Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μητρικές δηλαδή ένα site η κάτι τέτοιο που να γράφω τη μητρική π.χ g41m-p28 και να μου λέει αυτός ο πυκνωτής πόσα walt πρέπει να είναι

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο τέτοιο site μπορείς να δεις επάνω στον πυκνωτή τα χαρακτηριστικά του . Επίσης νομίζω ότι θέλεις να πεις Volt και όχι Watt

Δημοσ.

αν εννοεις volt το γραφουν καπιοι  πυκνωτες πανω, ηλεκτρολυτικοι ή κεραμικοι. Αν ειναι πυκνωτες επιφανειακης κολλησης μικροι δε το γραφουν. θες σχηματικο.site να του βαζεις κωδικο μητρικης και να σου βγαζει σχηματικο ηλεκτρονικων στοιχειων δεν υπαρχει. Αν εισαι τυχερος μπορει να σου βγαλει κατι το google.

το να αλλαξεις πυκνωτη επιφανειας σε μητρικη ειναι η δυσκολοτερη αλλαγη ηλεκτρονικου στοιχειου αφου δε γινεται με κολλητηρι

το walt μηπως το κολλησες απο το breaking bad? :-)

Δημοσ.

Διόρθωσε και τον τιτλο

Σιτε που να λέει την τάση των πυκνωτών και διαφόρων άλλων εξαρτημάτων δεν θα βρεις, πρέπει να ανατρέξεις στο σχεδιάγραμμα της μητρικής, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο από τις εταιρείες.

Δημοσ.

Για να αντικαταστήσεις ένα πυκνωτη πρέπει να ξέρεις τα volt και τα farad αυτουνού που θες να αλλάξεις

Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...