Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, opcorsa είπε

φυσικα και φωτογραφιζει και εσενα, get your facts straight

φυσικα και οχι, μην λετε ανοησιες και μπερδευετε και τον κοσμο... οι καμερες, ειδικα στον ΒΟΑΚ γραουν και τους μεν και τους δε... στους δε ( της μπροστινης μεριας) απλως κρυβουν τα προσωπα των επιβατων

πηγη: προσωπικη εμπειρια

Αρα λογικα πηρε φωτο την μπροστινη πλευρα του αυτοκινήτου σου σωστά? Σε ποσο καιρο σου ηρθε? Και μετα που πας να δεις την φωτογραφία? 

*αγχώνομαι γιατί δεν είναι δικο μου το αυτοκίνητό και θελω να ξέρω τι παίζει.

Παντως οταν πρωτοεβαλαν τις καμερες εγραφαν μονο απο πισω στο ρεύμα που ηταν τοποθετημενη η καμερα. Πλεον διαβασα κιολας οτι ορισμενες γραφουν και τα 2 ρεύματα παρόλο που είναι παρανομο και για τα προσωπικα δεδομένα και για το οτι δεν υπάρχουν πινακιδες προειοδοποιησης. Εχουν γινει παραπονα για αυτες που φωτογραφιζουν απο απεναντι. Την τροχαια του Βοακ δεν την ενδιαφέρει. Και δεν μπορεις να κανεις και τίποτα αν το πας δικαστικα πιο πολλα χρήματα και χρονο θα ξοδέψεις. Αλλωστε η Κρήτη εχει καταντισει σαν Ινδια οσον αφορα οδηγικες συμπεριφορες και υποδομες δρομων κλπ κλπ. 

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θέλει 2 με 12 μήνες για να σου έρθει . Ξέρω κ γω άτομο με φωτογραφία από μπροστά .Στο παρμπρίζ είχαν μουτζουρωσει τα πρόσωπα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ότι να ναι ... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aGka8l είπε

θέλει 2 με 12 μήνες για να σου έρθει . Ξέρω κ γω άτομο με φωτογραφία από μπροστά .Στο παρμπρίζ είχαν μουτζουρωσει τα πρόσωπα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ότι να ναι ... 

σε κανενα τριμηνο πρεπει να μου ηρθε, πηραν τηλ σπιτι απο την αστυνομια και πηγα και μου εδειξαν την φωτο που ηταν παρμενη απο μπροστα και με ειχαν μουτζουρωσει οπως ειπε ο τυπος απο πανω..

για την ιστορια με εγραψε η καμερα που ειναι στον καβρο, αυτη που εχεις στο δεξι σου χερι πηγαινοντας απο χανια -ρεθυμνο (εγω ημουν απεναντι, γυρνουσα απο ρεθυμνο)

2 ώρες πριν, michael94 είπε

Αρα λογικα πηρε φωτο την μπροστινη πλευρα του αυτοκινήτου σου σωστά? Σε ποσο καιρο σου ηρθε? Και μετα που πας να δεις την φωτογραφία? 

*αγχώνομαι γιατί δεν είναι δικο μου το αυτοκίνητό και θελω να ξέρω τι παίζει.

Παντως οταν πρωτοεβαλαν τις καμερες εγραφαν μονο απο πισω στο ρεύμα που ηταν τοποθετημενη η καμερα. Πλεον διαβασα κιολας οτι ορισμενες γραφουν και τα 2 ρεύματα παρόλο που είναι παρανομο και για τα προσωπικα δεδομένα και για το οτι δεν υπάρχουν πινακιδες προειοδοποιησης. Εχουν γινει παραπονα για αυτες που φωτογραφιζουν απο απεναντι. Την τροχαια του Βοακ δεν την ενδιαφέρει. Και δεν μπορεις να κανεις και τίποτα αν το πας δικαστικα πιο πολλα χρήματα και χρονο θα ξοδέψεις. Αλλωστε η Κρήτη εχει καταντισει σαν Ινδια οσον αφορα οδηγικες συμπεριφορες και υποδομες δρομων κλπ κλπ. 

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα βρισκόμουν χθες στην Πατρών Κορίνθου και παίζει να πήγαινα με 160...ξέρω μ@λ@κι@...ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα βλεπω σε κάποια φάση εναν αστυνομο να μου κάνει σήμα να σταματήσω το θέμα είναι ότι δεν τον αντιλήφθηκα νωρίς και δεν σταματησα...λέτε να μου έρθει χαρτάκι σπίτι?

Δημοσ.

@nikoqnw..Πολύ πιθανό,  αν το τρέξει το όργανο κ βρεί την πινακίδα σου απο παρακείμενες κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας.

Απο την άλλη βέβαια, μέχρι πρόσφατα, συνήθως έπεφτε σήμα, προς το κέντρο κ μετά εντοπισμός κοντινής, προς το μέρος που κατευθύνεσαι, μονάδας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κυνηγάνε το αυτόφωρο της διαδικασίας/παράβασης η στοχευμένοι έλεγχοι (καρφωτη).

Μπαίνουμε στο τέλος του μήνα, μπαίνουν κ τα δώρα...εε κάτι πρέπει να μαζέψουν κ αυτοί.

Αν έχεις γνωστό στο Σώμα, υπάρχουν τρόποι να το ψάξει, διακριτικά.

Δημοσ.
6 minutes ago, TechnoState said:

@nikoqnw

Μπαίνουμε στο τέλος του μήνα, μπαίνουν κ τα δώρα...εε κάτι πρέπει να μαζέψουν κ αυτοί.

Ποια δώρα μπαίνουν? 

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως αυτές οι κλήσεις, πληρώνονται στις κατα τόπους ΔΟΥ (κάρτα- τρ.επιταγή) ή με e-παραβολο (πχ ανασφαλιστο όχημα/500€) μέρος του ποσού επιστρέφει στους Δήμους (ανάλογα κ κατά περίπτωση). Ενώ κάποιες (ανάλογα την παράβαση) αναγράφουν πάνω για πληρωμή στον Δήμο απευθείας (παρά το ότι έχουν κοπεί απο την εκάστοτε Τροχαία) οι Δήμοι κ εφόσον έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο, έχουν ήδη ξεκινήσει τα δωράκια.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω βρε παιδιά και εγώ μια ερώτηση!!εμενα με πήραν τηλέφωνο  μετά από 5 μισή χρόνια για παράβαση ταχύτητας προφανώς από βοακ !!οπου πριν 2 χρόνια με είχαν ξανακαλεσει και πηγαμε κανονικά και πληρώσαμε άφησα και δίπλωμα για δυο μήνες  ....είναι δυνατόν να πληρώσω πάλι για δεύτερη φορά ?εστω και αν ήταν δεύτερη κάμερα την ίδια μέρα που δεν το νομίζω ...???.??

Επεξ/σία από DemiP
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DemiP είπε

Να κάνω βρε παιδιά και εγώ μια ερώτηση!!εμενα με πήραν τηλέφωνο  μετά από 5 μισή χρόνια για παράβαση ταχύτητας προφανώς από βοακ !!οπου πριν 2 χρόνια με είχαν ξανακαλεσει και πηγαμε κανονικά και πληρώσαμε άφησα και δίπλωμα για δυο μήνες  ....είναι δυνατόν να πληρώσω πάλι για δεύτερη φορά ?εστω και αν ήταν δεύτερη κάμερα την ίδια μέρα που δεν το νομίζω ...???.??

Για το ίδιο παράπτωμα δεν μπορεί κανείς να τιμωρηθεί twice.

Τι να πω φίλε... Σε νιώθω... Και μένα μου έχουν έρθει 2-3 ξεμπαρκες κλίσεις μετά από 2+χρονια και με έχουν ξετιναξει..! 

Αν όμως  είναι άλλη κάμερα μπορεί.. 🙁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DemiP είπε

Δεύτερη κάμερα ναι θα μπορούσε να είναι ή μπορεί να είναι διαφορετική εντελώς παράβαση. Τι σημασία έχει αν είναι ίδια μέρα; Θα έχεις έκπτωση; Σαν να σε σταματάνε δύο διαφορετικά μπλόκα σκέψου...

Δημοσ.
Στις 7/2/2020 στις 11:06 ΠΜ, chessplayer-alexis είπε

Για το ίδιο παράπτωμα δεν μπορεί κανείς να τιμωρηθεί twice.

Τι να πω φίλε... Σε νιώθω... Και μένα μου έχουν έρθει 2-3 ξεμπαρκες κλίσεις μετά από 2+χρονια και με έχουν ξετιναξει..! 

Αν όμως  είναι άλλη κάμερα μπορεί.. 🙁

Ναι και εγώ ξέρω ότι δεν γίνεται να πληρώσεις δεύτερη φορά ....anyway !θα μάθουμε σύντομα ...ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Tο όριο είναι δεδομένο στα 120/130. 

Άμα σε τσιμπήσει με >150, όλα είναι το ίδιο ... 700€ και δίπλωμα για δύο μήνες. 

Δημοσ.

3 ήμερο Καθαρής Δευτέρας, ημέρα Παρασκευή, όριο 50χλμ/ώρα, πήγαινα πίσω από κονβόι (νταλικα, ΚΤΕΛ, νταλίκα, εγώ, νταλίκα) με χτύπησε με 102 χλμ/ώρα όπως και τους υπολοίπους του κονβόι. 700 € πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος.

Πινακίδα ενημερωτική πριν την κάμερα (ήξερα ότι είχε κάμερα αλλά όσες φορές και αν πέρασα δεν με είχε χτυπήσει ποτέ παρόλο που πήγαινα τα ίδια χλμ) και αμέσως μετά πεσμένη η πινακίδα πίσω από θάμνους. Ακόμα και μετά από 2 χρόνια είναι ακόμα πεσμένη παρόλο που τους ενημέρωσα για την κατάσταση. 

Σαφώς ήμουν παράνομος!

υ.γ. Το επόμενο ΣΚ που ξαναπέρασα βρέθηκε η κάμερα πυροβολημένη και βαμμένη 😂

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κ γω..απο περιεργια καθαρα,περιπολικο στην ακρη στο αντιθετο ρευμα,δεν το ειδα κ κανω προσπεραση με 80 σε διακεκομμένη γραμμη και τελωσε η προσπεραση σε διπλη γραμμη ,το περιπολικο σβηστα τα φωτα κ οι φαροι και οι αστυνομικοι ηταν μεσα..Απο πισω μου ενα αλλο αμαξι που προσπερασε κ αυτος το ιδιο ατομο.

Μετα απο 2 λεπτα τους βλεπω απο πισω κ σταματανε το αυτοκινητο που εκανε προσπεραση μετα απο εμενα..Λετε να με πηρε φωτο καποιο ρανταρ?Μπορουν να παρουν μετρησεις μεσα απο το αυτοκινητο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...