Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος  κάτι με χαλάει και δεν μιλάω μόνο για τα γραφικά αλλά και στον ήχο μου φαίνεται σαν να έκαναν προχειροδουλειά προσωπικά απέχει από την πραγματικότητα . Βέβαια προσπάθησαν να κάνουν διαφορετικό ήχο ανάλογα τον κινητήρα πχ. ο κινητήρας της Ferrari έχει διαφορετικό ήχο από αυτόν της Mercedes      

Δημοσ.

Επανασοβάτισμα του περσινού τίτλου είναι σταματήστε να κοροϊδεύεται τον κόσμο με επανακυκλοφορίες των ίδιων 

τίτλων, έχω πληρώσει παιχνίδια της Codemasters και δεν το μετάνιωσα (αναφέρομαι στο Dirt) όχι όμως παιχνίδι της F1

θεωρώ πως πάνε να με κοροϊδέψουν μπροστά στα μάτια μου.

• Like 2
Δημοσ.

Επανασοβάτισμα...

Ισχύει δυστυχως σε κάποιο βαθμο.

Γενικα πρώτες παρητηρήσεις:

Πιο ελαφρυ και ταχύτερο το παιχνίδι. Δεν τσέκαρα requirements.

Γραφικα σαν μην άλλαξε τίποτα (αίσχος), ίσως χρειαστει μια βοήθεια από μελλοντικους drivers nvidia/amd.

Προσπάθεια διαφοροποίησης ήχου μονοθεσίων, αλλα και πάλι ρεαλιστικος δεν...

Ψιλοαλλαγες σε μενου-πιτ.

Υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστα flashbacks.

Δεν υπάρχει κλιμάκωση κιβωτιου.

Ρωσικο GP καθως και Χόκενχαιμ αντι Νυρμπουρινγκ (αν και αυτα ήταν αναμενόμενα).

Για το gameplay έχω άσχημη αίσθηση.

Γενικα πρώτη εντύπωση κάπως κρύα.

Δημοσ.

Ισχύει δυστυχως σε κάποιο βαθμο.

Γενικα πρώτες παρητηρήσεις:

Πιο ελαφρυ και ταχύτερο το παιχνίδι. Δεν τσέκαρα requirements.

Γραφικα σαν μην άλλαξε τίποτα (αίσχος), ίσως χρειαστει μια βοήθεια από μελλοντικους drivers nvidia/amd.

Προσπάθεια διαφοροποίησης ήχου μονοθεσίων, αλλα και πάλι ρεαλιστικος δεν...

Ψιλοαλλαγες σε μενου-πιτ.

Υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστα flashbacks.

Δεν υπάρχει κλιμάκωση κιβωτιου.

Ρωσικο GP καθως και Χόκενχαιμ αντι Νυρμπουρινγκ (αν και αυτα ήταν αναμενόμενα).

Για το gameplay έχω άσχημη αίσθηση.

Γενικα πρώτη εντύπωση κάπως κρύα.

όταν θα πέσει κάτω από 18€(κάπου 15€ είχα πάρει το '13 σχεδόν με το καλημέρα) θα το πάρω..Δεν είναι πολλά,αλλά δεν δικαιολογούν ένα update στο roster,όπως στους κανονισμούς και στα αμάξια και οι 2 πίστες ή δεν θυμάμαι που μπήκανε φέτος..Φαντάσου τα 50€ που ζητάει στο steam με full price..

Όμως ξέρω ότι θα παίξω Online με έναν φίλο μου σε coop πρωτάθλημα και θα κάνουμε ωραιό χαβαλέ..

Το αμάξι πως πατάει στον δρόμο;Αν και smooth και ωραιά στο 13,ώρες ώρες ήταν σα να έκανε hoover στον δρόμο...

Από καλιμπράρισμα του μονοθεσίου πως πάει;

Βάλανε να κάνεις hot lap;

Όταν κερδίσεις μέσα στην 3άδα βλέπεις πανηγυρισμό με κούπα;

Οι ζημιές γίνανε έστω πιο έντονες;

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει πολλα, προς το παρων τσεκαρα setups και γενικα που κυμαίνονται οι χρόνοι.

Σαν αίσθηση ξενίζει, αλλα και αυτο λογικο.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει πολλα, προς το παρων τσεκαρα setups και γενικα που κυμαίνονται οι χρόνοι.

Σαν αίσθηση ξενίζει, αλλα και αυτο λογικο.

εντάξει δεν είναι sim,δεν πάνε να φτιάξουν sim.

(Έχουν το grid autosports που νομίζουν ότι είναι ψιλοsim :P )

Φάνηκε και από το πρώτο f1 που έβγαλαν το 2010.

Αλλά δώσανε τίποτα έξτρα ρυθμίσεις,για πιο εκτενές σετάρισμα;(κάθε χρόνο αυτό λέμε,αλλά δεν το κάνουν,είπα μήπως φέτος φτάνει της ΕΑ 2001 f1)..

Θα καθυστερίσω να το πάρω όπως είπα,αλλά και ότι περιμένω το gamepad από το σερβις να έρθει :lol:

Τα άλλα που ρώτησα πρόλαβες να τα δεις;

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν προσπαθούν να το βελτιώσουν. Εντάξει ποτέ δεν θα φτιάξει η Codemasters F1 sim αλλά στα ίδια λεφτά αγοράζεις το Assetto Corsa που το χαίρεσαι πολύ περισσότερο όσον αναφορά τον ρεαλισμό. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Codemasters παραπονιέται για τις πωλήσεις μετά...

Και το άλλο είναι πως αν είχαν άλλοι τα δικαιώματα σίγουρα θα έφτιαχναν κάτι καλύτερο από ένα arcade racer.

Δημοσ.

To μισο ρεαλισμο και damage να εβαζαν απο το πρωτο GRID θα ημουν ευχαριστημενος. Με ενοχλει που δεν πληρωνεις τα λαθη σου μεσα στον αγωνα. Παντα επαιζα f1 με ολα τα βοηθηματα στο off για να εχω μια παραπανω αισθηση ρεαλισμου στο gameplay. Το παιχνιδι δυστυχως προδιδει μεγαλη τεμπελια των devs να φτιαξουν το οτιδηποτε. Απο το 11 και μετα ειδικα, το ιδιο game μας δινουν. Ας το φτιαχνει αλλη εταιρεια καλυτερα αφου η codemasters φαινεται να το εχει παρατησει. Ειναι πραγματικα κριμα που εχουν βγει απο το παιχνιδι devs οπως η microprose που εφτιαξε το grand prix 3 και 4 που για μενα ηταν οτι καλυτερο εχει βγει για f1.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν προσπαθούν να το βελτιώσουν. Εντάξει ποτέ δεν θα φτιάξει η Codemasters F1 sim αλλά στα ίδια λεφτά αγοράζεις το Assetto Corsa που το χαίρεσαι πολύ περισσότερο όσον αναφορά τον ρεαλισμό. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Codemasters παραπονιέται για τις πωλήσεις μετά...

Και το άλλο είναι πως αν είχαν άλλοι τα δικαιώματα σίγουρα θα έφτιαχναν κάτι καλύτερο από ένα arcade racer.

Με το Assetto Corsa δεν συγκρίνεται είναι σε άλλη κατηγορία δεν μπορεί να οδηγήσει στην πραγματικότητα κανένας ένα μονοθέσιο της F1 για να το χαρακτηρίσεις το παιχνίδι sim αλλά έπρεπε να βελτιώσουν τον ήχο και τα γραφικά όπως και κάποια άλλα πράγματα τουλάχιστον να έχει ένα ρεαλισμό παραπάνω   

Δημοσ.

Με το Assetto Corsa δεν συγκρίνεται είναι σε άλλη κατηγορία δεν μπορεί να οδηγήσει στην πραγματικότητα κανένας ένα μονοθέσιο της F1 για να το χαρακτηρίσεις το παιχνίδι sim αλλά έπρεπε να βελτιώσουν τον ήχο και τα γραφικά όπως και κάποια άλλα πράγματα τουλάχιστον να έχει ένα ρεαλισμό παραπάνω   

Στην διασκέδαση γιατί να μην συγκριθεί; της codemasters είναι φτιαγμένα για κάποιους που παίζουν με controllers μου φαίνεται αλλά όπως και να το κάνεις όλα τα racing παιχνίδια τα ευχαριστιέσαι περισσότερο με την τιμονιέρα.

Τέλος πάντων, ξέρουμε τι παίζει από πίσω, εδώ στο επίσημο site της F1 διαφήμιζε το παιχνίδι σε άρθρο.

Ας δούμε πλέον τι θα κάνουν με την 2015 έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...