Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατανοητός έγινε ο TS. Θέλει να φτιάξει το σύστημά του σταδιακά και πολύ καλά κάνει. Πολύ καλύτερο σύστημα θα φτιάξει έτσι και δεν θα του φανεί και πολύ αν γίνει σταδιακά. Έτσι κάνουμε τόσοι και τόσοι χρήστες υπολογιστών. Η λογική να πάει τώρα σε πλήρες build ξέρουμε πολύ καλά πού οδηγεί γιατί βλέπουμε κάθε μέρα τί κομμάτια προτείνονται για builds των 600-650€. Εκεί είναι όλη η ιστορία και όχι σε αυτά που διαβάζω περί εταιρειών και τραπεζών... Λες και αν κάνει τώρα πλήρες σύστημα με 650€ δεν θα πάρουν λεφτά κάποιες εταιρείες! Και θεωρώ τελείως λάθος να λέμε σε έναν άνθρωπο τί να κάνει τα λεφτά του. Καθαρά δική του υπόθεση.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ένα άνισο αποτέλεσμα θα έχει ο TS με αυτά που έχει και αυτά που πάει να πάρει,και θα φτάσει να δώσει αρκετά παραπάνω χρήματα.Απλά πράγματα είναι.Και σε τυχόν περίοδο αλλαγών σε τιμές και συσχετισμούς σε κάρτες μπορεί να βγει και ζημιωμένος με σταδιακό στήσιμο,τα χούμε δοκιμάσει και δεν.Λογικά θα χρειαστεί και διορθωτικές κινήσεις.Δικαίωμα του να κάνει οτι θέλει βέβαια αλλά εδώ λέμε τη γνώμη μας (ακόμα και αυτοί που είναι δηλωμένοι non gamers) και δίνουμε συμβουλές προς το καλύτερο.

Τι έχουν τα builds των 600-650 ευρώ,δε κατάλαβα;Εταιρίες θα πάρουν χρήματα και στα 600-650 ,ποιές εταιρίες ή αλυσίδες θα πάρουν και με ποιό τρόπο και πως θα τα δώσει ο καθένας είναι άλλο θέμα.Από τη στιγμή που προτείνει κάποιος κάτι έμμεσα προτείνει τι να κάνει και ο ενδιαφερόμενος με τα λεφτά του,μαχαίρι στον λαιμό δεν έβαλε κανείς σε κανέναν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά το πλάνο του είναι να ολοκληρώσει το σύστημα σε 2-3 μήνες. Και σε κάρτες γραφικών σίγουρα δεν θα βγεί ζημιωμένος αν αγοράσει σε 2-3 μήνες. Θα έχουν βγεί καινούργια προϊόντα και από AMD και από Nvidia. Περισσότερες επιλογές θα έχει. Και εγώ ολοκλήρωσα το σύστημά μου μέσα σε 2-3 μήνες. Και καλύτερες επιλογές έκανα και οικονομικά δεν μου φάνηκε και περισσότερο ψάξιμο έριξα για το κάθε κομμάτι που πήρα. Ούτε ζημιωμένος βγήκα ούτε διορθωτικές κινήσεις έκανα. Πιό πιθανό είναι να κάνει κανείς διορθωτικές κινήσεις αν αγοράσει το σύστημα μια κι όξω και βιαστικά. Όποτε βιάστηκα το μετάνιωσα. Όποτε έκανα υπομονή και έψαξα περισσότερο, καλύτερες επιλογές έκανα. Άλλη πραγματικότητα αυτή που περιγράφεις. Πάνω από όλα χρειάζεται υπομονή, κάτι που δεν έχουν δυστυχώς οι περισσότεροι χρήστες σήμερα. Εκεί οι πιθανότητες για λανθασμένες επιλογές είναι full. 

(Και οι δηλωμένοι non gamers αλλά χομπίστες simmers έχουν ψυχή  :-D, και άποψη για το hardware μπορούν να έχουν και όποιος θέλει τους ακούει, όποιος θέλει όχι, και πίστεψέ με, ψάχνοντας για το FSX βρήκα στοιχεία για το hardware που λίγους gamers αποσχολούν. Τέλος πάντων. Off topic όλα αυτά)

Δημοσ.

Τα πλάνα τέτοιες εποχές μένουν στα χαρτιά πολλές φορές.Ειδικά για κάτι budget 1000+.Δε μιλάω για το συγκεκριμένο παλικάρι που μπορεί και να το καταφέρει,δε το γνωρίζω αυτό.Κρίνοντας από άλλους άλλες χρονιές που ξεκίνησαν από back to school περίοδο και φτάσαν να μην το έχουν ολοκληρώσει ούτε στην επόμενη (τα μηνύματα τους υπάρχουν στο forum) διατηρώ πολλές επιφυλάξεις κάθε φορά δικαιολογημένα.

Ζημιωμένος μπορεί να βγει ή και...μπερδεμένος μιας και όταν ξαναφουντώνει ο ανταγωνισμός στις κάρτες αν είσαι gamer (ειδικά αν κοιτάς συγκεκριμένα παιχνίδια,κυκλοφορίες ή και προσφορές) μπαίνεις σε διλήμματα γιατί καλή ώρα σε 2 εβδομάδες κυκλοφορούν νέες μεσαίες από amd,τον οκτώβρη πιθανόν από nv και μετά ξανά από amd με τις δικές της πιο μεγάλες οπότε γίνεται ένας χαμός μέχρι να κατακαθίσει η σκόνη.Ζημιωμένος μπορεί να βγει και σε χρόνο αλλά και σε κάποια επιλογή γιατί μέσα σε ένα διάστημα (διαδοχικά όμως) θα αλλάξουν πολλά στο τι συμφέρει και πόσο.Στην ουσία ή θα κάτσει να περιμένει (στον αιώνα τον άπαντα έτσι) ή αν παραργήσει πάρα πολύ μπορεί να μπει στον πειρασμό να περιμένει και για την επόμενη σειρά.Η υπερβολική "υπομονή" σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε χαμένο χρόνο,ίσως τσάμπα οικονομικά ζόρια και μεγαλύτερο κόστος.

Για μένα το καλύτερο είναι κάποιος να κάνει την αγορά ολοκληρωμένα,όταν έχει ένα ικανοποιητικό πόσο,ξέρει τι θέλει να παίζει και όταν έχει ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς του (που και αυτή δεν πρέπει να παρακαθυστερήσει γιατί βγαίνουν συνέχεια ).Διορθωτικές κινήσεις θα κάνει (αν θέλει να πιάσουν τόπο τα χρήματα για το gaming κυρίως) γιατί έχει κάνει ήδη κάποια λάθη από την αρχή και έχει ξεκινήσει στραβά.

(Άποψη όλοι μπορεί να έχουν,να μη πω τη ξενική φράση που λένε κάποιοι.Προσωπικά αν κάποιος έλεγε πως δεν ασχολείται με ένα αντικείμενο και επέμενε για κάποια συμβουλή του πάνω σε αυτό,ε δε νομίζω να έδινα και πολλή βάση.Χωρίς παρεξήγηση κιόλας.)

• Like 1
Δημοσ.

Καμία παρεξήγηση. Εγώ μπορεί gamer να μην είμαι, πάντως τα συστήματα που προτείνω αρκετοί gamers τα αποδέχονται ως καλοστημένα, και εδώ και σε άλλα forums. Διαφωνούν πάντα κάποιοι που έχουν άλλη προτίμηση σε πλατφόρμες κυρίως. Εκεί είναι το θέμα, όχι τόσο το καθαρά hardwarίστικο κομμάτι.

Πάντως, και όταν μιλάω για το FSX (βλ. και τρέχον θέμα στις αναβαθμίσεις) ή για προγράμματα 3d σχεδίου που έχω ασχοληθεί παραπάνω, πάλι δεν δίνεις βάση, άρα το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Και εγώ φυσικά κάθομαι και διαβάζω τα φοβερά και τρομερά που γράφονται σε θέματα με τα οποία έχω ασχοληθεί αρκετά και στα οποία ο καθένας φαίνεται να έχει άποψη, και ενώ εγώ δεν θα έδινα βάση, διότι γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω, άλλοι δυστυχώς δίνουν και παρασύρονται σε λανθασμένες επιλογές. Τί να κάνουμε, έτσι είναι αυτά. Χωρίς παρεξήγηση πάντα  :-).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...