CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δες και εδώ http://lifehacker.com/use-shared-photo-streams-to-store-a-ton-of-iphone-pictu-1471936349, με μόνο downside ότι επιλέγεις manually τι θα ανεβάσεις που προσωπικά μου αρέσει γιατί ελέγχω τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν διάβασα όλα τα σχόλια από κάτω αλλά κάποιος λέει για "reduce resolution". Το έχεις τσεκάρει; Μήπως τις κάνει "optimize" για iPhone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όχι ρε συ...δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο! Απλά όταν θα τις δεις και δεν έχεις internet θα ειναι κασαρισμενες ως thumbnails. Όταν έχεις ιντερνετ και πατήσεις πάνω θα στην φέρει κανονικά σε full resolution. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όχι ρε συ...δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο! Απλά όταν θα τις δεις και δεν έχεις internet θα ειναι κασαρισμενες ως thumbnails. Όταν έχεις ιντερνετ και πατήσεις πάνω θα στην φέρει κανονικά σε full resolution. Αν δεν το 'χεις κάνει ήδη, όταν και αν δεν βαριέσε (εγώ δεν μπορώ να το τσεκάρω, εδώ που είμαι) δες τα info σε μια imported από iPhoto και μια από share. Από περιέργεια μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ίδιο μέγεθος, ίδια metadata (date, time, place). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τέλεια, thanx πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα