Alod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 καλησπέρα, έχω μια σύνδεση ΟΤΕ conn-x 4Mbps dl, εδώ και αρκετό καιρό ήταν όλα οκ, αυτή την εβδομάδα χωρίς λόγο το download μου έπεσε χωρίς λόγοένα speedtest που έκανα...όμως, στο interface του router, έχει αυτά... -- είμαι μόνος συνδεδεμένος checkαρισμένο απ' το router-- δεν έχω malware στο pc, έκανα scan-- δεν τρέχει κανένα άλλο download-- το router είναι ένα TP-Link TD-W8970 (δεν δίνει ο ΟΤΕ τέτοια), μου δουλεύει άψογα εδώ και πολύ καιρο-- δοκίμασα να συνδεθώ με διαφορετικές συσκευές και πάλι τα ίδια-- συνδέομαι με ethernet καλώδιο, δοκίμασα να το αλλάξω, τίποταδεν παίρνω στον ΟΤΕ τηλέφωνο ακόμα, το πιο πιθανό είναι να μου πουν πως η γραμμή είναι ok...μιας και στο router λέει ότι έχω 4Mbps dl καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
jkoukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο από το ftp του ΟΤΕ και γράψε την ταχύτητα. http://speedtest.ftp.otenet.gr/ 1
Alod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 90 kB/sec μέσος όρος....ξαναέκανα speedtest και είχα 0.7 mbits/sec dl, το upload ήταν μεγαλύτερο του download
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 υποθέτω ότι έκανες ένα restart στο router, ρίξε και κάνα hardware reset...
Alod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 υποθέτω ότι έκανες ένα restart στο router, ρίξε και κάνα hardware reset... ναι restart έκανα, και hardware reset, όλα default εργοστασιακά...δεν είδα αλλαγή....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 από την στιγμή που δεν έχεις αλλάξει τπτ σε settings/καλωδίωση/etc την τελευταία βδομάδα, ώρα για τηλέφωνο στο support...
Alod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 χμμμ τελικά ήταν η ζέστη ...... /facepalm (έβαλα μια παγοθήκη κάτω απ' το router και έφτιαξε, προσωρινά...μέχρι να ζεσταθεί)
giannisXXX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κι εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι 12βολτο ανεμιστηράκι σε 20βολτο τροφοδοτικό έχω και ένα ΖΤΕ που όταν ζεσταίνεται κάνει restart από μόνο του
Alod Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 κι εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι 12βολτο ανεμιστηράκι σε 20βολτο τροφοδοτικό έχω και ένα ΖΤΕ που όταν ζεσταίνεται κάνει restart από μόνο του wow τι πατέντα...εγώ λέω να πάρω μια βάση για laptop/notebook και να την κουμπώσω στο usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα