Προς το περιεχόμενο

iphone 4s passcode!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iphone 4s ios7.1.2. εχω ξεχασει τον κωδικο μ και ειμαι δυο μερες χωρις κινητο προσπαθωντας να τον θυμηθω. δεν παιζει να τον βρω. μου χε τυχει και παλιοτερα και νομιζω με restore εφυγε.. αλλα δν θυμαμαι. θελω να μ πει καποιος στα σιγουρα τι να κανω,(εκτος απο το να παρω 5s που το δαχτυλικο δεν ξεχνιεται ποτε) και ποιες ειναι οι απωλειες. ευχαριστω

Δημοσ.

restore όπως λένε και τα παιδιά. Βάλτο σε dfu όμως αλλιώς δεν σε αφήνει. Απώλειες, χάνεις τα πάντα και περνάς το τελευταίο σου μπακ απ

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς να πάρεις νέο backup αν το βάλεις στο "δικό του" iTunes.

Κάπου το έχω δει αυτό αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς και αν γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, ας το ψάξει όμως έχεις δίκιο

Δημοσ.

iPhone Previously Synchronized with a Mac or PC

If you have previously synchronized your iPhone with iTunes on a Mac or Windows computer, you typically still can backup recent additions to your iPhone by connecting it to the same computer you have used before without having to enter the passcode.

http://www.everymac.com/systems/apple/iphone/iphone-troubleshooting-repair-faq/iphone-how-to-unlock-open-forgot-code-passcode-password-login.html

Η λέξη κλειδί είναι το "typically" και μια που δεν χρησιμοποιώ passcode, δεν το έχω τσεκάρει οπότε κρατάω μια επιφύλαξη. Δεν χάνει τίποτα όμως να το δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε πρώτα back up οπως είπε ο CheOnWeb

Νομίζω μπορείς να πάρεις νέο backup αν το βάλεις στο "δικό του" iTunes.

και μετα recovery 

1. Αποσύνδεσε ολα καλωδια απο τι συσκευή

2. Κλείσε το κινητό σου

3.Κράτα πατημένω το Home Button. Καθώς το κρατάς συνδεσέτο στο iTunes. Λογικα θα ανοιξει. Αν δεν ανοιξει ανοιξε το εσυ (κρατημενο το μεσαιο)

4. Συννέχισε να κρατας το Home Button μεχρι να σου δειξει το εικονιδιο της συνδεσης του iTunes στο κινητο σου.

5.ΤΟ iTunes θα σε ειδοποιησει οτι μια συσκευη συνδεθηκε σε recovery mode. Πάτα ΟΚ και καντο recovery.

Άμα εχεις το back μετα επανεφερετο..... Επίσης υπάρχουν διάφορα προγραμματα που μπορεις να δεις τους φακέλος του iphone σου (δεν θυμαμαι πως το λεγανε αυτο που ειχα κατεβασει εγω) τους βλεπεις οπως πχ βλεπεις οταν συνδεεις ενα android κινητο..... τετοια φαση....... και απο οτι θυμαμαι δεν χρειαζεται και κωδικο.....οποτε μπορεις να επαναφερεις τυχον βιντεο η φωτογραφιες που εχεις η αλλα αρχεια που δεν τα εχεςι συχρονισμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...