TikiTaka23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Ενω ειμαι πολυ κοντα στο router και ενεργοποιώ το wireless μου λεει πως Δεν συνδεθηκε - Δεν υπαρχουν συνδεσεις , ενω με το κινιτο μου παινω wifi απο το ιδιο router κανονικα . Τοσο καιρο ειχα συνδεδεμενο ιντερνετ στον υπολογιστη με καλωδιο και τωρα που πηγα να δοκιμασω με wireless εχω αυτο το προβλημα?
G1O Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Εαν στο laptop εχεις το προεγκατεστημενο λειτουργικο,και δεν εχεις κανει καθαρο φορματ δοκιμασε με καποιον συνδυασμο του πληκτρου FN μαζι με ενα πληκτρο f1 εως f12 .Αν εχεις κανει καθαρο φορματ προφανως δεν περασες τον driver wifi ,γραψε μοντελο υπολογιστη να βρουμε τον οδηγο. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2014 από G1O
TikiTaka23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν χρειαζεται να πατησω fn στο δικο μου . Απλα παταω f12 και μου το ανοιγει.το μοντελο του λαπτοπ ειναι Compaq Presario CQ62
G1O Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εκτος του CQ62 εχει και και εναν ακομα κωδικο,στη λιστα αφου δεις το μοντελο επιλεγεις προγραμματα οδηγησης και καρτα δικτυου wifi Site: hp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα