Προς το περιεχόμενο

4Κ Samsung 28D590DS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καποια εμπειρια  απο το 4K TΝ monitor της Samsung ?

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Monitor-28-U28D590D.htm

Με ενδιαφερει η υψηλη αναλυση οχι για games αλλα για ευχαριστη και ξεκουραστη αναγνωση στο Web  κ.λ.π

θα συνδεθει σε PC αλλα και σε macbook pro retina .

Δημοσ.

4k για ανάγνωση.....

Ένα TΝ πάνελ με ανάλυση UHD (3840x2160) είναι με μάπα γωνίες θέασης... Δεν κάνει γι αυτά που θες. 

• Like 1
Δημοσ.

Είδε 4κ και σου λέει θα πάει κουτί στο macbook pro retina.

To Μόνιτορ που κοιτάς ταιριάζει σε gamer. κοινώς πολύ κακό vfm για τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Δεν θα δουλευει στην υψηλοτερη αναλυση αλλα σε scaled  2560χ1440  ..

Oπως δουλευει η retina στα macbook pro δηλαδη .

Και πάλι δεν αξίζει επειδή όπως είπα είναι TN που σημαίνει φτωχή αναπαραγωγή χρωμάτων μικρή γωνία θέασης κτλ. ενώ η retina του macbook έχει IPS και τα το καταλάβεις κι ας είναι μικρότερη .  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αξίζει να πάρεις από τώρα 4Κ, έχει ήδη αρχίσει η πτώση τιμών και προς το τέλος της χρονιάς θα δούμε νέα μοντέλα με άλλα panels σε αρκετά καλές τιμές...

• Like 1
Δημοσ.

Τα ips διαφιμηζονται για τις γωνιες θεασης. Εγω να σου πω την αληθεια δεν ειδα τρελη διαφορα. Η διαφορα για μενα ειναι στα χρωματα. Στο tn οσο ανοιγεις φωτεινοτητα τα χρωματα ξεθωριαζουνε. Στο ips διατηρει τα ιδια ζωντανα χρωματα σε ολο το φασμα.

Btw: ωραιο pc εχεις φιλε. Τι λεει το game στα 120 hrz;

Δημοσ.

Οταν ερθεις θεσσαλονικη ελα απο εδω να το δεις.Δεν μπορω να περιγραψω αυτο το πραγμα.Για τα χρωματα δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα.Τα εχω συνηθισει.

Δημοσ.

Οταν ερθεις θεσσαλονικη ελα απο εδω να το δεις.Δεν μπορω να περιγραψω αυτο το πραγμα.Για τα χρωματα δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα.Τα εχω συνηθισει.

φιλε μου με ενδιαφερει η συγκεκριμενη οθονη εσυ που την εχεις καλη πως σου φανηκε?

Δημοσ.

Επειδη το πηρα το μονιτορ θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που λεει ο τυπος στο παρακατω link

http://www.overclock.net/t/1489368/samsung-u28d590d-overview

Πλεον δεν μπορω να διαβασω κειμενο σε αλλη οθονη , μου φαινεται πολυ πιξελιασμενο..

Το χρησιμοποιω σε συνδιαςμο με μια R9 290 και windows 8.1 στην full αναλυση με τα text στο 150 ή 200 και δεν εχω κανενα προβλημα.

Επισης εχω συνδεδεμενα το PS4 και το XboxOne και δουλευουν ΑΨΟΓΑ ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...