Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες καθώς έψαξα και δε μου λύθηκαν!Ένα πρωί το λάπτοπ μου,μου έβγαλε το εξής ''not bootable device insert boot disk'' έπειτα από ψάξιμο είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με το σκληρό δίσκο!Μου το επιβεβαίωσε και ένας ξαδέρφός μου και μου είπε ότι πρέπει να τον αλλάξω!Είναι έτσι λοιπόν?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

To σίγουρο παντος ειναι οτι ο σκληρος πια δεν λειτουργει και πρεπει να το αντικαταστησης ... τωρα το γιατι τα επεξε υπαρχουν διαφορες εκδοχες ... 

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Υπάρχει περίπτωση να ανακτήσω τα αρχεία μου με κάποιον μετατροπέα από το σκληρό σε άλλον υπολογιστή?Κατάλαβες τι εννοώ?

Δημοσ.

Το διάβασα κάπου και αυτό!Παίζει να είναι και θέμα windows?Και πως θα καταλάβω αν ο σκληρός δεν τέζαρε τελικά?

Δημοσ.

παιρνεις το δισκο και το συνδεεις σε ενα αλλο υπολογιστη,τρεχεις το hd Sentinel και βλεπεις την υγεια του σκληρου και αν χρήζει αντικαταστασης.λογικα τα windows σου τα εφτησαν...αν εχεις το cd κανε πρωτα ενα repair.

• Like 1
Δημοσ.

dobro σ'ευχαριστώ για την απάντηση!Επειδή δε ξέρω και πολλά από αυτά πως το συνδέω το σκληρό?Με μετατροπέα?Δυστυχώς δεν έχω cd!

Δημοσ.

τι windows εχεις;

κατεβαζεις το αρχειο και φτιαχνεις το δισκακι και προσπαθεις να κανεις repair τα windows σου και με λιγη τυχη θα λειτουργησει....δες με οδηγιες

http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/

http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

αν οχι τοτε ενας μετατροπεας θα κανει την δουλεια

http://www.techstores.gr/product/36743/adapter-usb-%3E-idesata-logilink-au0006d

http://www.e-shop.gr/raidsonic-ib-ac603-icy-box-25-sata-hdd-to-usb-20-adapter-cable-p-PER.800007

Δημοσ.

ξεκινα τοτε το λαπτοπ , πατα F8 ...πατας Advanced Boot Options....μετα Repair your computer....επιλεγεις administrator και ΟΚ...Startup Repair μεσα απο το System Recovery Options και κανε μια ευχη να δουλεψει ;) vista ειναι αυτα....vrista καλυτερα :X

Δημοσ.

Πατάω F8 και δεν μπαίνει πουθενά!Μου βγάζει πάλι την οθόνη με το μήνυμα not bootable κτλ!Τα παραπάνω που μου έγραψες αν είδα καλά είναι για windows 8 και 7!vrista και svista μάλλον! :-D

Δημοσ.

με λιγα λογια μαλλον ο δισκος δεν λειτουργει οπως ειπα και προηγούμενος :P ... απο οτι φενετε τουλαχιστον ... καμια φορα συμβαινει αυτο οπως και σιγα σιγα στο δικο μου δισκο τωρα, δηλαδη η επιφάνεια του δισκου "φθειρετε" οπου στην αρχη δεν εχει προβλημα αλλα οσο παει με τον καιρο γινετε ολο και χειροτερα με αποτελεσμα στο τελος να χαλασει... :/   

Αυτο ειναι ενα παραδείγμα απο τον δικο μου σκληρο ... περιμενο μερα με την μερα να τα πεξει οποτε εκανα backup και ολα μια χαρα ...

post-305033-0-95511300-1407795258_thumb.png

Δημοσ.

Βάλε το δίσκο σε άλλο υπολογιστή να δεις αν παίζει. Πιθανόν να μη χρειαστείς μετατροπέα. Παρεμπιπτόντως, τι μοντέλο είναι ο δίσκος;

Δημοσ.

Επειδή πριν 2 χρόνια ειχα το ιδιο πρόβλημα με το δίσκο μου, και επειδή έπρεπε να δουλέψω αμέσω το Laptop τον αντικατέστησα. Όμως μετά που βρήκα χρόνο, συνέδεσα τον παλιο δίσκο στον υπολογιστή (με εξωτερική θήκη) και με ένα chkdsk -f o δίκος ήρθε στην παλιά του κατάσταση (και μέχρι τώρα που τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό δισκο δεν εχει πάθει τιποτα)

Θα σου πρότεινα λοιπον να τον βγάλεις και να τον ελέγξεις μη τον αλλάζεις τσάμπα. (αν κι εγω εβαλα εναν SSD κι έκανα κι αναβάθμιση στο laptop ;) )

Δημοσ.

xalkiadakis και εγώ υποψιάζομαι το δίσκο!vrykolaka toshiba είναι ο δίσκος!Πως γίνεται να μη χρειαστώ μετατροπέα?bird κάτι τέτοιο νομίζω ότι θα κάνω!Συγνώμη αλλά τι είναι το chkdsk -f ?Είμαι λίγο άσχετη! B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...