Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα απο τον τιτλο καταλαβατε οτι ψάχνω tablet. :)

Γυρω στα 300ε και υποστηριξη 3G.

Σκεφτομαι για το tab 4. Με προβληματιζει η καμερα που ειναι μονο 3mp. Μηπως να παω στο tab 3; Το tab pro ειναι στα 450 περιπου, αξιζει η διαφορα των 150 απο το tab 4; Επισης tab 4 vs note τι θα λεγατε;

Παρακαλειται καποιος να με ξεμπερδεψει! Ευχαριστω. :P

Επεξ/σία από booogieman
Δημοσ.

το note,αλλα περιμενε θα πεσει το φθινοπωρο!ερχονται οι καινουργιες σειρες.....και λογικα θα πεσουν οι τιμες των υπαρχων.

Δημοσ.

Αυριο-μεθαυριο θα το παρω! Απο skroutz αρα δε νομιζω ναχουν τρομερες διαφορες σε τιμη μεχρι Σεπτεμβρη.

Σευχαριστω πολυ παντως!

Καποιος πουχει tab 3, 4 ή pro να μου πει καμια εντυπωση;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Tab 3 8.0 εχει καμερα 5αρα, tab 4 εχει 3αρα.

Ποιο ομως βγαζει καλυτερες φωτο; Οχι οτι ειναι αυτο το κριτηριο αλλα λεμε...

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο έψαχνα να έχει 3g. Αλλά αν έχεις smartphone μπορείς να το κάνεις hotspot και να παίρνεις intranet απ τα mb του κινητού σου μέσω wifi απ το tablet σου. Πολύ απλό καθόλου πολύπλοκο μια ρύθμιση στο κινητό και είσαι ετοιμος. Εγώ πήρα το tab pro 10.1 με wifi 300 ευρώ απ το scroutz. Η οθόνη η του δε συγκρίνεται με του tab 3 και 4 δε κολλάει είναι φοβερό 8 megapixel κάμερα μια χαρά.

Δημοσ.

Τοχω δει κ γω ρε γμτ το pro αλλα εχει 450 το lte. Προοριζεται για ατομο χωρις smartphone κ τα κριτηρια ειναι 3G και 10αρα οθονη μεχρι 300-350. Μαλλον οαω για το tab4 τι λες;

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα να επιλέξω αντίστοιχο tablet για δώρο με ακριβώς αυτά που ζητάς και έχω καταλήξει στο 

http://www.skroutz.gr/s/4136397/Asus-MeMO-Pad-10-32GB.html

και επειδή το παιδί που το θέλει ήθελε Samsung σκέφτομαι το tab4 me LTE αλλά με χαλάει η οθόνη και αν θα είναι αρκετά γρήγορο.

Δημοσ.

Αν δεν έχει δει οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση μια χαρά θα του φανεί. Πρόβλημα θα χε αν είχε συνηθίσει μια οθόνη με πολύ μεγάλη ανάλυση..

Δημοσ.

Καλο φαίνεται το Asus αλλα το βλεπω στα 433ε. Μονο ενα καταστημα το εχει 329 αλλα κατοπιν παραγγελειας που ποιος ξερει ποτε θαρθει και αν οντως θαρθει σαυτη την τιμη αρα απορριπτεται.

Το tab 4 το ειδα απο κοντα η οθονη του ειναι μια χαρα σα του tab 3 ειναι νομιζω και ειναι 4πυρινο ενω το tab 3 είναι 2πυρινο.

Η καμερα δε μου αρεσε, ειναι 3αρα και τη συγκρινα βεβαια με του pro και του s που ειναι πολυ καλες, δε ξερω συγκριτικα με του tab 3 πως ειναι.

Κατι μου λεει οτι με αυτα που ψαχνω στο tab 4 ειναι μονοδρομος...

Δημοσ.

Ναι είναι πολύ καλό όλα τα review λένε ότι είναι top οθονη πολύ καλή κάμερα πολύ καλή για tablet πολύ ανώτερο του tab 3 και 4 φοβερό design για μένα δοσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρτο για τη διαφορά τους στα χαρακτηριστηκα δεν είναι πολλά τα 50 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...