opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ο κόσμος γελάει με αυτά που γράφεις. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ή σου είναι δύσκολο να κάνεις υπολογισμούς, ήσουν 30% πάνω από το όριο. δικιο εχεις, θα σκοτωνα κοσμο με τα 77, ενω ο μπαρμπας απο το γειτονικο χωριο με το 20ετιας χρεπι, χωρις ασφαλεια κτεο, λαστιχα, και εχωντας πιει 2 κασονια μπυρες με τους συντεκνους που παει με 56 χλμ ειναι νομιμος και ασφαλης οδηγος... τα περαστικα μου οπως επισης και ο χ ψ μηχανοβιος που θα περασε απο το ιδιο σημειο στις 1 το βραδυ με πατημενα 230 εχωντας κατω απο την ροδα την πινακιδα και δεν τον εγραψε τιποτα.... καθολα νομιμος, εγω με τα 77 ειμαι ο εγκληματιας!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άλλα πράγματα προβλέπονται αν πηγαίνεις έως +20km/h από το όριο, άλλο για 40+. Ότι ο άλλος πάει με 300 δεν καθιστά εσένα μη παράνομο. 1
haris_216 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 δικιο εχεις, θα σκοτωνα κοσμο με τα 77, ενω ο μπαρμπας απο το γειτονικο χωριο με το 20ετιας χρεπι, χωρις ασφαλεια κτεο, λαστιχα, και εχωντας πιει 2 κασονια μπυρες με τους συντεκνους που παει με 56 χλμ ειναι νομιμος και ασφαλης οδηγος... τα περαστικα μου οπως επισης και ο χ ψ μηχανοβιος που θα περασε απο το ιδιο σημειο στις 1 το βραδυ με πατημενα 230 εχωντας κατω απο την ροδα την πινακιδα και δεν τον εγραψε τιποτα.... καθολα νομιμος, εγω με τα 77 ειμαι ο εγκληματιας! Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το αν είσαι ή όχι παράνομος είναι σε σύγκριση με το νόμο και όχι με το αν κάποιος άλλος είναι λιγότερο ή περισσότερο. Δεν είναι συγκριτικό το τεστ "για να δούμε αν άλλος πάει πιο γρήγορα ή έχει χειρότερο αμάξι" Τα επιχειρήματα τύπου "μα ο Γιαννάκης έκανε πιο πολύ φασαρία" ανήκουν στο δημοτικό. 3
opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αφου δεν καταλαβαινεται το σκεπτικο δεν μπαινω καν στον κοπο να κανω αντιπαραθεση. καληνυχτα, και να πηγενετε με 60 στις ευθειες του Βοακ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 καληνυχτα, και να πηγενετε με 60 στις ευθειες του Βοακ Καλημερα.
haris_216 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Προσωπικά δεν είπα ότι είμαι πάντα νόμιμος. Τις έχω κάνει κι εγώ τις μ....κίες μου. Απλά όταν έτυχε και με τσάκωσαν δεν άρχισα τα μα...μου....σου...του. Αντίθετα τσίμπησα την κλήση, είπα ευχαριστώ στον μπάτσο (και μάλιστα γέλαγαν οι συνεπιβαίνοντες) όχι γιατί είμαι μαζόχας και γουστάρω να πληρώνω κλήσεις αλλά γιατί απλά το λάθος ήταν δικό μου. Και που παρανόμησα και που δεν πρόσεξα που με έπιασαν. Τώρα, αν το όριο ήταν λάθος, αν ο δρόμος έπρεπε να ήταν αλλιώς, αν......, αν........, αν........ είναι για να 'χουμε να λέμε
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ενταξει κι εγω δε κλαιγομαι που μαλλον βγηκα φωτογραφια, αλλα μου την δινει το γεγονος οτι δε προκειται να το μαθω συντομα και οτι για ακομη μια φορα δεν ημουν μονος μου για να ξερω σιγουρα οτι βγαλανε εμενα Απο πισω ακολουθουσε ενας πιο επιθετικος και ηρθε παρεουλα μου Το γεγονος επισης να οπλισε την φωτογραφια ο αλλος και να βγηκαμε παρεουλα επισης μου την δινει σαν σκεπτικο. (οχι οτι εγω δεν εκανα την μαλακια, αλλα τουλαχιστον ισως να την γλυτωνα αν ημουν οριακα στην ανοχη του ρανταρ) Οσο για το αν βγαζουν απο μπροστα ή το αν εχουν ανοχη ας πω κι εγω την γνωμη μου. Θεωρητικα μπορει να το οπλισεις και απο μπροστα ετσι οπως βλεπει τον δρομο, το θεμα ειναι αν θα αποφασισουν να απορριψουν την φωτο. Ισως να ειναι προγραμματισμενα να βγαζουν μονο αντικειμενα που απομακρυνονται απο την καμερα και οχι που πλησιαζουν. Υποθεση κανω βεβαια. Το αν εχουν ανοχη, σιγουρα εχουν. Το εχω δοκιμασει (ναι τα θελει ο κωλος μου) οποτε ειτε εχουν ανοχη, ειτε απλα δε λειτουργουσαν. Ενδεικτικα, εχω παει με 80 ισως 90 κοντερισια εκει στη Σουδα που το οριο ηταν 60. Και σιγουρα εχω παει λιγο πανω απο 70 στον Καβρο που και παλι ειναι 60.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Επειδη απο προχτες παρακολουθω πολυ στενα τις θεσεις των "τεχνικων μεσων" που χρησιμοποιει η τροχαια, καποιος να μου επιβεβαιωσει κατι. Στον Πετρέ εχει μονο στο ρευμα προς Ρεθυμνο ή ειναι η ιδεα μου; Επισης απο την μερια προς Χανια σε εκεινο το σημειο νομιζω δεν εχει ουτε προειδοποιητικες ταμπελες αρα δε θα πρεπει να σε βγαζει απο μπροστα αυτο που εχει στο ρευμα προς Ρεθυμνο (θεωρητικα παντα μιλωντας )
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Επειδη απο προχτες παρακολουθω πολυ στενα τις θεσεις των "τεχνικων μεσων" που χρησιμοποιει η τροχαια, καποιος να μου επιβεβαιωσει κατι. Στον Πετρέ εχει μονο στο ρευμα προς Ρεθυμνο ή ειναι η ιδεα μου; Επισης απο την μερια προς Χανια σε εκεινο το σημειο νομιζω δεν εχει ουτε προειδοποιητικες ταμπελες αρα δε θα πρεπει να σε βγαζει απο μπροστα αυτο που εχει στο ρευμα προς Ρεθυμνο (θεωρητικα παντα μιλωντας ) δεν ξερω φιλε, στον πετρε οντως ειναι απο την μια μερια μονο, αλλα εχει οριο 80...για το αν νομιζετε ή οχι οτι πρεπει να σας βγαζουν απο μπροστα το εχω ξαναπει, σας βγαζουν και απο μπροστα, το εχω δει με τα ματια μου, οποιος θελει το πιστευει.
kalogeros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 δικιο εχεις, θα σκοτωνα κοσμο με τα 77, ενω ο μπαρμπας απο το γειτονικο χωριο με το 20ετιας χρεπι, χωρις ασφαλεια κτεο, λαστιχα, και εχωντας πιει 2 κασονια μπυρες με τους συντεκνους που παει με 56 χλμ ειναι νομιμος και ασφαλης οδηγος... τα περαστικα μου οπως επισης και ο χ ψ μηχανοβιος που θα περασε απο το ιδιο σημειο στις 1 το βραδυ με πατημενα 230 εχωντας κατω απο την ροδα την πινακιδα και δεν τον εγραψε τιποτα.... καθολα νομιμος, εγω με τα 77 ειμαι ο εγκληματιας! Θέλω να πιστεύω ότι έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις ότι οι δικαιολογίες σου είναι επιπέδου δημοτικού.
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Θέλω να πιστεύω ότι έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις ότι οι δικαιολογίες σου είναι επιπέδου δημοτικού. θελω να πιστευω οτι ολοι εσεις πηγενετε τηρωντας τα ορια με θρησκευτικη ευλαβια, δεν καπνιζετε δεν πινετε οπου δεν πρεπει, πληρωνετε ολους τους φορους σας , ζητατε παντα αποδειξη, δεν φοροδιαφευγετε- φοροαποφευγετε και γενικα διαγετε εναν βιο καθολα νομιμο και αρεστο. Τα χαλια της χωρας επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου. ειστε απλα τραγικοι- αλλο ηθελα να θηξω, αλλα το θεμα πηγε στο "δικαιολογια δημοτικου" για τα 77 χλμ.... 1
kalogeros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 θελω να πιστευω οτι ολοι εσεις πηγενετε τηρωντας τα ορια με θρησκευτικη ευλαβια, δεν καπνιζετε δεν πινετε οπου δεν πρεπει, πληρωνετε ολους τους φορους σας , ζητατε παντα αποδειξη, δεν φοροδιαφευγετε- φοροαποφευγετε και γενικα διαγετε εναν βιο καθολα νομιμο και αρεστο. Τα χαλια της χωρας επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου. ειστε απλα τραγικοι- αλλο ηθελα να θηξω, αλλα το θεμα πηγε στο "δικαιολογια δημοτικου" για τα 77 χλμ.... Συνεχίζεις τις δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού. Θα σου κάνω λίγο τη χάρη και θα σου απαντήσω. Όχι, δεν είμαστε 100% νόμιμοι, αλλά όταν μας παίρνουν χαμπάρι δεν κλαιγόμαστε και δεν γκρινιάζουμε. Για την ιστορία, θα σου πω ότι έχω φάει κλήση από ραντάρ γιατί πήγαινα με 104 χαω σε δρόμο (εθνική οδό) που είχε όριο 90. Υπόψιν ότι και τα χιλιόμετρα (14 χαω) αλλά και το ποσοστό επί του ορίου (περίπου 15% πάνω από το όριο) είναι πιο κάτω από τα δικά σου. Δεν γκρίνιαξα και δεν προσπάθησα να δικαιολογηθώ λέγοντας "μα αφού ο δίπλα είναι χειρότερος". Πλήρωσα σαν κύριο, τους ευχαρίστησα και έφυγα. Η μόνη φάση που τσαντίστηκα ήταν όταν αρνήθηκαν να μου δόσουν τη φωτογραφία για ενθύμιο. Πρόβλημά σου αν έτρεχες, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι επειδή οι άλλοι είναι σκατά θα πρέπει να γίνουμε και εμείς χειρότεροι. Έκανες τη μαλακία, σε τσάκωσαν, παραδέξου λοιπόν το λάθος σου και πάμε παρακάτω. Υ.Γ.: Στο πρώτο ποστ της τρέχουσας σελίδας γράφεις: "δικιο εχεις, θα σκοτωνα κοσμο με τα 77". Φίλε μου, αν νομίζεις ότι τα 77 χαω δεν είναι αρκετά για να σκοτώσουν κάποιον, είσαι βαθιά νυχτωμένος. 2
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Συνεχίζεις τις δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού. Θα σου κάνω λίγο τη χάρη και θα σου απαντήσω. Όχι, δεν είμαστε 100% νόμιμοι, αλλά όταν μας παίρνουν χαμπάρι δεν κλαιγόμαστε και δεν γκρινιάζουμε. Για την ιστορία, θα σου πω ότι έχω φάει κλήση από ραντάρ γιατί πήγαινα με 104 χαω σε δρόμο (εθνική οδό) που είχε όριο 90. Υπόψιν ότι και τα χιλιόμετρα (14 χαω) αλλά και το ποσοστό επί του ορίου (περίπου 15% πάνω από το όριο) είναι πιο κάτω από τα δικά σου. Δεν γκρίνιαξα και δεν προσπάθησα να δικαιολογηθώ λέγοντας "μα αφού ο δίπλα είναι χειρότερος". Πλήρωσα σαν κύριο, τους ευχαρίστησα και έφυγα. Η μόνη φάση που τσαντίστηκα ήταν όταν αρνήθηκαν να μου δόσουν τη φωτογραφία για ενθύμιο. Πρόβλημά σου αν έτρεχες, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι επειδή οι άλλοι είναι σκατά θα πρέπει να γίνουμε και εμείς χειρότεροι. Έκανες τη μαλακία, σε τσάκωσαν, παραδέξου λοιπόν το λάθος σου και πάμε παρακάτω. Υ.Γ.: Στο πρώτο ποστ της τρέχουσας σελίδας γράφεις: "δικιο εχεις, θα σκοτωνα κοσμο με τα 77". Φίλε μου, αν νομίζεις ότι τα 77 χαω δεν είναι αρκετά για να σκοτώσουν κάποιον, είσαι βαθιά νυχτωμένος. δεν διαφωνω στην τελευταια προταση, ειπα ομως αλλο να πηγενεις με 77 'παρανομος' με συντηρημενο αμαξι κ τα ματια σου 14, και αλλο με 59 σε οριο 60 μιλωντας στο κινητο στριβοντας τσιγαρο και στελνωντας μηνυμα στην γκομενα στο μεσσεντζερ... οσο για τα παραπανω, συγχαρητηρια, κερδιζεις φλουρι, εγω μαλλον ειμαι αντιδταστικο στοιχειο απο μονος μου...
kalogeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 δεν διαφωνω στην τελευταια προταση, ειπα ομως αλλο να πηγενεις με 77 'παρανομος' με συντηρημενο αμαξι κ τα ματια σου 14, και αλλο με 59 σε οριο 60 μιλωντας στο κινητο στριβοντας τσιγαρο και στελνωντας μηνυμα στην γκομενα στο μεσσεντζερ... οσο για τα παραπανω, συγχαρητηρια, κερδιζεις φλουρι, εγω μαλλον ειμαι αντιδταστικο στοιχειο απο μονος μου... Τρίτο συνεχόμενο ποστ με δικαιολογίες δημοτικού. Συγχαρητήρια, κερδίζεις ένα ενδεικτικό και προάγεσαι στην επόμενη τάξη. Το φλουρί σου το χαρίζω.
opcorsa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τρίτο συνεχόμενο ποστ με δικαιολογίες δημοτικού. Συγχαρητήρια, κερδίζεις ένα ενδεικτικό και προάγεσαι στην επόμενη τάξη. Το φλουρί σου το χαρίζω. αραξε στα κυβικα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα