Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα  cd ειναι για τραγουδακια φιλος , οχι για ταινιες  !

γραψτα και βαλτα να παιζουν στα μελισσια καπου ακουσα οτι ηρεμουν οι μελισσες με την μουσικη , ισχυει ? :-)

• Like 1
Δημοσ.

Απλα εχω αρκετες ταινιες που ειναι στα 700mb γιαυτο. Ναι φιλε ισχυει αυτο που λες γινονται σχετικα λιγοτερο επιθετικες και δεν βουιζουν οσο κανονικα :-) Και που να ακουσεις το τραγουδι της βασιλισσας, τραγουδαει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες τι παίζει το dvd σου αν μπορεί να παίξει avi χωράς ταινία σε dvd CD,με λίγες υποχωρήσεις,αν είναι να μετατρέψεις ταινία σε vcd γίνεται μεν αλλά θα έχει πολύ κακή (για τα σημερινά δεδομένα)ποιότητα.

Fixed:

cd ήθελα να γράψω

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

Αν δεν έχει ήδη η tv δικό της media player πάρε έναν mpeg4 αποκωδικοποιητή με κανά 30άρι. Έχω το crystal audio prime hd και για τα 30€ που το πήρα είναι πάρα πολύ καλό και παίζει πολύ μεγάλη γκάμα αρχείων.

Δημοσ.

Καλο φαινεται. Αυτο http://www.skroutz.gr/s/2405229/Crystal-Audio-Prime-HD.html η καποιο απο αυτα? http://www.e-shop.gr/set-top-box-dvbt-psifiakoi-dektes-l?table=PER&category=SET+TOP+BOX&filter-4520=1

Επισης κατι αλλο. Ποια ειναι η διαφορα με τον αποκωδικοποιητη της Nova που εχω? Διοτι δεν εχω ιδεα. Πισω απο τον αποκωδικοποιητη εχει μια θυρα usb. Σε τι χρησιμευει ακριβως?

Δημοσ.

Πισω απο τον αποκωδικοποιητη εχει μια θυρα usb. Σε τι χρησιμευει ακριβως?

στον αποκωδικοποιητη της Nova σε τιποτα απολυτος ..

στο μενου γραφει οτι ειναι για μελλοντικη χρηση η θυρα !

Δημοσ.

Τον HD, όχι τους SD. Δεν υποστηρίζουν τα hd κανάλια της digea.

Αν νιώθεις γεναιόδωρος και θέλεις να ξοδέψεις κάτι παραπάνω πήγαινε σε κάποιον networked media player που συνδέεται στο internet και παίζει online περιεχόμενο ή σε κεντρικό file server για να παίζει ταινίες από  εκεί.

Ή ψάξου για κάποιο android tv που αν το rootάρεις μπορείς να περάσεις xbmc το οποίο με τα repositries που έχει σου επιτρέπει να βλέπεις streaming ταινίες, σειρές, cartoon, anime κτλ και μετατρέπεις μια απλή tv σε smart tv με λιγότερα από 100€. Προϋπόθεση για το android tv είναι να έχει η τηλεόραση ελεύθερη θύρα hdmi.

Δημοσ.

Ταινίες hd παίζει ο sd δέκτης;;;;

Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Στα χαρακτηρηστικά λέει...

Αναπαραγωγή AVI, DIVX και MKV (576i, 30fps) με Ελληνικούς Υπότιτλους και ήχο stereo

...

Αποκωδικοποίηση Ήχου MPEG-1, MPEG-2 (Layer I/II), AAC / HE-AAC.

Τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό δεν ξέρω. Μπορεί να κάνει υποβάθμιση ή μπορεί να και να μην κάνει καθόλου αναπαραγωγή. Πάντως το "ήχο stereo" δεν μ' αρέσει. Μάλλον ξεχνάς ac3 και 5.1 (για dts downmix δεν το συζητάμε),

Εφ' όσον η τιμή είναι ίδια ή πολύ κοντά δεν αξίζει βέβαια να το σκέφτεται κανείς για τον hd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...