Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Maryann είπε

@christopher0016 ,σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν με κατέγραψε η κάμερα, απλώς ξέρω ότι εκεί υπάρχει κάμερα. Είναι στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά και είναι απαράδεκτη παραβίαση και παρότι πάντα είμαι υπερβολικά προσεκτική οδηγός (είμαι ίσως η μοναδική Ελληνίδα που επειδή έχω φρέσκο τον κοκ στο μυαλό μου δεν παρκάρω καν σε κοντινή απόσταση από φανάρι ή διασταύρωση ή διάβαση κλπ, όλα μου τα λεφτά τα τρώνε τα ιδιοτικα γκαράζ,σταματάω πάντα στις διαβάσεις κλπ), σήμερα μου συνέβη για πρώτη φορά αυτό που δεν μπορεις να πάρεις απόφαση αν η ταχύτητα με την οποία οδηγείς είναι οκ ώστε να πατήσεις φρένο στο πορτοκαλί ή να συνεχίσεις με την ίδια φόρα ώστε να μην φρενάρεις απότομα και είναι χειρότερο. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσω ενώ ήδη είχε ανάψει το κόκκινο..

Λογικα για καμερα στην βασ  Σοφίας   θα λες.που δεν λειτουργεί  καμιά  τους .  Τυχερη εισαι

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις Παρασκευή, 9 Μάρτιος 2018 στις 6:48 ΜΜ, christopher0016 είπε

οπως και να εχει το κοκκινο ειναι απαραδεκτη παραβαση.

Eξαρταται απο ποιος αγελαδαρης εχει κανει την ρυθμιση, ασε που αρκετοι σηματοδοτες ειναι στο ελεος του Θεου στην πολη μου.Υπαρχουν φαναρια σε περιφεριακους δρομους των 70-80 χαω, που απο πρασινο πανε πορτοκαλι και μετα κοκκινο σε 3 δευτερα.Δεν σταματας 20-30 μετρα πριν το φαναρι και αναγκαστικα περνας με κοκκινο "παθητικα".Τουλαχιστον προνοησαν και το πρασινο τις αλλης κυκλοφοριας αργη να αναψει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Διαβασα το θεμα και θελω να κανω ρωτησω και εγω κατι. Αρχικα επεστρεψα σημερα απο Χανια στο Ηρακλειο οπου εργαζομαι. Συχνο δρομολογιο το εχω κανει αρκετες φορες . Ξερω που εχει καμερες και παντα κοβω ταχυτητα. Αλλα σημερα για κακη μου τυχη διαπιστωσα οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να με πηρε φωτογραφια η απεναντι καμερα. Ειδα διπλο φλας. Η φωτογραφια τραβηχτηκε οταν με προσπερασε ενα αλλο αυτοκινητο ακριβως διπλα απο  την καμερα. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν τραβηξε εμενα η τον αλλο που με περασε η και τους δυο. Εκεινη την ωρα περνουσε αυτοκινητο απο το ρευμα που ηταν η καμερα αλλα φανηκε πως δεν ετρεχε καθολου. εγω πρεπει να πηγαινα με 90-100 περιπου και δεν ξερω καν ποσο ηταν το οριο εκει. Το θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι της κοπελας μου και ειμασταν μαζι. Και οτι το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του πατερα της οπου μενει στην Αθηνα αυτος. Σε ποιον θα παει η κληση? Θα παει ποτε η κληση γενικα? Τελικα εχει ερθει σε καποιον κληση απο αυτες τις καμερες? Λετε να την πατησα? 🙄

Δημοσ.
3 ώρες πριν, michael94 είπε

Καλησπερα σε ολους. Διαβασα το θεμα και θελω να κανω ρωτησω και εγω κατι. Αρχικα επεστρεψα σημερα απο Χανια στο Ηρακλειο οπου εργαζομαι. Συχνο δρομολογιο το εχω κανει αρκετες φορες . Ξερω που εχει καμερες και παντα κοβω ταχυτητα. Αλλα σημερα για κακη μου τυχη διαπιστωσα οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να με πηρε φωτογραφια η απεναντι καμερα. Ειδα διπλο φλας. Η φωτογραφια τραβηχτηκε οταν με προσπερασε ενα αλλο αυτοκινητο ακριβως διπλα απο  την καμερα. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν τραβηξε εμενα η τον αλλο που με περασε η και τους δυο. Εκεινη την ωρα περνουσε αυτοκινητο απο το ρευμα που ηταν η καμερα αλλα φανηκε πως δεν ετρεχε καθολου. εγω πρεπει να πηγαινα με 90-100 περιπου και δεν ξερω καν ποσο ηταν το οριο εκει. Το θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι της κοπελας μου και ειμασταν μαζι. Και οτι το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του πατερα της οπου μενει στην Αθηνα αυτος. Σε ποιον θα παει η κληση? Θα παει ποτε η κληση γενικα? Τελικα εχει ερθει σε καποιον κληση απο αυτες τις καμερες? Λετε να την πατησα? 🙄

Σε 1 μήνα , εάν είναι θα πάει στον ιδιοκτήτη που αναγράφει η άδεια κυκλοφορίας εάν όντως σε έχει καταγράψει.

Την είχα πατήσει πρός Λαμία.

Δημοσ.
Στις 11/6/2018 στις 12:06 ΠΜ, michael94 είπε

η κληση απο καμερα παει παντα στο ονομα του ιδιοκτητη της αδειας.

ειχα κληση απο καμερα πριν εναμιση χρονο   και ηρθε πριν ενα μηνα 

Δημοσ.
Στις 11/6/2018 στις 12:06 ΠΜ, michael94 είπε

Οχι η απέναντι κάμερα δεν σε φωτογραφίζει εσένα! Προφανώς φωτογράφισε εκείνον που περνούσε αλλά δεν είναι απαραίτητο να του πάει κλήση ούτε σε αυτόν αν δεν έτρεχε αρκετά. Το έβλεπα και στην Αττική Οδό αυτό το φαινόμενο σε κάποια κάμερα αλλά φαίνεται να το έχουν μετριάσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Stamer είπε

Οχι η απέναντι κάμερα δεν σε φωτογραφίζει εσένα! Προφανώς φωτογράφισε εκείνον που περνούσε αλλά δεν είναι απαραίτητο να του πάει κλήση ούτε σε αυτόν αν δεν έτρεχε αρκετά. Το έβλεπα και στην Αττική Οδό αυτό το φαινόμενο σε κάποια κάμερα αλλά φαίνεται να το έχουν μετριάσει.

Η φωτογράφιση επιτρέπεται να γίνεται ΜΟΝΟ από την πίσω μεριά του οχήματος για λογους διασφάλισης ανωνυμίας τυχόν συνεπιβάτη.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Stamer είπε

φυσικα και φωτογραφιζει και εσενα, get your facts straight

29 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Η φωτογράφιση επιτρέπεται να γίνεται ΜΟΝΟ από την πίσω μεριά του οχήματος για λογους διασφάλισης ανωνυμίας τυχόν συνεπιβάτη.

φυσικα και οχι, μην λετε ανοησιες και μπερδευετε και τον κοσμο... οι καμερες, ειδικα στον ΒΟΑΚ γραουν και τους μεν και τους δε... στους δε ( της μπροστινης μεριας) απλως κρυβουν τα προσωπα των επιβατων

πηγη: προσωπικη εμπειρια

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, opcorsa είπε

φυσικα και φωτογραφιζει και εσενα, get your facts straight

φυσικα και οχι, μην λετε ανοησιες και μπερδευετε και τον κοσμο... οι καμερες, ειδικα στον ΒΟΑΚ γραουν και τους μεν και τους δε... στους δε ( της μπροστινης μεριας) απλως κρυβουν τα προσωπα των επιβατων

πηγη: προσωπικη εμπειρια

Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για όλους τους δρόμους με κάμερες στην Ελλάδα αλλά όσο αφορά την Αττική Οδό... you are welcome to set my facts straight

Δημοσ.

Οι κάμερες γράφουν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.Η κλήση πάει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ο οποίος κάνει με την σειρά του υπεύθυνη δήλωση για το ποιος οδηγούσε το όχημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aggelos255 είπε

Οι κάμερες γράφουν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.Η κλήση πάει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ο οποίος κάνει με την σειρά του υπεύθυνη δήλωση για το ποιος οδηγούσε το όχημα.

οι καμερες -τουλαχιστον του ΒΟΑΚ- ΠΟΥ ΞΕΡΩ- γραφουν και το μπροστα μερος του αυτοκινητου

Δημοσ.

Οι κάμερες γράφουν κανονικά και στα 2 ρεύματα.Ρυθμισμενες κανονικά πρέπει να τραβάνε μόνο το οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου όπως προβλέπεται

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, aggelos255 είπε

Οι κάμερες γράφουν κανονικά και στα 2 ρεύματα.Ρυθμισμενες κανονικά πρέπει να τραβάνε μόνο το οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου όπως προβλέπεται

δεν υπαρχει το κανονικα για την αστυνομια στον ΒΟΑΚ, οσους τυχερους τσακωσουν ειτε μπροστινη φωτο ειτε πισινη, θα πληρωσουν την λυπητερη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...