takatakaros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλημέρα! Έχω ενα iphone 4 jailbroken γίνεται να το ξανακανω όπως ηταν πριν ώστε να το αναβαθμισω στο ios 7? Αν ναι πως το κάνω; θα χαθούν τα παντα;
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν εχεις back up για την προ jailbreak κατασταση; Εξαρτατε τι εννοεις. Να χαθουν τα παντα Μεσα απο το itunes γινεται επαναφορα αφου πρωτα κρατησεις ,αν δεν εχεις ηδη, back up. Στην συνεχεια restore και update σε 7.1.2 Edit με οδηγο http://www.imore.com/how-to-problems-with-your-iphone-restore Πηγη www.imore.com
takatakaros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Όχι δεν νομιζω να έχω back up. Όταν εννοώ να χαθούν όλα εννοώ φωτογραφιες , επαφες . Ευχαριστώ για την απάντηση.
Johny Q Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μπακ απ θα παρεις χειροκινητα ομως μιας και μιλαμε για JB. Μετα DFU και restore set up as new.
tolis1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 το συνδεεις με το itunes και πατας επαναφορα.θα το βγαλει το jb και θα περασει το 7.1.2
iMarilina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα! Έχω ενα iphone 4 jailbroken γίνεται να το ξανακανω όπως ηταν πριν ώστε να το αναβαθμισω στο ios 7? Αν ναι πως το κάνω; θα χαθούν τα παντα; Τις φωτογραφίες και τις επαφές θα τις πάρεις μέσα από τη συσκευή (επαφές μπορείς με icloud αν είσαι iOS 5 και πάνω και δε χάνονται αλλιώς κατέβασε κάποια εφαρμογή που τις κάνει ένα αρχειάκι vcf και τις στέλνεις με μαιλ στον εαυτό σου και μετά μπορείς να τις ξαναπεράσεις μέσα). Τις εφαρμογές θα τις περάσεις στο itunes στον υπολογιστή με δεξί κλικ στη συσκευή και TRANSFER PURCHASES, αφού πρώτα έχεις κάνει authorize PC μέσα από το itunes με το apple id/password σου. Και μετά θα το βάλεις στο itunes και θα κανεις RESTORE (ΟΧΙ update).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα