bikey77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Φίλος ψάχνει αδιάβροχη ψηφιακή μηχανή για να την κάνει δώρο σε 2 ανίψια του (10-15 ετών). Εκτός από τα 4-5 αποτελέσματα που βρήκα στο Skroutz, έχετε κάποια άλλη πρόταση; Max budget 200 ευρώ.
hayas88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν αξίζει να δώσει τόσα λεφτά ζήτημα να σε βγάλουν ένα καλοκαίρι αυτές εκτός και αν κάνεις ειδική συντήρηση.. Βρες ένα φθηνό μοντέλο απλά για να παίζει.... Αλλιώς καμιά go pro παλιό μοντέλο η μεταχειρισμενο που είναι μια χαρά και για την θάλασσα
bikey77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δώρο και μεταχειρισμένο δεν πάνε μαζί.... Γιατί να μη βγάλουν ένα καλοκαίρι;
hayas88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γιατί θέλουν συγκεκριμένη συντήρηση που δεν τηρεί κάνεις όταν πάει διακοπές.... Πόσο μάλλον ένα παιδάκι δέκα χρόνων
bikey77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γιατί θέλουν συγκεκριμένη συντήρηση που δεν τηρεί κάνεις όταν πάει διακοπές.... Πόσο μάλλον ένα παιδάκι δέκα χρόνων Μπορείς να πεις 2 πράγματα για τη συντήρηση για να τα έχω υπ όψη μου;
hayas88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ενδεικτικά δεν πρέπει να στεγνώσει στον ήλιο όταν την βγάλεις από την θάλασσα ούτε να την βλέπει ο ήλιος γενικά. Πρέπει να τήν ξεπλύνετε με συγκεκριμένο τρόπο σε γλυκό νερό (όχι με πίεση) και θέλουν και συντήρηση τα λαστιχάκια είτε τα περνάς με κάποιο υλικό σαν σιλικόνη είτε κάτι άλλο δεν ξέρω... Αυτά είναι γενικά αλλά θα έχει και άλλα που θα λέει ο κατασκευάστεις.. 2
pp6210 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) εφόσον πρόκειται για δώρο σε 10 χρονο εννοείται οτι δεν θα ξεπεράσεις τα 40-45 ευρώ που έχει η φτηνή και τίμια rollei http://www.katerelos.gr/product/15123/rollei-sportsline-60-pink.html?ref=3 την πήρα πριν απο ένα περίπου μήνα ακριβώς, στα 40 από το mediamarkt, για την πλάκα του θέματος (και προφανώς όχι για σοβαρή μηχανή) και ο 5,5 χρονών γιός μου την έμαθε αμέσως, βγάζει πολύ καλό βίντεο (ιδίως σε πισίνα) και ανεκτές φωτό - έχω ήδη γεμίσει 3 φορές μια 4αρα καρτα sd που είχα βάλει, με λίγη εξάσκηση στο να την κρατάς σταθερή το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. edit: απλά να αναφέρω οτι δεν αναφέρει πουθενά κανόνες όπως να μην την βλέπει ο ήλιος ή να μην πλυθεί υπό πίεση, απλά λέει οτι πρέπει να ξεπλένεται άμεσα μετά από χρήση σε αλμυρό νερό (εγώ το κάνω και μετά από χρήση σε πισίνα) και να ελέγχεις τακτικά την στεγανότητα στο πορτάκι μπαταρίας και κάρτας μνήμης, που είναι το μόνο που ανοίγει και κλείνει. Το περιμετρικό λαστιχάκι είναι πολύ μικρό, θεωρητικά με ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης το έχεις περάσει άνετα στο τέλος της σαιζόν για να μην ξεραθεί το λάστιχό. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2014 από pp6210
bikey77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τελικά αγόρασε αυτή: http://www.aa-digitalphoto.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_estore.tpl&product_id=3868&category_id=110&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα