Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 εννοείς στο ότι είναι πιο συμβατό με το dslam για αυτό συγχρονίζει πιο πάνω? ναι κατά πάσα πιθανότητα...
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 γενικα 2 λινκσυς που περασανε απο τα χερια μου ηταν σαπια. παρολο που μερικοι νομιζανε "α γνωστη μαρκα αρα ειναι καλα" τα ΖΤΕ που εχω δει ειναι ολα ανωτερα, και ειδικα αυτο που εχω για VDSL Κανει παπαδες.
orck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το ΖΤΕ ειναι πολυ ανωτερο του Linksys 100% ειμαι εγω. Μια τυχαια εταιριουλα που ειχε την τυχη να την αγορασει η Cisco.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 την οποία έχει πουλήσει εδώ κι αρκετούς μήνες
jkoukos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εε, καλά τώρα. Όταν η Linksys έβγαζε δικτυακά προϊόντα για τον τελικό χρήστη με καλές δυνατότητες για την εποχή τους (ένας από του λόγους εξαγοράς της από την Cisco), η ΖΤΕ δεν υπήρχε καν με την σημερινή μορφή και τoν τομέα απασχόλησης. Άρχισε την μεγάλη αλλαγή και την ανάπτυξη, αφού η Cisco εξαγόρασε την Linksys.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 η linksys εχει βγαλει και καλα μοντελα πχ wag200 με κορυφη hardware απλα το προβλημα ηταν οχι στo hardware αλλα στο software.ενω τα zte μην πω .κατα τα αλλα ποιο πολυ για τον τοπικ σταρτερ.οταν βλεπεις 509 uplad που ειδες σημαινεει οτι καποιος σε κλεειδωσε καταλαθος με 512 Upload.φαινεται αλλωστε και απο το 23 margin.οτι σε εβαλαν 9 Margin στο down δεν σημαινει οτι ισχυει και το 9 στο Up.κατι λαθος εκαναν δηλαδη.επισης το θεμα συγχρονισμου δεν εχει να κανει με την εποχη ουτε με τον φορτο.αλλο το θεμα ποσο κατεβαζω σε συγκριση με το ποσο συγχρονιζω και αλλο το ποσο συγχρονιζω.τωρα για το netgear firmware update για αρχη κα ενα hard reset.πρεπει να παιζουν και custom firmwares αλλα θελει λιγο δουλιτσα για να περαστει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 έβγαλε το wag200 προ αμνημονεύτων χρόνων κι από τότε δεν έχουμε δει κάποιο αξιόλογο...
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 έβγαλε το wag200 προ αμνημονεύτων χρόνων κι από τότε δεν έχουμε δει κάποιο αξιόλογο... το wag200 σαν hardware απλα τελειο.σαν software απλα δεν τα πηγαινε τοσο καλα σε χαλια γραμμες.βεβαια εκει πολλα ρουτερ πασχουν.κατα τα αλλα ναι ηταν απο τα πιο ωραια μοντελα και ασχοληθηκε και κοσμος με τα open wag firmware.μετα βεβαια καλο υπηρξε και το wag160n,wag120n.και ειχε βγαλει και ωραια routers.βεβαια γελαω οταν εβλεπες πολυ κοσμο να λεεει οτι εχω cisco και οχι linksys επειδη εβλεπε πανω που εγραφε division της cisco.μερα με την νυχτα με τα cisco αλλα ενταξει.γενικα αν προσεχαν παραπανω τα firmwares τους και ασχολιοντουσαν παραπανω τοτε θα ηταν πολυ καλα ρουτερ διοτι σαν Hardware δεν παθαιναν τιποτα.
Ntinaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δε το αντεχα καθολου αυτο,γι αυτο το πουλησα. το καλυτερο ρουτερ που ειχε περασει απο τα χερια μου ηταν το usr 9107 kai 9108. βεβαια πλεον εχω vdsl και το ZTE 931 που δινει ο οτε ειναι φανταστικο.
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 παίδες δεν το έχω ξεχάσει το θέμα,απλώς έφυγα διακοπές και τώρα είμαι 5 μέρες άρρωστος.Αύριο θα σας ενημερώσω πως είναι η γραμμή με το wag120n
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αν δεν στο ειπαμε ριξε και firmware update στο wag120n 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Επειδή η μοντεμάρα που λέγατε το ZTE τελικά είναι ανύπαρκτη,αφού ουσιαστικά έχανε το ασύρματο της αρκετά συχνά...Δηλαδή είτε έδινε και οι ασύρματες συσκευές δεν είχανε ιντερνετ,ενώ το pc είχε με το καλώδιο.Είτε δεν ένοιωθε το ασύρματο.Έπιασε και έκανε και άλλα κουλά,έκλεινε το ασύρματο από μόνο της .Παρόλο που είχε σταθερή σύνδεση,με 4 ασύρματες δεν τα πήγαινε καλά! Έτσι έβαλα το wag120n και έπιασα τώρα.Πάνω κάτω στα ίδια .Αλλά το θέμα μου είναι το σήμα πλέον(ίσως δω για extender),αφού στον κάτω όροφο δίνει 3 γραμμές και στον πιο κάτω μια,ενώ ήταν +1 με τα άλλα δύο μοντεμς. Downstream Rate: 12031 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Firmware Version:V1.00.16 αυτό φοράω,έχει άλλο; Το θέμα είναι άντε,και μου κάθετε οκ το linksys,με το σάπιο netgear τί θα κάνω;Να το πουλήσω;
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Επειδή η μοντεμάρα που λέγατε το ZTE τελικά είναι ανύπαρκτη,αφού ουσιαστικά έχανε το ασύρματο της αρκετά συχνά...Δηλαδή είτε έδινε και οι ασύρματες συσκευές δεν είχανε ιντερνετ,ενώ το pc είχε με το καλώδιο.Είτε δεν ένοιωθε το ασύρματο.Έπιασε και έκανε και άλλα κουλά,έκλεινε το ασύρματο από μόνο της .Παρόλο που είχε σταθερή σύνδεση,με 4 ασύρματες δεν τα πήγαινε καλά! Έτσι έβαλα το wag120n και έπιασα τώρα.Πάνω κάτω στα ίδια .Αλλά το θέμα μου είναι το σήμα πλέον(ίσως δω για extender),αφού στον κάτω όροφο δίνει 3 γραμμές και στον πιο κάτω μια,ενώ ήταν +1 με τα άλλα δύο μοντεμς. Downstream Rate: 12031 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Firmware Version:V1.00.16 αυτό φοράω,έχει άλλο; Το θέμα είναι άντε,και μου κάθετε οκ το linksys,με το σάπιο netgear τί θα κάνω;Να το πουλήσω; ριξε καλωδιο και βαλε το Netgearνα παιζει σαν access point.η βαλε powerline αν δεν μπορεις να ριξεις καλωδιο.αλλιως ναι πας σε repeater.τωρα με το Netgear τι παιζει δεν ξερω.η δωστο σε κανα φιλο να κανει δοκιμη να δει τι γινεται ή δεν ξερω τι.μην το πουλησεις και εχει θεμα και τρεχει ο επομενος. και εγω εχω 2 netgear που καθονται.ενα wireless bridge και ενα router:P. παντως και μια να εχεις κατω κατω μπορει να μην εχει θεμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 απάντησα στο άλλο θέμα,να τα μεταφέρουμε εδώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα