redhotstef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το hotmail μου μεσω του οποιου εχω το λογαριασμο εδω εχει μπλοκαρει. http://www.insomnia.gr/topic/537668-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-hotmail/ Για να αλλαξω email στο insomnia θελει (θελετε) να βαλω τον τρεχων κωδικο μου και να ορισω μετα εναν νεο. Εγω στην αρχη ειχα εναν ευκολο κωδικο που κατι εγινε μετα και μου στειλατε εσεις εναν τεραστιο πολυπλοκο, που εκανα την βλακεια και δεν το εγραψα σε ενα χαρτι, αλλα τον αφησα να υπαρχει σαν μυνημα στο Hotmail. Οποτε πλεον, δεν μπορω να δω ποιος ειναι ο (πολυ μεγαλος) κωδικος μου. Οποτε εμπαινα στο ινσομνια (απο αποσυνδεση) πατουσα αντιγραφη επικολληση το κωδικο, δεν τον ηξερα ποιος ειναι. Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει καποια στιγμη να πατησω αποσυνδεση για να φτιαξω και τον υπολογιστη μου, ειτε να μπω απο αλλον browser (που δεν θα με εχει συνεχως online/δεν θα εχει αποθηκευμενο το κωδικο μου). Και οταν το κανω αυτο, δεν θα μπορεσω ποτέ να ξαναμπω εδω μεσα, καθως ο κωδικος μου βρισκεται στο hotmail μου στο οποιο πλεον δεν εχω προσβαση!.. Οποτε μαγκες, χαρηκα που σας γνωρισα, αλλα θα επιστρεψω με καινουριο λογαριασμο (και μαλλον ιδιο ψευδονυμο), γιατι δεν βλεπω αλλη λυση. Ποιο πολυ λυπαμαι για τα 70 ενεργα μυνηματα (εκανα κοπο για να τα μαζεψω) και τις 5 αξιλογησεις μου στις αγγελιες.
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν μπορείς να τον δεις από τα settings του browser που τον θυμάται;
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 η με προγραμμα που κανει reveal τα αστερακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα