LorcaTGS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Τώρα δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο forum απλά θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου. Είμαι φοιτητής τμήματος Πληροφορικής και ψάχνω κάποιον που να ξέρει να λύνει 4 ασκήσεις που θέλω, πάνω στο μάθημα της Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας. Είναι θέματα του Ιουλίου. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχω χτυπήσει και πόρτες από διάφορα φροντιστήρια αλλά οι τιμές ήταν εξοφρενικές! 1
F R A N K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ. Έχω 4 ασκήσεις παλιά θέματα στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος και θέλω κάποιον που να μπορεί να τις λύσει.
ParhsG Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γιατι δε τις γραφετε εδω μπορει να βοηθησει καποιος. Είναι απο τα δυσκολα κομμάτια για να ξεκινήσει καποιος η ψηφιακη επεξεργασια σήματος. Ασχολούμαι με το θέμα αλλα θέλει πολυ μελέτη. 1
LorcaTGS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γιατι δε τις γραφετε εδω μπορει να βοηθησει καποιος. Είναι απο τα δυσκολα κομμάτια για να ξεκινήσει καποιος η ψηφιακη επεξεργασια σήματος. Ασχολούμαι με το θέμα αλλα θέλει πολυ μελέτη. Εγώ ενδιαφέρομαι για ψηφιακή επεξεργασία ΕΙΚΟΝΑΣ..Γνωρίζεις κάτι πάνω σε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα