JOHN ONLY Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μια ερώτηση και από μένα αν γνωρίζει κανείς. Σε πρόσφατο ταξίδι στα τούνελ το όριο είναι 80. Υπάρχουν χαρακτηριστικά κάμερες πριν την είσοδο και αμέσως μετά την έξοδο. Επίσης μέσα σε αρκετά τούνελ αν κινείσαι πάνω από 80 αναβοσβηνει πάνω δεξιά κόκκινο λαμπάκι και αν μειώσεις στα όρια την ταχύτητα το λαμπάκι πρασινίζει. Αυτές οι κάμερες είναι για πρόστιμα; Δεν έχω πρόβλημα να πηγαίνω με 80 αλλά όταν το δοκίμασα με περνούσαν νταλίκες και λεωφορεία και στο επόμενο τούνελ πάλι τα ίδια αφού τα είχα προσπεράσει εκτός τούνελ.
turbat0s Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Αυτές οι κάμερες είναι για πρόστιμα; Είναι για επιτηρούν την ασφαλή αυτοκίνηση στις σήραγγες. (Γνωρίζω άτομα που έφαγαν πρόστιμα λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε σήραγγα Αττικής Οδού) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από turbat0s
Greektrooper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Επίσης μέσα σε αρκετά τούνελ αν κινείσαι πάνω από 80 αναβοσβηνει πάνω δεξιά κόκκινο λαμπάκι και αν μειώσεις στα όρια την ταχύτητα το λαμπάκι πρασινίζει. Αυτές οι κάμερες είναι για πρόστιμα; Αν εννοείς π.χ τα τούνελ του Αγ. Κωνσταντίνου προς Λαμία ή προς Αθήνα αυτά δεν είναι κάμερες ταχύτητας. Στην Αττική Οδό όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχει σε μερικά τούνελ, όχι σε όλα και είναι ξεκάθαρα για έλεγχο ταχύτητας. Π.χ στο τούνελ στην Περιφερειακή Υμηττού, πριν την έξοδο των Γλυκών Νερών είναι στα δεξιά σου.
JOHN ONLY Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Χμμμ, άρα στην Αττική οδό γράφουν και σε τούνελ. Αν και δεν πιστεύω ( υπόθεση) να γράφουν οι άλλες γιατί μέχρι και τα λεωφορεία με περνούσαν. Και το θέμα είναι ότι είναι άβολο ( ξέρω δεν πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψιν) να υπάρχουν δύο λωρίδες και πίσω από την νταλίκα/λεωφορείο που προσπαθεί να κάνει προσπέραση να έχουν μαζευτεί ένα σωρό αυτοκίνητα πίσω του εξαιτίας του οδηγού που πηγαίνει με 80. Άβολο εννοώ για τον οδηγό που τηρεί το όριο ταχύτητας. ** Τις κλασσικές μεγάλου τύπου που πολλές είναι βαμμένες πυροβολημενες τις γνωρίζω και υπάρχουν πάντα και 2 προειδοποιητικές πινακίδες. Αλλά στα τούνελ να πω την αμαρτία μου τα 80 από εκεί που πας με 120 φαίνονται λίγα και σε συνδιασμό με το προσπερασμα από νταλίκες-λεωφορεια με έβαλε σε προβληματισμό. Δεν ντρέπομαι να με περασει οποιοδήποτε όχημα 😂 απλά γίνεται ένας χαμός από τους "γρήγορους" που μαζεύονται πίσω του όσο προσπαθεί να με περασει και υπάρχουν μόνο 2 λωρίδες
Racerr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 20/2/2020 στις 7:10 ΜΜ, Greektrooper είπε Αν εννοείς π.χ τα τούνελ του Αγ. Κωνσταντίνου προς Λαμία ή προς Αθήνα αυτά δεν είναι κάμερες ταχύτητας. Στην Αττική Οδό όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχει σε μερικά τούνελ, όχι σε όλα και είναι ξεκάθαρα για έλεγχο ταχύτητας. Π.χ στο τούνελ στην Περιφερειακή Υμηττού, πριν την έξοδο των Γλυκών Νερών είναι στα δεξιά σου. αυτην την απορια ειχα για τα τουνελ στον αγ κωνσταντινο..γτ αυτη τη ψηφιακη ενδειξη απο εξω μου φαινεται οτι δεινει την ταχυτητα του καθε οχηματος που περνα εκεινη τη στιγμη εχω απορια στην αθηνων λαμιας πχ περα απο περιπολικα που υπαρχουν στις γεφυρες απο πανω και δεν τα παρατηρεις οταν τρεχεις υπαρχουν κατι ψηλες κολωνες με ενα μαυρο στρογγυλο πραγμα καμερα ειναι αυτο? για το δρομο η για ταχυτητα? και κατι αλλο στην ευθεια της θηβας παιζει καμερα γτ επιασα 190 το καλοκαιρι ας πω μια ιστορια προσφατα και θελω γνωμη πριν κανα μηνα σαββατο βραδυ πηγα μεχρι οινοφυτα ελαχιστα αυτοκινητα στο δρομο στο γυρισμο προς αθηνα με προσπερναει στανταρ με 190 ενα laguna εγω με 140 ...μετα απο λιγο που δεν ειχε φωτα ο δρομος σταματαει στην ακρη και κατι εκαναν στο πορτ παγκαζ δεν ειδα ηταν σκοταδι και μετα απο λιγο με ξαναπερασε βολιδα και βλεπω αλλαγμενη πινακιδα γτ θυμομουν τα γραμματα
Greektrooper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Racerr είπε αυτην την απορια ειχα για τα τουνελ στον αγ κωνσταντινο..γτ αυτη τη ψηφιακη ενδειξη απο εξω μου φαινεται οτι δεινει την ταχυτητα του καθε οχηματος που περνα εκεινη τη στιγμη Η ψηφιακή ένδειξη έξω από τα τούνελ παίρνει σήμα ακριβώς πάνω από το κουτί της ένδειξης και όχι μέσα από τα τούνελ. Σε χτυπάει από μπροστά μόνο και μόνο για να σε ειδοποιήσει για την ταχύτητα όμως ούτε φωτογραφίζει ούτε δίνει κάπου αλλού σήμα. Είναι ξεκάθαρα προειδοποιητικές συνήθως πριν μπεις σε τούνελ ή πριν πλησιάσεις σε έργα ή καμία γέφυρα. εχω απορια στην αθηνων λαμιας πχ περα απο περιπολικα που υπαρχουν στις γεφυρες απο πανω και δεν τα παρατηρεις οταν τρεχεις υπαρχουν κατι ψηλες κολωνες με ενα μαυρο στρογγυλο πραγμα καμερα ειναι αυτο? για το δρομο η για ταχυτητα? Μέχρι Λαμία αν θυμάμαι καλά δεν παίζουν πολλές κάμερες ταχύτητας ταχύτητας, έως καμία μην σου πω. Είχε στην από κάτω την Παλιά Εθνική (Πέταλο σίγουρα, Στυλίδα). Γενικώς να ξέρεις ότι από τον Νόμο για να παίξει κάμερα (για σταθερή μιλάμε, όχι φορητό/μπλόκο) πρέπει να υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα κανά χιλιόμετρο πριν. Άρα όλες οι κάμερες έχουν σίγουρα προειδοποιητική πινακίδα αλλά όλες οι πινακίδες δεν έχουν σίγουρα κάμερες! Μπορείς να ξεχωρίσεις αν μια πινακίδα είναι απλώς για εκφοβισμό ή όντως έχει παρακάτω κάμερα αν κάτω από την πινακίδα έχει μικρό πλαίσιο με χιλιομετρική ένδειξη π.χ 2km. Εκεί κατά 99% παίζει κάμερα. Πολλές φορές έχει κι άλλες μετά που μειώνεται όσο πλησιάζεις. και κατι αλλο στην ευθεια της θηβας παιζει καμερα γτ επιασα 190 το καλοκαιρι
Racerr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Greektrooper είπε 36 λεπτά πριν, Racerr είπε αυτην την απορια ειχα για τα τουνελ στον αγ κωνσταντινο..γτ αυτη τη ψηφιακη ενδειξη απο εξω μου φαινεται οτι δεινει την ταχυτητα του καθε οχηματος που περνα εκεινη τη στιγμη Η ψηφιακή ένδειξη έξω από τα τούνελ παίρνει σήμα ακριβώς πάνω από το κουτί της ένδειξης και όχι μέσα από τα τούνελ. Σε χτυπάει από μπροστά μόνο και μόνο για να σε ειδοποιήσει για την ταχύτητα όμως ούτε φωτογραφίζει ούτε δίνει κάπου αλλού σήμα. Είναι ξεκάθαρα προειδοποιητικές συνήθως πριν μπεις σε τούνελ ή πριν πλησιάσεις σε έργα ή καμία γέφυρα. εχω απορια στην αθηνων λαμιας πχ περα απο περιπολικα που υπαρχουν στις γεφυρες απο πανω και δεν τα παρατηρεις οταν τρεχεις υπαρχουν κατι ψηλες κολωνες με ενα μαυρο στρογγυλο πραγμα καμερα ειναι αυτο? για το δρομο η για ταχυτητα? Μέχρι Λαμία αν θυμάμαι καλά δεν παίζουν πολλές κάμερες ταχύτητας ταχύτητας, έως καμία μην σου πω. Είχε στην από κάτω την Παλιά Εθνική (Πέταλο σίγουρα, Στυλίδα). Γενικώς να ξέρεις ότι από τον Νόμο για να παίξει κάμερα (για σταθερή μιλάμε, όχι φορητό/μπλόκο) πρέπει να υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα κανά χιλιόμετρο πριν. Άρα όλες οι κάμερες έχουν σίγουρα προειδοποιητική πινακίδα αλλά όλες οι πινακίδες δεν έχουν σίγουρα κάμερες! Μπορείς να ξεχωρίσεις αν μια πινακίδα είναι απλώς για εκφοβισμό ή όντως έχει παρακάτω κάμερα αν κάτω από την πινακίδα έχει μικρό πλαίσιο με χιλιομετρική ένδειξη π.χ 2km. Εκεί κατά 99% παίζει κάμερα. Πολλές φορές έχει κι άλλες μετά που μειώνεται όσο πλησιάζεις. και κατι αλλο στην ευθεια της θηβας παιζει καμερα γτ επιασα 190 το καλοκαιρι δε γραφεις κατι η εγω δε βλεπω καλα
Greektrooper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Racerr είπε δε γραφεις κατι η εγω δε βλεπω καλα 😆 Σου έχω απαντήσει με bold μέσα στην παράθεση. Πάτα επάνω στο κείμενο.
Racerr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Greektrooper είπε 😆 Σου έχω απαντήσει με bold μέσα στην παράθεση. Πάτα επάνω στο κείμενο. οκ παραλειψη αδρεναλινη απο τελικες κι εγω γενικα μονο μπλοκο αν δω στα δεξια η σε γεφυρα απο πανω γενικα δεν εχω δει ουτε καμερες ουτε κουτια και ενδειξη προδειδοποιητικη σπανια μονο στις τουαλετες και στα τουνελ επισης στην λεωφορο λαυριου που περασα ενα βραδυ πολυ μεγαλος δρομος μου κανει εντυπωση που ειδα μια καμερα και αν λειτουργει κι αυτη
denthnpalevw Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Το κόκκινο που βλέπεις μέσα στα τούνελ ψηλά δεξιά δεν είναι για έλεγχο ταχύτητας. Είναι για να μετράει τυχόν υποχώρηση εδάφους και μετακίνηση εδάφους γενικά.
JOHN ONLY Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό το λαμπάκι αναβοσβηνει με κόκκινο χρώμα αν περνάω το όριο ταχύτητας και όσο μειώνω την ταχύτητα πρασινίζει ώσπου τελικά έχω την εντύπωση ότι σβήνει τελείως.
Stenter Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Σήμερα πέρασα από Λεωφ. Σχιστού από Ελευσίνα προς πέραμα και πέρασα ένα φανάρι με πορτοκαλί υπάρχει περίπτωση να με φωτογράφησε ραντάρ ; Γνωρίζει κανείς αν έχει γενικά κάμερες εκεί ; Ευχαριστώ
poihths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Stenter είπε Σήμερα πέρασα από Λεωφ. Σχιστού από Ελευσίνα προς πέραμα και πέρασα ένα φανάρι με πορτοκαλί υπάρχει περίπτωση να με φωτογράφησε ραντάρ ; Γνωρίζει κανείς αν έχει γενικά κάμερες εκεί ; Ευχαριστώ λογικά ναι, σε βλέπω κρατητήριο άμεσα
toyo73 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Ξερει κανεις τα προστιμα για υπερβαση οριου κλιμακωτα.Δηλαδη εχει οριο 90 και πας με 110. 20 επανω.Μετα ξερω γω 40 επανω κτλ.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, toyo73 είπε Ξερει κανεις τα προστιμα για υπερβαση οριου κλιμακωτα.Δηλαδη εχει οριο 90 και πας με 110. 20 επανω.Μετα ξερω γω 40 επανω κτλ. https://www.gocar.gr/news/feed/28768,Poia_einai_ta_prostima_gia_ypervolikh_ta.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα