Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Λοιπόν βρίσκομαι στο εξοχικό μου και επειδή δεν εχω internet χρησιμοποιώ ενα κινητό που το εχω κανει hotspot με tethering και συνεδεω το air μου. Το πρόβλημα ειναι οτι μέσα σε σε 10 λεπτά χρήσης το macosx κατέβασε 200+ Mb ενώ το μονο πράγμα που έκανα ειναι να δω κάποια mails και 2-3 σελίδες στο Safari! Ούτε video, attachments κλπ! iTunes, AppStore κλπ τα εχω ολα κλειστά... Εχει κανένας ιδέα τι γινεται ή τι να απενεργοποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τo background app refresh το εχεις απενεργοποιημενο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πώς το τσέκαρες; Από το υπόλοιπο του παρόχου ή απ´ το iPad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά μιλάω για MacBook Air όχι ipad! Ναι μέσω του παρόχου. Ειχα 500mb, το δούλεψα 10 λεπτά και μετά 262 αφού κάλεσα στο νούμερο της vodafone για να τσεκαρω. Το app background refresh ειναι σε ios αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Υeap, my bad…. νομιζα για το iPad air. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Α! Τίποτα automatic downloads/updates στο Air? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μετά από 2GB χαμένα...βρέθηκε...To κέρατο μου, είναι στο icloud το iPhotos που κάνει sync τις φωτογραφίες με το iPhone κλπ!!! To βρήκα μέσω του Network στο Activity Monitor. Το απενεργοποίησα απο τα options του icloud και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 2GB? Πόσες φωτογραφίες πια; Τέλος πάντων, καλά έκανες, ούτως ή άλλως ψιλό-άχρηστο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πολλές...πάρα πολλές (20000+), από το 2000 μέχρι και σήμερα, οργανωμένες όλες σε album στο iPhoto και shared κάποιες σε iDevices! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλό είναι να τις βγάζεις όμως απ´ το Camera Roll. Όπως κάνεις και με τις καρτούλες της κάμερας. Θα μειώσεις τον όγκο του backup (κυρίως για το iCloud backup το λέω) και θα γλιτώσεις χώρο απ´ το iPhone αφού και να τις ξανασυγχρονίσεις πίσω στο iPhone θα έχουν μικρότερο όγκο (optimized). Αν το κάνεις ήδη τότε αυτές που συγχρονίστηκαν στο iPhoto ήταν μόνο οι 1000 που είχαν μείνει στο photo stream. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν έχω τίποτα στο camera roll, οταν τις κανω import μετα τις σβήνω, τις οργανώνω σε album και στην συνέχεια απλά κάνω import στο iPhone όποιες θέλω (αυτά σαν local βιβλιοθήκη στο NAS που συνδέεται στο MacMini). Στο iCloud επίσης τις περνάω όλες για να μπορώ να τις έχω σε όποιο device όταν θελήσω, επίσης κάποια albums που τα κάνω share με family members. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν έχω τίποτα στο camera roll, οταν τις κανω import μετα τις σβήνω, τις οργανώνω σε album και στην συνέχεια απλά κάνω import στο iPhone όποιες θέλω (αυτά σαν local βιβλιοθήκη στο NAS που συνδέεται στο MacMini). Στο iCloud επίσης τις περνάω όλες για να μπορώ να τις έχω σε όποιο device όταν θελήσω, επίσης κάποια albums που τα κάνω share με family members. Άψογος τότε, δικό μου λάθος. Μόνο το photo stream δεν μ´ αρέσει που αντικαθίσταται με το Dropbox, το οποίο ανεβάζει και τα videos. Είναι πιο ελεγχόμενο και μόνιμο. Όχι έναν μήνα και μόνο 1000. Anyway, όπως βολεύεται ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Στο dropbox τα ανεβάζω επίσης, είμαι μανιακός! Πρόσεξε, συμφωνώ για το photo stream μαζί σου (το οποίο δεν ανεβάζει και videos!), αλλά...κολπάκι...φτιάχνεις ένα Photo Share ΔΕΝ το κάνεις share με κανέναν και βάζεις unlimited εκεί και videos επίσης! Ετσι το έχω και δεν ασχολούμαι με το Photo Stream που έχει random photo selection και limitation στις 1000 φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Unlimited, όντως; Και τα βρίσκεις μετά στο iPhoto στο Mac? Αν είναι έτσι, είναι καλό κόλπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι ρε συ unlimited (και videos)! Μα άλλωστε γιαυτό την πάτησα με το MacBook Air! Άρχισε να κατεβάζει το Photo Share που έχω, επειδή στο iCloud είχα ενεργοποιημένο το Photo Sharing! Τις έχεις παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα