giorgosgeo4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το dell inspiron 15 7000 7537 καινούργιο και θέλω να ρωτήσω αν οι θερμοκρασίες του είναι οκ. Σε νορμάλ χρήση δηλαδή καρτέλες ανοιχτές και ενα δυο προγράμματα, πάνω σε βάση το λάπτοπ, ο επεξεργαστής κυμαίνεται στους 48 με 62 βαθμούς και ως μέγιστη θερμοκρασία πιάνει τους 65. Ο SSD στους 35 με 40 βαθμούς και η κάρτα γραφικών 50 με 55 βαθμούς. Μήπως οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι κάπως υψηλές; και είναι πάνω σε βάση το λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Φυσιολογικές είναι οι θερμοκρασίες μην ανησυχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 και μιας και μιλάς για dell, και 90άρια να δεις μην σε αγχώσει. Έτσι ειναι τα συστήματα ψύξης τους σε αυτή τη σειρά.Αν πήγαινες σε επαγγελματικές η gaming σειρές βάζουν πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgeo4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις/καθυσηχάσεις! Πάλι καλά εχει και U επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το wifi είναι εντάξει; Η εμβέλεια του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgeo4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το wifi είναι εντάξει; Η εμβέλεια του; Ναι μια χαρά σταθερό είναι το wifi. Και την εμβέλεια επίσης μια χαρά την βρίσκω. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί με δύο διαφορετικές κάρτες δικτύου. Το δικό μου το πήρα από dell.de και έχει την Intel® Wireless-N 7260 (802.11b/g/n, 2x2, Dualband, Bluetooth 4.0). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taigetos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι μια χαρά σταθερό είναι το wifi. Και την εμβέλεια επίσης μια χαρά την βρίσκω. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί με δύο διαφορετικές κάρτες δικτύου. Το δικό μου το πήρα από dell.de και έχει την Intel® Wireless-N 7260 (802.11b/g/n, 2x2, Dualband, Bluetooth 4.0). Μια χαρά και το δικό μου αν και στην αρχή με όσα διάβαζα είχα τρομάξει. Βεβαίως η αλλαγή της κάρτας είναι πολυ εύκολη και δεν χάνεις και εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα