JohnySlasher Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Θέλω να αγοράσω ένα laptop με intel core i7 επεξεργαστή, 8 GB μνήμη ram και 2GB κάρτα γραφικών (κατά προτίμηση NVidia). Όσον αφορά τον σκληρό δίσκο, ψάχνω ένα laptop που να περιλαμβάνει SSD άνω των 60GB. Δυστυχώς οι SSD είναι αρκετά πιο ακριβοί από τους HDD οπότε σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop είτε με μόνο HDD, είτε με HDD και μικρό SDD και να αγοράσω ξεχωριστά έναν SSD 128 GB ώστε να τoν αντικαταστήσω με τoν μικρό. Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να αντικατασταθεί και πως μπορώ να ξέρω αν ένα laptop με μόνο HDD έχει χώρο για προσθήκη δεύτερου σκληρού δίσκου (SSD). Σκέφτομαι για μάρκα Lenovo ή Dell. Τιμή γύρω στα 1000 ευρώ (μαζί με την επιθυμούσα SSD). Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Επίσης μπορείτε να μου διευκρινίσετε από πόση μνήμη και πάνω αξίζει ο SSD? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
gsa-electronics Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Υπαρχουν καποια λαπτοπ με δισκο ssd αλλα ειναι πιο πανω σε τιμη απ αυτα που διαθετης... ομως μπορεις να αγορασεις εσυ μετα ενα ssd και να αντικαταστησης τον υπαρχων HDD. οσο για δευτερο δισκο δεν νομιζω να χωρανε τα λαπτοπ.... οποτε καλο ειναι να παρεις ενα ssd τουλαχιστον 256 GB για να εχεις και χωρο και πιο καλες επιδωσεις. τωρα απο μαρκες η πιο καλες και αξιοπιστες ειναι OCZ - CORCHAIR - KINGSTON - SAMSUNG.
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Υπαρχουν καποια λαπτοπ με δισκο ssd αλλα ειναι πιο πανω σε τιμη απ αυτα που διαθετης... ομως μπορεις να αγορασεις εσυ μετα ενα ssd και να αντικαταστησης τον υπαρχων HDD. οσο για δευτερο δισκο δεν νομιζω να χωρανε τα λαπτοπ.... οποτε καλο ειναι να παρεις ενα ssd τουλαχιστον 256 GB για να εχεις και χωρο και πιο καλες επιδωσεις. τωρα απο μαρκες η πιο καλες και αξιοπιστες ειναι OCZ - CORCHAIR - KINGSTON - SAMSUNG. ελπιζω να το ειπες για πλακα ετσι ? εχω δει φορητα με 2 υποδοχες sata , φορητα (οπως το δικο μου) με μια sata + μια msata , οπως επισης φορητα (συνηθως κατι 17αρια) με ΤΡΕΙΣ υποδοχες sata!! Στην τελικη καποιος που δεν γουσταρει το dvdrw , το βγαζει και βαζει υποδοχη που εγκαθιστα 2ο δισκο....
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Υπάρχει κατάλληλη ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις