Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,  Θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα την συνδεση μελων σε ενα joomla site...

εκει που ειναι η φορμα για την  συνδεση των μελων , απο κατω εχει για να γινεται εγγραφη νεου μελους... ομως εγω θα ηθελα αν γινεται , οσον αφορα την εγγραφη να μην εχουν ολοι προσβαση. 

Δηλαδη να δημιουργησω εγω τα accounts των μελων στο site , για να μπορουν να βλεπουν ορισμενες περιοχες οπου δεν θα ειναι ανοιχτες για ολους , και στην αρχικη σελιδα να εμφανιζεται μονο η φορμα για login , αλλα οχι για εγγραφη νεου μελους.

Γινεται κατι τετοιο?

Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Νομίζω ότι στις ρυθμίσεις του Module έχει τέτοια επιλογή ή κάπου αλλού... στα global settings(?) έχει σαν επιλογή να μην επιτρέπει την εγγραφή και από μόνο του εξαφανίζει το link.
Αλλιώς θα αναγκαστείς να κάνεις override.
Link.png Site: Δες αυτό για το override.

Δημοσ.

Τοσο απλο!  ευχαχιστω!

Και αλλη μια ερωτηση θα ηθελα να κανω , Γινεται η εμφανιση του τιτλου απο πανω αριστερα , να εμφανιζεται στην μεση της σελιδας ? και αν γινεται μεμονομενα η επικεφαλιδες πχ στα αρθρα η σε καποια αρθρα να μπορει να τροποποιηθει ως προς το μεγεθος η ως προς το χρωμμα κλπ? , δοκιμασα να την αλλαγη μεσα απο το style.css , αλλα μου αλλαζει γενικα ολες τους τιτλους ( μενου , κεφαλιδες κλπ) και οχι μονο των αρθρων!

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Με CSS θα γίνει αλλά...
Θα πρέπει να κάνεις πιο συγκεκριμένη την επιλογή σου.
Έστω ότι ο τίτλος του άρθου είναι μέσα σε ένα h1.
Δεν θα γράψεις CSS μόνο για το H1.
Αλλά θα κοιτάξεις να πάρεις και 1-2 tags πιο πάνω.
π.χ. main > .content > h1 { ... }
Αν είναι live κάπου το site ή έχεις κανα demo online δώσε link για να σου πούμε ακριβώς πως θα γίνει.

Δημοσ.

χρησιμοποίησα ένα free template και συγκεκριμένα αυτο... http://joomlatemplates.me/business-company/

Εκτός των άλλων προσπαθώ εδώ και ώρες να βρω πως θα αλλάξω κάτω το footer και να προσθέσω το powered by το όνομα μου , αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το βρω , μπήκα παντού σε όλα τα αρχεία , index.php κλπ , αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Δημοσ.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το module footer και να δημιουργήσεις ένα νέο module με custom html και να βάλεις εκεί την υπογραφή σου.

Καλό είναι να διαβάσεις βέβαια λίγο και τους όρους και κανονισμούς που διέπουν την χρήση του ελεύθερου λογισμικού που επέλεξες.

Δημοσ.

Χμμμμ , μπορείς μήπως να μου πεις πως θα το κάνω αυτο? γιατί μπήκα στο extensions - module manager και δεν υπάρχει κανένα module footer εκεί μέσα....

Δημοσ.

Υποθέτω ότι το έχει στο index.php του template δεν έχω δει τον κώδικα.

Από ότι βλέπω έχει μεταβλητές στο σημείο του Copyright επομένως δες και στις ρυθμίσεις του template σίγουρα κάπου το έχει ως πεδίο το οποίο μπορείς να κάνεις edit.

Δημοσ.

Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα να πάω στις ρυθμίσεις του template, δυστυχώς πέρα απο το slider το logo ,και τα social icons δεν έχει άλλες επιλογές για ρυθμιση

Δημοσ.

μπήκα στο extensions - module manager και δεν υπάρχει κανένα module copyright εκεί μέσα.... μηπως βρισκετε καπου αλλου?

Γινεται αφου δεν υπαρχει module για το copyright να κατεβασω ενα ετοιμο και να το παραμετροποιησω? η δεν υπαρχει κατι τετοιο?

To template ειναι αυτο http://joomlatemplates.me/business-company/ , για καποιον που εχει την καλοσυνη να δει τον κωδικα και να βοηθησει μηπως βρεθει λυση για το copyright

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...