Skia11 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πρώην κάτοχος s4, νύν κάτοχος Oneplus One, τώρα κατάλαβα πόσο άγρια μας πιάνουν τον κώλο τα brand name flagships. 1
Shogo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 στο ebay έχει και το Landvo L900 5.0" στα 78 euro!
Shogo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πρώην κάτοχος s4, νύν κάτοχος Oneplus One, τώρα κατάλαβα πόσο άγρια μας πιάνουν τον κώλο τα brand name flagships. αν δέν υπήρχαν οι βλάκες πως θα ζούσαν οι έξυπνοι; 1
Chaos.74 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Στην αρχή νόμιζα πως έλεγε Lenovo Μια από τα ίδια καιι εγώ... 1
marios_geo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μιας και βγαίνει το 4,κατάφερα και πήρα το 3 σε καλή τιμή. Σπάνια μένω τόσο ευχαριστημενος από κινητό, σε όλα τα επίπεδα. Αντικαθιστά επάξια το tablet μου και είναι διαρκώς στην τσέπη μου. Ελπίζω και το 4 να είναι εξίσου καλό, να το πάρω του χρόνου. 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Στην αρχή νόμιζα πως έλεγε Lenovo και εγώ Lada Niva χαχα 1
21century Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τελικά έχουν πολύ χιούμορ και στις τιμές...
el97639 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εχουν ξεπεταχτει πολλες αγνωστες μεχρι προτινος κινεζικες μαρκες , το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστα ειναι κ τι κουσουρια εχουν. Εγω ξεκινησα με κινεζικα κ μου χαλασαν στον μηνα .
giorgoslouk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εχουν ξεπεταχτει πολλες αγνωστες μεχρι προτινος κινεζικες μαρκες , το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστα ειναι κ τι κουσουρια εχουν. Εγω ξεκινησα με κινεζικα κ μου χαλασαν στον μηνα . Το πρώτο μου κινέζικο ήταν το Huawei X5 Pro. Το πούλησα πέρισυ και λειτουργεί ακόμη κανονικά. Το δεύτερο ήταν το ZTE V967S. Το έχει η κόρη μου και λειτουργεί άψογα. Το τρίτο ήταν το Lenovo A850. Το έχει ο γιός μου και λειτουργεί επίσης άψογα. Τους τελευταίους δύο μήνες έχω το Xiaomi Redmi Note. Είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι. Αυτά.
skim045 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εχουν ξεπεταχτει πολλες αγνωστες μεχρι προτινος κινεζικες μαρκες , το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστα ειναι κ τι κουσουρια εχουν. Εγω ξεκινησα με κινεζικα κ μου χαλασαν στον μηνα . Συμφωνώ με τον giorgoslouk. Είχα πάρει το zte blade όταν είχε έρθει Ελλάδα και ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα.
8elwADSL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 LoL στο σχόλειο του AMD είδα ότι ΔΕΝ λέει Lenovo.
pournaras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εχουν ξεπεταχτει πολλες αγνωστες μεχρι προτινος κινεζικες μαρκες , το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστα ειναι κ τι κουσουρια εχουν. Εγω ξεκινησα με κινεζικα κ μου χαλασαν στον μηνα . Το "μαρκες" ειναι σχετικο. Μπορει να ειναι μια εταιρια, που να εχει δεκαδες μαρκες απο κατω της, αναλογα το πως βολευονται λογιστικα και διαφημιστικα. Σκεψου απλα, μια εταιρια σαν τη foxconn, η οποια ειναι απεραντη με 1,2 εκατομμυρια υπαλληλους, ποσα διαφορετικα brands κινητων μπορει να εχει απο κατω της, να βγαζει το ιδιο εργοστασιο ολα τα κινητα, και απλα να αλλαζει το ονομα και ελαφρα η προσοψη.
dali13gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτά τα κινέζικα, τα αγνωστα παντελώς, δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν επίσημα στην Ευρώπη γιατί δεν έχουν GMS. Ήτοι, δεν έχουν άδεια από την Google να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της και βάζουν παράνομα το Play Store. Όπως δεν έχουν και οι Xiaomi και Meizu από τις επώνυμες. Γι αυτό έχει έρθει μόνο η Oppo προς το παρόν.
dali13gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτά τα κινέζικα, τα αγνωστα παντελώς, δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν επίσημα στην Ευρώπη γιατί δεν έχουν GMS. Ήτοι, δεν έχουν άδεια από την Google να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της και βάζουν παράνομα το Play Store. Όπως δεν έχουν και οι Xiaomi και Meizu από τις επώνυμες. Γι αυτό έχει έρθει μόνο η Oppo προς το παρόν.
spazyjay Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 αν δέν υπήρχαν οι βλάκες πως θα ζούσαν οι έξυπνοι; Τελικα οι βλακες ειναι περισσοτεροι απο τους εξυπνους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα