Panagiotis32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τι είναι το σωστο να κανει ο συνοδηγός σε ενα αυτοκίνητο; Να βοηθάει τον οδηγό πχ "απο δεξια είσαι ελεύθερος" κτλ ή να μην επεμβαίνει καθόλου; Τι κάνετε εσείς όταν είστε συνοδηγοι και πως θέλετε να πράττει ο συνοδηγός όταν οδηγατε εσείς; Και ενα τελευταιο ερώτημα. Λαμβαμετε υπόψην το ποιος είναι οδηγός/συνοδηγός και την πείρα ή την ηλικία-φυλλο στο αν θα πρεπει ο συνοδηγός να ενημερώνει τον οδηγο στο δρόμο;
dimitrisOP Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 οι συνοδηγοι γκρινιάζουν πολυ καλητερα να μην μιλάνε
tony81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Χαχαχαχα πολύ καλό το βιντ. Κοίτα ο συνοδηγός καλό είναι να βοηθάει με "ελεύθερος" σε διασταυρώσεις όπου δεν είναι εύκολο να βλέπει ο οδηγός αλλά σίγουρα με κάποια επιβεβαίωση, όχι τυφλά. Προφανώς να είναι εμπιστοσύνης το άτομο κ όχι οποίος μπαίνει μέσα.. Πάντως εγώ βοηθάω τον πατέρα στα φανάρια: "ξύπνα πράσινο"!! Καλά μια φορά βέβαια (ντρέπομαι που το λέω) τον ξύπνησα και εθνική αλλά μόνο μια φορά... (από τότε επιλέγω ΚΤΕΛ)!!! ΧD Επίσης, εγώ δεν ακούω συνοδηγό...γούστα. 1
orfeas26 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αν ο συνοδηγός είναι γυναίκα θα πρέπει να κατεβάζει το καθρεφτάκι και να βάφεται, να κάνει ηλίθιες ερωτήσεις, να σου ζητάει κάθε 200 μέτρα να σταματήσεις σε κάποιο μαγαζί με παπούτσια.Το χειρότερο είναι οτι αν κάνεις καμιά μαλακία κάνει σχόλιο που να υπονοεί οτι αυτή είναι καλύτερη οδηγός απο εσένα.Ακόμα δεν ξέρω γιατί κανένας μας δεν την πετάει εξω την κ@ριόλα!! 1
madsc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τι είναι το σωστο να κανει ο συνοδηγός σε ενα αυτοκίνητο; ... Να κρατάει φραππέ, ή να στρίβει τσιγάρο στον οδηγό. Σε Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν υπάρχει συν-οδηγός. Μόνο σε μηχανές. /sc
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ούτε εγώ ακούω τον συνοδηγό (οχι οτι τον αγνοώ, αλλά δεν βασίζομαι πάνω του). Αλλά επειδή έχω συναντήσει και αντίθετες γνώμες γι'αυτό είπα να ανοίξω το thread να δω και τις δικές σας απόψεις.
veteranos123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγώ πιστεύω είναι για να παίζει με το ράδιο. 4
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εγώ πιστεύω είναι για να παίζει με το ράδιο. αυτό είναι το σημαντικότερό του καθήκον, συμφωνώ Επίσης, σε πολύωρα ταξίδια καλό είναι να υπάρχει κάποιος που μπορεί να ξεκουράσει τον οδηγό. 1
yiannis72 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εγώ πιστεύω είναι για να παίζει με το ράδιο. Εξαρτάται τι μουσική ακούει.Αν είναι του σκυλάδικου,ούτε για πλάκα δεν παίζει να ακουμπήσει το ραδιφωνο. Το πολύ-πολύ τους αποθηκευμένους σταθμούς. 2
evoracing Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αυτό είναι το σημαντικότερό του καθήκον, συμφωνώ Επίσης, σε πολύωρα ταξίδια καλό είναι να υπάρχει κάποιος που μπορεί να ξεκουράσει τον οδηγό. Ούτε καν! προσωπικά όταν οδηγώ δεν κλείνουν μάτια με τίποτα! και επίσης όταν οδηγάει άλλος πατάω και εγώ φρένο μαζί (ξέρεις τι εννοώ ) οπότε ξεκούραση δεν! σωματική μπορεί λίγο αλλά ψυχολογική δεν!. Ο συνοδηγός πρέπει καταρχήν το κάθισμα να είναι ποιο πίσω από του οδηγού, να λέει σε τυφλά σημεία του οδηγού αν μπορείς να περάσεις αλλά και πάλι καλύτερα να τσεκάρεις μόνος σου! πολλές φορές έχει γίνει λάθος κρίση του συνοδηγού... Επίσης ας επεμβαίνει σε κονσόλα αλλά όχι σε όργανα του τιμονιού. Αυτά 1
Sorath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Από τον συνεπιβάτη (και όχι συνοδηγό), θέλω μόνο ένα πράγμα να κάνει. Να μου δίνει τα ψιλά για τα διόδια (εννοώ να μου τα προετοιμάζει, όχι να τα πληρώνει ο ίδιος). Από εκεί και πέρα, του επιτρέπεται να χειρίζεται το ηχοσύστημα, με την σύμφωνη γνώμη μου. 1
panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ποτέ δεν ακούω συνοδηγό αν δεν επιβεβαιωθώ ο ίδιος. Ντάξει σε τυφλά σημεία εννοείται πως θα βοηθήσει. Χειρότερος συνοδηγός πάντως για κάθε παντρεμένο είναι η γυναίκα και για κάθε γιο η μαμά. 2
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Η μεγαλύτερη απαίτηση που χω για μεσ στην πόλη, είναι να βγάλει το gps απ το ντουλαπάκι, να βάλει προορισμό και να μου το δώσει να το βεντουζώσω στο παρμπριζ (όταν προφανώς χρειαζόμαστε gps). Αν θέλει να πάρει πρωτοβουλία και να ενημερώνει για την κυκλοφορία γύρω απ τ αμάξι, ας το κάνει αλλά χωρίς σχόλια που να χουν μέσα κριτική και άποψη. Στο ταξίδι είναι ποιο χρήσιμη η παρουσία του, αλλάζει τον σταθμό κάθε 10-20km που αρχίζουν τα παράσιτα, πάει να πάρει καφέ απ τα ΣΕΑ όσο ο οδηγός κάνει τσιγάρο, δίνει ψιλά για διόδια και τακτοποιεί τα ρέστα. Όταν είμαι εγώ συνοδηγός, το πολύ να πω κανένα «πράσινο» όταν είμαστε πρώτο αμάξι στο φανάρι και να παίξω με το gps.
evoracing Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποτέ δεν ακούω συνοδηγό αν δεν επιβεβαιωθώ ο ίδιος. Ντάξει σε τυφλά σημεία εννοείται πως θα βοηθήσει. Χειρότερος συνοδηγός πάντως για κάθε παντρεμένο είναι η γυναίκα και για κάθε γιο η μαμά. Μην το συζητάς καθόλου όμως! και μπορώ να πω το καλύτερο γιος με πατέρα! εγώ στον πατέρα μου είμαι 2α μάτια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα