεκριμένα ),η μητέρα του είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι  που της είπαν πως πέθανε μετά την γεννα. Μετά από πολλά χρόνια η γιαγιά μου έμαθε πως το παιδί ζούσε κ το είχαν υιοθετήσει ,πήγε εκεί που την βάφτισαν και πήρε  μια βεβαίωση ..δεν έχω πολλά στοιχειά τι να κάνω για να την βρω? σε καμία περίπτωση δν πάω στο πακέτο .... Για να μην μακρηγορώ δεν έχω κ πολύ χρόνο για να την βρω κ να προλάβει να την δει και ο παππούς

Δημοσ.

Ψάξε στο facebook.. :X

sorry αλλά δε νομίζω να τη βρεις με τόσα λίγα στοιχεία,άσε που μπορεί να μη ζει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό, πάντως, που τους θυμούνται τελευταία στιγμή τους συγγενείς δεν μπορώ να το καταλάβω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να τους δεις πριν πεθάνεις, αλλά όλη σου την υπόλοιπη ζωή τι έκανες;

• Like 6
Δημοσ.

Αυτό, πάντως, που τους θυμούνται τελευταία στιγμή τους συγγενείς δεν μπορώ να το καταλάβω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να τους δεις πριν πεθάνεις, αλλά όλη σου την υπόλοιπη ζωή τι έκανες;

Μπορεί να παίζει καμιά κληρονομιά. Όχι ντουβάρια, μην φορτωθούμε και χαράτσια ξαφνικά, αλλά τίποτα μετρητά, λίρες, γενικά χρυσό, ασήμι κτλ :P

Δημοσ.

Μπορεί να παίζει καμιά κληρονομιά. Όχι ντουβάρια, μην φορτωθούμε και χαράτσια ξαφνικά, αλλά τίποτα μετρητά, λίρες, γενικά χρυσό, ασήμι κτλ :P

Το κρυμμένο σεντούκι στην πίσω αυλή γεμάτο με χρυσές λίρες, την Aston Martin, κάτι επιταγές των 100.000€.....

• Like 1
Δημοσ.

Τι κληρονομιά; Εδώ λέμε οτι ο ετοιμοθάνατος θυμάται τους άλλους τελευταία στιγμή..

Όχι οι άλλοι τον ετοιμοθάνατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...