astric Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας. Συγνώμη που άνοιξα νέο θέμα αλλά δεν με βοήθησε κανένα άλλο ανοιχτό Λοιπόν έχω ένα λάπτοπ με windows 8. Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει πολύ. Μερικές πληροφορίες: Χρησιμοποίησα ccleaner Έκανα σάρωση με malwarebytes-antimalware Έχει επαρκή μνήμη ram και αρκετό χώρο στον δίσκο.(4gb ram και πάνω από 300gb στον δίσκο) Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα θερμοκρασίας. Μου προτείνεται κάποια λύση εκτός format;
mphxths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι , να γραψεις 100 φορες "τα 2γιγα ραμ δεν ειναι επαρκη μνημη" 1
black adder Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όχι. Edit:Α ,μόνο 2gb εννοούσε.Θεώρησα + 2,από αυτά που χρησιμοποιεί ήδη.4 δηλαδή
astric Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Συγνώμη αλλά ήθελα να πω 4 Θα το διορθώσω αμέσως....
mphxths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 κοιτα , δεν ξερω τι γινεται με τα 8αρια και την ραμ... σιγουρα κατ'εμε ειναι ενα κλικ πιο ελαφρια απο τα 7αρια..απο την αλλη ομως θελουν μνημη !!..στο φορητο μου ειχα 4 γιγα και ανοιγοκλεινοντας προγραμματα και παιχνιδια , εχοντας σταθερα ανοιχτο chrome με καμμια 10αρια tabs , κανα email client και κανα αλλο προγραμμα ...τα 4 γιγα δεν επαρκουσαν... κατεληξα να βαλω +8 γιγα και τωρα πλεον με 12 γιγα δεν εχω κανενα προβλημα αυτην την στιγμη με thunderbird ανοιχτο + chrome (18 tabs) + skype + o,τι τρεχει στο background και χρησιμοποιει σχεδον 3γιγα. Σκεψου να ανοιξω κατι αλλο ....χαιρετα μας τον πλατανο... Γνωμη μου ...πηγαινε στα 6 ή 8 και θασαι κομπλε...
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 δώσε μας πληροφοριες για το τι φοράει το λάπτοπ το κόλλημα αυτό το είχε εξαρχής η έγινε στην πορεία; αν είναι το δεύτερο κατέβασε το Hard Disk Sentinel και τσέκαρε την ύγεια του δίσκου!
jimmy73 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Συγνώμη που παρεμβαίνω στη κουβέντα αλλά πιστεύω οτι έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα με τα Gb μνήμης. Εδώ ακούω ότι τα 8άρια είναι πιό ελαφριά απο τα 7άρια αλλά απο τα 4gb πήγαμε στά 8gb μετά στα 12gb ram και τώρα είμαστε εντάξει και δεν έχουμε πρόβλημα και το laptop δουλεύει καλά. Αν θές να μ'ακούσεις κάνε κατ'αρχήν ένα τσέκ στο δίσκο να δεις αν δουλεύει καλά γιατί από μη ορθή λειτουργία σκληρού κολάει όλο το μηχάνημα (είναι το μόνο μηχανικό τμήμα σε έναν υπολογιστή εκτός αν έχει δίσκο ssd). Αν είναι εντάξει ο δίσκος έλεγξε τα προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση και κατά τη λειτουργία του υπολογιστή. Γνώμη μου,απεγκατέστησε τον chrome (''πιο ελαφρύ browser'' όπως έχει διαφημιστεί) Με όποιον υπολογιστή έχω ασχοληθεί με παρόμοια προβλήματα,ώς δια μαγείας λύθηκαν με την κατάργηση του chrome.
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Συγνώμη που παρεμβαίνω στη κουβέντα αλλά πιστεύω οτι έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα με τα Gb μνήμης. Εδώ ακούω ότι τα 8άρια είναι πιό ελαφριά απο τα 7άρια αλλά απο τα 4gb πήγαμε στά 8gb μετά στα 12gb ram και τώρα είμαστε εντάξει και δεν έχουμε πρόβλημα και το laptop δουλεύει καλά. Αν θές να μ'ακούσεις κάνε κατ'αρχήν ένα τσέκ στο δίσκο να δεις αν δουλεύει καλά γιατί από μη ορθή λειτουργία σκληρού κολάει όλο το μηχάνημα (είναι το μόνο μηχανικό τμήμα σε έναν υπολογιστή εκτός αν έχει δίσκο ssd). Αν είναι εντάξει ο δίσκος έλεγξε τα προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση και κατά τη λειτουργία του υπολογιστή. Γνώμη μου,απεγκατέστησε τον chrome (''πιο ελαφρύ browser'' όπως έχει διαφημιστεί) Με όποιον υπολογιστή έχω ασχοληθεί με παρόμοια προβλήματα,ώς δια μαγείας λύθηκαν με την κατάργηση του chrome. και αν καποιος γουσταρει τον chrome ? το πιο φτηνο part στις μερες μας ειναι οι μνημες...ποτε δεν παει χαμενη..αλλαζεις φορητο?την ξηλωνεις και την βαζεις στο επομενο (μεχρι να δουμε ddr4 δηλ).... Αν ειναι θεμα μνημης..το να βαλεις παραπανω μνημη οπως ειπα ειναι και ευκολο και φτηνο... Αν εχει αλλα θεματα...ειναι αλλη ιστορια Και ναι τα λειτουργικα "ελαφρωνουν" , τα προγραμμα ομως που τρεχουν σε μπαρες/background και δεν ξερωγω πως αλλιως..ΔΕΝ ελαφραινουν.
jimmy73 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Για να μην παρεξηγηθώ,δεν έγραψα στο post με σκοπό την αντιπαράθεση. Απλά,χωρίς να ξέρει κανείς τη σύνθεση του συγκεκριμένου μηχανήματος και τι προγράμματα χρησιμοποιούνται από το χρήστη και τρέχουν στο background δεν μπορεί να πει κανείς οτι έχει έλειψη μνήμης και γι'αυτό κολάει το laptop. Γνώμη μου πάντως είναι ότι έχει άλλα θέματα και όχι θέμα μνήμης.
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 δεν αντιπαρατιθεμεθα...αποψεις ανταλλασουμε... ο,τι και να χει το φορητο..ο,τι προβλημα και να χει... λιγη παραπανω ραμ ποτε δεν εβλαψε ..εκει θελω να καταληξω... αυτην την στιγμη με ανοιχτο chrome με καμποσα tabs (αυτος με βολευει τι να κανουμε...το ξερω ειναι μαλακισμενος) + skype + thunderbird και ο,τι τρεχει στο background/μπαρα και αγγιξα τα 3γιγα.... αν ανοιξω κανα παιχνιδι....στο καλο !! γενικως για τα σημερινα δεδομενα τα 4γιγα..ειναι οριακα εξαρτωμενα απο την χρηση παντα...
astric Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα έχω κάνει έλεγχο την υγεία δίσκου με λέει 100% τέλεια. Επίσης έχω: toshiba με επιξεργαστη amd E1-1200
coolerman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα έχω κάνει έλεγχο την υγεία δίσκου με λέει 100% τέλεια. Επίσης έχω: toshiba με επιξεργαστη amd E1-1200 δέν θέλω να σε απογοητεύσω..αλλά ο cpu που έχει,είναι ποιό αργός και απο το ριπλέι.αδύναμος! 1
aetos1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ο επεξεργαστή σου μάλλον στην κάνει την δουλειά είναι πολύ αδύναμος . Laptop & AMD δεν πάνε μαζί έχω και εγώ μια εμπειρία ( μιλάω για την μικρή κατηγορία )
astric Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι το έχω ακουστά Δυστηχώς... Με προτείνεται κάποιον καλό αλλά οικονομικό;(επεξεργαστή) http://www.skroutz.gr/s/2540601/Toshiba-Satellite-C850D-118-E1-1200-2GB-320GB.html Οι λεπτομέρεις... (Εκτός από ram που το έχω βάλει 4gb)
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι το έχω ακουστά Δυστηχώς... Με προτείνεται κάποιον καλό αλλά οικονομικό;(επεξεργαστή) http://www.skroutz.gr/s/2540601/Toshiba-Satellite-C850D-118-E1-1200-2GB-320GB.html Οι λεπτομέρεις... (Εκτός από ram που το έχω βάλει 4gb) οι επεξεργαστες αυτοι ειναι κολλημενοι στην μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα