saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το cm storm scout με έχει φέρει στα όρια μου. Πριν λίγο χάλασε και το δεύτερο fan του. Τα USB τα δυο βγήκαν μαζί με το στικάκι μου και τα αudio jack του κουτιού επίσης χάλασαν. Αποτέλεσμα αυτών πριν λίγο να χω 62 βαθμούς cpu και 65 Gpu καθώς έπαιζα borderlands με το 140mm fan να γίνεται ελικόπτερο. Το κουτί το πήρα πριν 3 χρόνια 70€ και νομίζω πως πιο φτηνά θα μου βγεί να το αλλάξω παρά να το επισκευάσω και να αλλάξω ανεμιστήρες. Ακούω απόψεις προτάσεις για midi δροσερό κουτί με σχετικά καλούς φαν. Ορίστε με ανοιχτά και τα δυο πλαϊνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κοίτα γενικά τα ανεμιστηράκια έχουν προσδόκιμο ζωής. Όλα τα ανεμιστηράκια κάποια στιγμή θα ψοφήσουν,αλλά βέβαια άλλα θα κρατήσουν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ζημιά που έπαθες στα βύσματα του front panel. Και εγώ Coolermaster κουτί έχω, (cm690) και το χα πάρει το 2009 για 70 ευρώ και δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Είσαι σίγουρος πως δεν ξεσυνδέθηκε το καλώδιο του κουτιού απ' τη motherboard ή δεν έχει πρόβλημα η motherboard ? Πάντως το συγκεκρυμένο ανταλλακτικό η Coolermaster στο e-shop της το πουλά 9 ευρώ. http://www.cmstore.eu/cm-storm/scout/scout-ii-usb-card/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 όχι τα τσέκαρα όλα.... Γενικά τελευταία έχει αυξηθεί ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες. και με το θόρυβο είμαστε σε πόλεμο... Βλέπω ότι αν αλλάξω τους βασικούς ανεμιστήρες με αξιοπρεπείς άλλους θέλω το λιγότερο ένα 40-45 άρι... και λόγω δουλειάς θα θελα κάτι πιο μικρό καθώς τον μετακινώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ΑΤΧ έχεις μητρική ε? Σε normal μέγεθος κουτιού και ευρύχωρο, νομιζω κοιτας καπου εδω. http://www.skroutz.gr/s/4174490/Corsair-Graphite-230T-Window.html Εχει 3 προεγκατεστημενα fans, και βγαινει σε διάφορα χρώματα. Ψαξτο και εσυ να δεις αν σου κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ΑΤΧ έχεις μητρική ε? Σε normal μέγεθος κουτιού και ευρύχωρο, νομιζω κοιτας καπου εδω. http://www.skroutz.gr/s/4174490/Corsair-Graphite-230T-Window.html Εχει 3 προεγκατεστημενα fans, και βγαινει σε διάφορα χρώματα. Ψαξτο και εσυ να δεις αν σου κανει. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με δυσκολευει τωρα το τι εχω full ατx και να ταν καμοια του κιλου θα την αλλαζα για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ΑΤΧ έχεις μητρική ε? Σε normal μέγεθος κουτιού και ευρύχωρο, νομιζω κοιτας καπου εδω. http://www.skroutz.gr/s/4174490/Corsair-Graphite-230T-Window.html Εχει 3 προεγκατεστημενα fans, και βγαινει σε διάφορα χρώματα. Ψαξτο και εσυ να δεις αν σου κανει. ακριβό.με 12 ευρώ παραπάνω παίρνεις το phanteks που είναι σαφώς ανώτερο... καλό βέβαια θα είναι ο ts να μας πεί το ποσόν που θέλει να δωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πιο πολυ αν με συμφερει να αλλαξω fans και να το επισκευασω η να παω σε απευθειας αλλο κουτι ειναι το θεμα. Οποτε χρηματικα αν ειναι να παω σε χειροτερο κουτι με περισσοτερα απο 70 δεν ειναι καλο deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Z3 plus....ριξτου μια ματια...στο 50ευρω...μικρο κ δροσερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα