giannisher Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδια εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5552g και σβηνει αποτομα ενω λειτουργει. Παρατηρω οτι ειναι πολυ ζεστο οταν συμβαινει αυτο οποτε μαλλον ειναι θεμα σκονης και απαιτειται καθαρισμος.Εχει ξανασυμβει στο παρελθον αλλα ειχα δωσει 50 ευρω για καθαρισμο και δεν εχω ορεξη να ξαναδινω. Το ερωτημα ειναι: Υπαρχει τροπος να το καθαρισω χωρις να το ανοιξω? Δεν ειμαι πολυ εμπειρος σε αυτα και σε βιντεο που ειδα και στο youtube ειναι μια επικινδυνη διαδικασια. Ειδα κατι για σπρει πεπιεσμενου αερα αλλα θα κανει δουλεια αν ψεκασω στα 'ανοιχτα' σημεια οπως ανεμηστηρακι και λοιπα?
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν το συνιστω διοτι μεγαλη πιεση αερα θα δημιουργησει προβλημα στους ανεμιστηρες. Επισης οτι σκονη θα φυσας θα μπαινει ακομα πιο μεσα στο laptop. Πραγματικη δουλεια γινεται μονο με ανοιγμα. Ακομα και αλλαγη παστας αν δεν εχει αλλαχθει ποτε
coolerman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδια εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5552g και σβηνει αποτομα ενω λειτουργει. Παρατηρω οτι ειναι πολυ ζεστο οταν συμβαινει αυτο οποτε μαλλον ειναι θεμα σκονης και απαιτειται καθαρισμος.Εχει ξανασυμβει στο παρελθον αλλα ειχα δωσει 50 ευρω για καθαρισμο και δεν εχω ορεξη να ξαναδινω. Το ερωτημα ειναι: Υπαρχει τροπος να το καθαρισω χωρις να το ανοιξω? Δεν ειμαι πολυ εμπειρος σε αυτα και σε βιντεο που ειδα και στο youtube ειναι μια επικινδυνη διαδικασια. Ειδα κατι για σπρει πεπιεσμενου αερα αλλα θα κανει δουλεια αν ψεκασω στα 'ανοιχτα' σημεια οπως ανεμηστηρακι και λοιπα? τι θερμοκρασίες έχεις τώρα;;hwinfo υπάρχει στο youtube για να δείς. αν δεν το κατέχεις να το ανοίξεις..μονόδρομος έμπιστος τεχνικός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα