~mxls~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ... Το αμάξι πως πατάει στον δρόμο;Αν και smooth... Οι ζημιές γίνανε έστω πιο έντονες;... Δεν έχουν αλλάξει πολλά από αυτά που ρώτησες. Μια F1 2013 πατσαρισμενη με τις φετινές αλλαγές. Και οι πανηγυρισμοί παρέμειναν ίδιοι, τα ριπλέι κτλ Το μονοθέσιο πάντως είναι πιο διασκεδαστικο, ντριφταρει πιο ελεγχόμενα χαμηλά, και ευτυχώς η φθορά των ελαστικών είναι αισθητά βελτιωμένη.Δυσκολεύομαι να κρατήσω σωστή θερμοκρασία ωστόσο κι αυτό είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Τα μονοθέσια με κινητήρες Renault είναι εντελώς άψυχα. Ίσως πιο σάπια και από ότι είναι στην πραγματικότητα.
panos0100 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 βρε παιδια τελικα στριβει το αμαξι ή όχι; γιατι σε εμενα δεν στριβει όταν πχ είμαι σε στροφη δεν γυρναει η ροδα για να στριψει παρα μονο λιγο με αποτέλεσμα να βγαινω εκτος
giannisag17 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 καλα οπως να ειναι στριβει..Εχεις δικιο!!
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 βρε παιδια τελικα στριβει το αμαξι ή όχι; .. Είναι αρκετα διαφορετική η προσέγγιση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Ελαφρως πιο υπερστροφικο στυλ ταιριάζει. Επίσης μην ξεχνάμε η κάθετη δύναμη είναι σημαντικα μικρότερη. Στην πραξη είναι πιο διασκεδαστικό από πέρσι.
SlackulatoR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 βρε παιδια τελικα στριβει το αμαξι ή όχι; γιατι σε εμενα δεν στριβει όταν πχ είμαι σε στροφη δεν γυρναει η ροδα για να στριψει παρα μονο λιγο με αποτέλεσμα να βγαινω εκτος Ξαναρωτάω, στην δεξιά εικόνα που λέει Control Config έχεις επιλέξει το controller ή ότι χρησιμοποιείς;
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 F1 2014 – PC Performance Analysis Τα ίδια με το προηγούμενο σχετικά.
panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 εγω λεω ότι το επαιξα με gamebad αλλά δεν νομιζω να χρειαζεται τετοια ρυθμιση, πως γινεται στα παιχνίδια φ1 2013 και φ1 2011 και το 2010 να παιζει κανονικα και στα παιχνίδια φ1 2012 και φ1 2014 να μην στριβει με τιποτα ουτε με πληκτρολογιο στριβει ουτε με το gamepad αυτό το πραγμα δεν το εχω καταλαβει, εάν είναι θα το ξαναβαλω και θα κανω οπως δειχνει το βιντεο να δουμε θα στριψει; μακαρι, γιατι είναι κριμας είναι καλο παιχνιδακι δεν γινεται να μην στριβει το μονοθεσιο, οπως και το 2012 ηταν καλο αλλά αφου δε στριβει το μονοθεσιο τι να το κανεις;
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Κατάλαβα λαθος Πάνο, νομιζα δεν έστριβε όπως ήθελες, όχι ότι δεν αντιδρα το χειριστήριο. Κατι δεν είναι σωστο στα settings προφανώς.
garrett156 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ετσι οπως τα γραφει ο φιλος ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει καποιος αν αναφερετε σε προσωπικο προβλημα η σε προβλημα του παιχνιδιου..αμα δηλαδη δεν στριβει ιδανικα η δεν στριβει καθολου η το pad ειναι για πεταμα η δεν ξερω εγω τι...
panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 όχ εγω λεω δεν στριβει όπως πρεπει δηλαδή στην στροφη στριβει λιγο το μονοθεσιο οποτε πρεπει να είναι πρόβλημα από το παιχνιδι γιατι ουτε με το πληκτρολογιο στριβει ουτε με το χειρηστηριο, αυτό το συναντησα και στο φ1 2012 πραγμα που συμαινει ότι με το ιδιο χειρηστηριο παιζω κανονικα το φ1 2011 και φ1 2013 και του 2010 αρα σε αυτά τα 2 παιχνίδια φ1 εχει θεμα ο προγραματισμος, εκτος και αν δεν ετυχε σε κανεναν και είναι μονο σε εμενα
garrett156 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 όχ εγω λεω δεν στριβει όπως πρεπει δηλαδή στην στροφη στριβει λιγο το μονοθεσιο οποτε πρεπει να είναι πρόβλημα από το παιχνιδι γιατι ουτε με το πληκτρολογιο στριβει ουτε με το χειρηστηριο, αυτό το συναντησα και στο φ1 2012 πραγμα που συμαινει ότι με το ιδιο χειρηστηριο παιζω κανονικα το φ1 2011 και φ1 2013 και του 2010 αρα σε αυτά τα 2 παιχνίδια φ1 εχει θεμα ο προγραματισμος, εκτος και αν δεν ετυχε σε κανεναν και είναι μονο σε εμενα ρε συ εμενα μου φαινετε μια χαρα το παιχνιδι δεν ξερω τι να πω ισως εισαι ποιο παρατηρητικος απο εμενα αλλα εχω παιξει ολα τα παιχνιδια απο το 11 και ολα μου φανηκαν εξαιρετικα!
Djole_7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι το μονοθεσιο στριβει " ενα κλικ " λιγοτερο σε σχεση με τα προηγουμενα f1..βεβαια ειναι θεμα συνηθειας μετα..
panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Στρίβει λίγο αυτό βλεπω εγώ εβαλα και το steering στο τερμα και παλι τιποτα, αν είναι βρε παιδια να το ξανα βάλω μηπως και καταφερω κατι γιατι θελω πολύ να το παίξω αλλά και το φ1 2012 τα ιδια ήταν
aetos1988 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Σχετικά με αυτό που δεν στρίβει συμβαίνει όταν χάνεις την είσοδο της στροφής συνήθως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα